Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 20

• 40 780
  • 726
  •   1
Отговори
# 450
Днес в 22.00 ще има нова серия.
Каква нова серия newsm78

# 451
По турската ТВ Peace Ама не ги ли дааха в сряда?

# 452
  • Варна
Момичета на мен ли ми се причува или бтв казват, че днес от осем ще има серия.  Shocked

# 453
Magosniwa Правилно се чула. И не една,а цели 2 .  Heart Eyes

# 454
  • Варна
Magosniwa Правилно се чула. И не една,а цели 2 .  Heart Eyes
newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44
Значи още съм добре със слуха.  Mr. Green

# 455
Ей,на тия от БТВ най-накрая им дойде акъла....... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 456
Вярно бе  Grinning
може по случай първи април и целия филм да покажат  Hug Hug

# 457
Това да не се окаже първоаприлска шега..... #Cussing out
Ама те и със дължината на сериите ли ни работят.....  newsm78  #2gunfire #2gunfire

# 458
Да, серийте са нарязани по много тъп начин

# 459
  • на пистата
 българия търси талант ще го дават вече по-рядко,което значи,че по-често ще има листопад smile3508 как се радвам,че не е по нова,те там са .....

# 460
страхотно 2 серии днес, щях да ги изпусна ако не бях прочела от вас   bouquet

# 461
Някой питаше са голички снимки на Ферхи,до колкото си спомням.   Mr. Green Mr. Green
 Е ето

О,мерси,направи ми страхотен подарък,Ферхи е голям сладур тук Heart Eyes,но айде да не изпадам в подробности какво бих и направил в ситуацията на снимката)Лейля за мен е една надута пи*ла,нейните проблеми винаги са най-големи,другите нямат право да страдат,само да утешават Нейно величество,не я виждам какво би правила на мястото на Недjля,може би пак щеше да хукне по лудниците,защото така е най-лесно.И относно един коментар,който бях прочел по назад,Шефкет защо да е нито риба,нито рак,хайде кажете своя избор в неговата ситуация,защото при него се получава така или семейството,или семейството!

# 462
Здравейте и от мен. Stuck Out Tongue wavey

Напоследък по независещи от мен причини   Confused пропускам серии и гледам една-две седмично.Влизам тука да се информирам /нямам възможност да ги изгледам на компа/ и гледам посдърпали ли сте се,говорили сте си за какво ли не...Предлагам по-новите да се вслушват в желанията на по-старите-да има мир,пък и така е и по-правилно.Ще помоля в първия пост с ей такива букви момичето което ги пуска да напише че бъдещи събития се пишат с бели букви;че не е удачно да се цитира дълъг пост,а само част от него;как се цитира мнение /Али Ръза не може,а и не е само той/.

Снежката,много е красив подписа ти! Peace Не съм фенка на Неджля,но снимките са подбрани с вкус.
Ванилия 75,и на теб казвам същото.

Коментирам каквото съм гледала:
Съгласна съм че Ферхи сама предизвика боя,но психологията на мъжа насилник е такава-колкото повече мълчи жертвата,толкова повече той се изживява като господар.Тя го предизвика да си излее гнева и си го отнесе,но няма гаранция че ако беше седяла мирно нямаше той да й се нахвърли.
Хареса ми "дъще" на Али ръза.Каквото и да става в един дом не е нужно да се знае от външни хора.
Мухльото Шевкет открадна не защото Ферхунде го накара.Той се подхлъзна сам.
Битата Ферхи изглеждаше зле.В такъв момент мъжа й да зяпа тавана  Rolling Eyes -как не му трепна нещо,че колкото  да е зла заслужава малко човешко отношение.
Лейля овцата злобее-личи си колко проста и ограничена душица е.
Да,Ферхунде е лоша,зла и т.н. но побоя си беше травма и имаше нужда от малко човешинка,а не от супата на мама Хайрие. Sick

Чебурашке,много съм съгласна с поста ти в защита на Ферхи.

# 463
Не забравяйте:
Довечера сериите са две!
newsm44 newsm68 smile3521

# 464
Снежката,много е красив подписа ти! Peace Не съм фенка на Неджля,но снимките са подбрани с вкус.
Благодаря. И на мен много ми харесва.

Ферхундела хич не ми я оправдавайте. Wink ББЩе я видим дали като е извън семейството на Али Ръза ще се държи по-различно, след като сега уж то е виновно за поведението й. Ще видим и като е материално задоволена, дали ще спре с интригите.

Общи условия

Активация на акаунт