Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 20

• 40 779
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
На вниманието на МЪЖЪТ В ЧЕРНО!!!
Аз писах най-отговорно, че за мен / субективно мнение/  Шефкет не знае какво иска!
Винаги ми е бил антипатичен.
Той е мъж по чехъл и понеже ти непрекъснато отъждествявяш жена си с Ферхи.........
МОЕТО МОМЧЕ, ТЕЖКО ТИ, ГОРКО! ooooh!
Върни се в постовете си. Писал си, че тя от вратата започва с шамарите / обикновено чета внимателно и се старая да разбера пишещите/ ........емииииииии
кво да говорим?????? Какви шамари? Praynig
Или се правиш на интересен и съпругата ти няма нищо общо с Ферхи???? Thinking

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 19:26 от Dartanian

# 466
Хе-хе-хе!  Laughing Какво ни дойде до главите!   Mr. Green Ферхи с разбитата джука чете морал на Лейля!  hahaha Joy

П.П. Сега забелязах че сме сами с Чебурашка в темата!  smile3506

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 20:21 от soya-fen

# 467
Хе-хе-хе!  Laughing Какво ни дойде до главите!   Mr. Green Ферхи с разбитата джука чете морал на Лейля!  hahaha Joy

П.П. Сега забелязах че сме сами с Чебурашка в темата!  smile3506
hahaha Мистериозната Ферхи!   Laughing

# 468
П.П. Сега забелязах че сме сами с Чебурашка в темата!  smile3506

Това е защото не мога да гледам филма, че съм на гости и само влизам да ви чета, пък като изгледам сериите от вчера, днес и утре в нета и тогава ще коментирам.  Flutter
Приятно гледане на всички.  Hug

# 469
Снежката,много е красив подписа ти! Peace Не съм фенка на Неджля,но снимките са подбрани с вкус.
Благодаря. И на мен много ми харесва.

Ферхундела хич не ми я оправдавайте. Wink ББЩе я видим дали като е извън семейството на Али Ръза ще се държи по-различно, след като сега уж то е виновно за поведението й. Ще видим и като е материално задоволена, дали ще спре с интригите.
  Joy Joy Joyщегуваш ли се.Естествено че не. Stuck Out Tongue newsm53  newsm03

# 470
Това е защото не мога да гледам филма, че съм на гости и само влизам да ви чета, пък като изгледам сериите от вчера, днес и утре в нета и тогава ще коментирам.  Flutter
Приятно гледане на всички.  Hug
Аз го гледам само по Интернет, като в същото време отварям форума. Пиша на момента и чета през рекламите. Така емоциите, коментарите и впечатленията са още топли и пресни. Flutter

# 471
да гледате и втората серия  Flutter

Я  Crazy на Ферхи й падна синьото.

# 472
Браво , Лейля!
Издигна ми се в очите.. браво!

# 473
Браво , Лейля!
Не без благотворното влияние на кака Ферхунде!  Crazy Mr. Green

# 474
  • Русе
А на мен ми иде да прибера Ферхи у дома. Много умни приказки надума на Лейля и тя пък взе че я чу.

# 475
Започва да се разразява буря,истинската ферхунде малко по малко се завръща.
Лейля просто постъпи супер,само сега да видим как ще се държи с неджля като се върне  #Crazy .
Много интересни епизоди тази седмица, ShockedАе отивам да гледам 2 епизод  Mr. Green

# 476

Какво ще ни дойде до главата ?  #Crazy  smile3532

# 477
ББ Неджля кога ще се прибере ?

# 478
Ми незнам,утре в понеделник,вторник,сряда ... МАЙ.  Мн интересни серии

# 479
Браво , Лейля!

На мен също,много правилни думи изрече.Може би и аз на нейно място не бих простила на Неджля Naughty Иначе Неджля за мен вече официално е КУХА ЛЕЙКА

Етел благодаря,АЛИ РЪЗА ми го направи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт