Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 20

• 40 740
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
Али Ръза, благодарности за подписа ми! Heart Eyes Party

Огнена стихия и гаргамела,браво за постовете!    bouquet И аз мисля подобни неща,ама не мога да ги напиша така хубаво.Явно много са ме изпускали на глава като малка. Joy

Магносива,много ми харесва подписа ти без да съм фенка на Лейля.Особено на първата снимка е много сладка. Peace

# 526
  • Велико Търново
И какво излиза сега? Май нашенският Октопод ще се окаже с турско потекло...  Joy

И не само!
Излиза, че нашият вътрешен министър е гледал сериите предварително.
А може и целият кабинет барабар с него  Joy

# 527
И какви по-точно са ценностите на Ферхундела?!

# 528
  • София
Да похваля и аз Ферхундето. В този епизод ми стана почти симпатична. Много добре го каза на Лейля, която си мисли, че е центъра на вселената. По-точно на родителите си, но сама забрави как ги беше огорчила. Струва ми се, че според турските нрави не е прилично да излизаш с мъж тайно посред нощ, пък и да забременяваш от него. Ако не беше станало така (да загуби бебето и да отиде в болницата) може би и от нея трябваше да се отрекат, а те й простиха. Но сега й е лесно да съди сестра си.  Thinking  За мен си е егоистка. По й изнася да се прави на жертва, но забрави също и че Неджля се беше  отказала от Оуз заради нея, защото видя, че го харесва.
Неджля поне се опитва сама да си стъпи на краката.

# 529
Ферхунде е единсвения здраво мислещ човек в целия филм!Последните серии е супер!Много ми харесва,че семейството сега се държи добре с нея.Ама защо трябваше да се върне пребита за да се държат мило с нея?!

# 530
  • до една звездичка
Ферхунде е единсвения здраво мислещ човек в целия филм!Последните серии е супер!Много ми харесва,че семейството сега се държи добре с нея.Ама защо трябваше да се върне пребита за да се държат мило с нея?!

Според мен, те не се държат мило с нея, защото бе пребита, а защото тя се промени, в следствие на това, че бе пребита.

# 531

Според мен, те не се държат мило с нея, защото бе пребита, а защото тя се промени, в следствие на това, че бе пребита.
Дано наистина да е така.

# 532
  • до една звездичка

Дано наистина да е така.
И дано е трайно. Но ме съмнява.  Confused

# 533

Дано наистина да е така.
И дано е трайно. Но ме съмнява.  Confused
За съжеление и мен Sad

# 534
  • Майничка
И какви по-точно са ценностите на Ферхундела?!

"Всичко в името на Човека, всичко за благото на Човека!". Wink
А когато Човекът е наред, можем да обърнем внимание и на другите. Joy

# 535
И дано е трайно. Но ме съмнява.  Confused
За съжеление и мен Sad
[/quote]
Който чете ББ или гледа напред, знае как "прогресира" Ферхундето. И как ще се "отблагодари" на Али Ръза.
П.П. Много са ми смешни от Шоуто на Слави през рекламите!  Laughing Правят си реклама покрай Листопад.  Laughing

# 536
Ох ама Лейля да се беше развършала Whistling Ха така Неджля остана без работа (която дори не потърси) видя малко повече зор и айде кюп в къщи...Нали предната вечер не можеше да гледа Лейля в очите (и има за какво) пък сега много бързо си промени отношението.Такава е куха лейка,че ми иде да я ударя с нещо през телевизора!Тя ме дразни 1000 пъти повече от Джеврие!Малка пикла,да си бе седяла на г*за...Оффф направо тая глупачка Неджля ще вземе да ме откаже от филмчето още повече като непрекъснато реве и направо ууу #Cussing out #Cussing out #2gunfire Sick Sick

# 537
 Flutter мили хора успокойте се.И мен ме дразнят разни персонажи от филма ама ще си го гледам.

# 538
Flutter мили хора успокойте се.И мен ме дразнят разни персонажи от филма ама ще си го гледам.
Ох някой неща ги приемам доста емоционално Mr. Green Simple Smile

# 539
Лейля е страхотен егоист само това мога да кажа !
Тя какво сега, не може тя да е център на вниманието, много ме изнервя, Али Ръза и Хайрие нямат ли си други деца, няква ревност проявява, хубаво сърдита й е, ама не е само това ...
Неджля не й ли е сърдита, но намери сили и почука на вратата  Naughty
Ванилия75 въобще не си права, Неджля е много силна и борбена и ако искаше щеше да търси и да си намери, просто се изплаши от това което се случи ! Неджля има много здрава психика, не е като Лейля да обикаля по лудници и терапевти, аз в момента не мога да я разбера защо ходи още и Оя след като се оправи ? Или търси внимание и татко като има пари да плаща ?
Неджля потърси ли някога родителите си за финансова помощ ? - Не ! Ходеше на лекции, след това на работа тя си знае дали й е лесно, а Лейля се увисна на врата на Али Ръза, болна беше до едно време, сега само харчи и търси внимание !
Крайно неприемливо и егоистично от нейна страна  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт