Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците!?

• 211 657
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
И аз съм много доволна от Одорекс сега вече е в нова опаковка и има вече картонена кутия, може би и за това го повишиха на 11,50 преди беше на 8лв. но това няма значение особенно като се има в предвид, че страшно много помага, какво ли не бях пробвала досега само той ми помогна, беше ми писнало да се притеснявам дали имам кръгове на бузата и да си държа ръцете свити за да не се виждат. Зная че съдържа Алуминиевия хлорид, но все пак е медицинска козметика и се надявам да не е толкова опасен колкото съм чела.  Praynig

Ето все пак за дамите които не са запознати с този продукт и новата опаковка:

http://www.biotrade-bg.com/index.php?p=8&l=1&c=2&id=5

# 166
Знам, че не е много по темата, но така и така става въпрос за неудобства от изпотяването, има ли някой, който се поти по лицето и евентуално да се е справил с този проблем?

Освен по лицето и по цялото тяло - като залята съм със вода - преди да забременея пак се потях но само под мишниците , а по време на бремеността и след това   положението  стана не само неудобно , но и страшно , като искам лекарско мнение ми казват -"че в тая жега и те се потяли"...Давайте съвети , че ще се  #2gunfireвече.
P.S. Ако има друга тема по въпроса , моля да ме извините !

# 167
Аз ползвам женските стикове на vichy и съм по-доволна от тях. Но все пак те се водят мед. козметика и са по-добри от обикновените (лично мое мнение). Да кажа все пак че моя проблем не е голям, като се изпотя не мирише а и рядко се потя.  Мъжа ми се мажеше по 7-8 пъти на ден и пак се потеше и миришеше, миналата седмица му взех vichy стик за мъже 72 часа действие (май се водеше и за стресови ситуации нещо такова не помня Embarassed) има съвсем лека миризма, но му действа страхотно миризма вече няма, а потене леко когато се натоварва много, абе въобще заслужава си цената. Дано съм помогнала  Hug

# 168
И аз имма този проблем и знам колко е неприятно. При мен е на нервна основа и се получава при притеснение, под напрежение и в стресови ситуации. Какво мойе да ми помогне? Ако някой има подобен проблем одорекса помогнал ли му  е>?

# 169
  • София
Одорекс помага, но потта избива другаде - по гърба, между гърдите и т.н.

# 170
  • София
Здравейте!  И аз тук   bouquet Нямам проблем точно с изпотяването, а по-скоро с подмишниците. Тези дни забелязах, че и без да се потя подмишниците ми вечер миришат на пот - не силно и натрапчиво, махах някакво подкожно косъмче от там преди няколко дни и ми направи впечатление  Shocked А през деня не съм се потила... Причината не е и липса на лична хигиена. Мисля, че за първи път ми се случва  newsm78 Чудих се дори дали не е заради това, че съм в сесия - подозирам, че ужасния ми пърхут напоследък се дължи на умората и напрежението! Моля ви да ми препоръчате подходящ дезодорант, който да е и за чувствителна кожа - нещо с лек аромат, който да елиминира тази   Close

# 171
reproche , мисля, че стика Garnier Mineral 48 часа ще ти свърши работа -

http://img1.liveinternet.ru/images/attach/c/0//46/12/46012535_Bezuymyannuyy.JPG

Позлвала съм рол он-а и стика, той е по-ефикасен Peace  Мирише много хубаво и действа.
Иначе щом си забелязала наскоро проблема най-вероятно е във връзка с напрежението и стреса, който имаш. Въобще стреса може да се отрази на какво ли не, аз също се потя най-вече при стрес и напрежение.

# 172
  • София
Добро утро!
Аз съм от хората с множество проблеми , свързани с досадното потене и до сега продукта , който ми е помогнал и е най безвреден в тази област е този
http://www.iherb.com/Crystal-Body-Deodorant-Travel-Stick-1-5-oz-40-g/5665?at=0

Пробвала съм всичко което се предлага и коментира на пазара и в темите тук, но това е безвредно , евтино и ефективно!!! Peace

# 173
Лейди Спиид Стик Гел - за мен това е най-доброто ...

# 174
  • София
Пробвала съм с кристал - наистина убива миризмата, но за кратко. Потенето остава. При мен се получи и пигментация на кожата от него  Sad Sad

# 175
  • София
reproche , мисля, че стика Garnier Mineral 48 часа ще ти свърши работа -

http://img1.liveinternet.ru/images/attach/c/0//46/12/46012535_Bezuymyannuyy.JPG

Позлвала съм рол он-а и стика, той е по-ефикасен Peace  Мирише много хубаво и действа.
Иначе щом си забелязала наскоро проблема най-вероятно е във връзка с напрежението и стреса, който имаш. Въобще стреса може да се отрази на какво ли не, аз също се потя най-вече при стрес и напрежение.

Благодаря ти, мисля, че ще го пробвам, отдавна го заглеждах! Искам само да те питам - нали не оставя бели петна по дрехите? Нося доста черно...

# 176
  • Sofia
Одорекс помага, но потта избива другаде - по гърба, между гърдите и т.н.
Подкрепям! Как да  премахнем вече избилата пот?? Голяма грешка беше да използвам Одорекс, трябваше да повярвам на хората, които ми казваха да си купя Dove. Очарована съм, но за съжаление си остава проблема с потенето по гърба  Sad

# 177
Проблема с обилното потене и неприятната мирзма, които не са в резултат на нечистоплътност обичкновено се дължат на много натрупани токсини в организма ни. По този начин тялото се мъчи да ни "сигнализира". Част от токсините се изхвърлят през кожата. Така, че като евентуално решение на проблема е да направите пълно изчистване на организма за няколко дни. Също така ако имате излишни кг, това също може да е причина за неприятната миризма и пот. Мастните клетки задъръжат голяма част от токсините  Peace

# 178
reproche, по колко кафета пиеш на ден? прекаляваш ли с цигарите в последно време?
също и нерви по-малко  Wink

# 179
  • София
reproche, по колко кафета пиеш на ден? прекаляваш ли с цигарите в последно време?
също и нерви по-малко  Wink

Цигари - почти не, но с кафето напоследък май попрекалих - не знам 2 нескафета на ден и евентуално количка дали се броят за много или не  Mr. Green Но така или иначе съм решила да ги намаля напоследък, ще видя как ще ми се отрази!

Общи условия

Активация на акаунт