Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците!?

• 211 934
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Някой ползвал ли е новите дезодоранти на Нивея, които дават за без петна и за чувствителна кожа   и като цяло  какво мислите за дезодорантите на Нивея? Аз от месеци ползвам гъбката на Дав и съм изключително доволна - предпазва от изпотяване и миризмата й е много лека - после дрехите ми не миришат нито на дезодоранта, нито пот. Докато една ролка на Нивея, която бях ползвала, оставяше много силна миризма по дрехите... Сега за лятото обаче трябва да сменя Дав, защото оставя самата кожа бяла от крема, а и трябва доста да чакам да попие кремчето преди да се облека.

П.С. Ролките на Виши оставят ли силен аромат? newsm78

# 271
да, аз писах някъде - не съм доволна - имам стика
оставя бели петна на обличане по черните блузи, не обезпотява съвсем и ароматът ми е силен и не ми допада /последното е индивидуално, но обичам да усещам парфюма, а не друг аромат/; на бели дрехи не съм го пробвала

# 272
изключителен ефект при мен има

просто се родих с тази ролчица
От България ли е купувано? Не съм го виждала.

# 273
Аз си взех от Кауфланд един ролл он на Blanchette,не премахва потенето,но премахва миризмата. Аз като се намажа с него и на втория ден все още мириша на чисто,а той е с много приятна миризма. И е на скромната цена от 1,30 - 1,40 .. . Simple Smile

# 274
  • София
На Виши или на Рексона блокират ли изпотяването поне за половин ден?

Нямам никаква неприятна миризма, но имам една блуза, която и най малкото изпотяване проличава и стои грозно. Сега съм с един гел на lady speedy....нищо не прави... Sad

Благодаря ако някой има наблюдения и сподели. Или ако има друга марка...?

# 275
az pozvam rolkata na IWOSTIN s rozavata kapacka i sam dovolna,za petna oshte ne sam zabelqzala da pravi struva 9,60

# 276
Здравейте,имах същия проблем,но вече е минало-отиди в най-близката аптека и си вземи Одорекс за под мишници(има и за крака) и следвай плътно инструкциите-кога да напръскаш и колко дни поред.Вече 3 години периодично го ползвам и си реших проблема,а струва само около 10лв.

# 277
# 278
  • София,Център
odorex deo

# 279
изключителен ефект при мен има

просто се родих с тази ролчица
От България ли е купувано? Не съм го виждала.
Да Алиена, има го в ремедиум аптеките, както и в други аптеки съм го виждала, но лично аз си го купих от спомената верига  Peace

# 280
Благодаря ти, ще го потърся  Grinning

# 281
Здравейте,имах същия проблем,но вече е минало-отиди в най-близката аптека и си вземи Одорекс за под мишници(има и за крака) и следвай плътно инструкциите-кога да напръскаш и колко дни поред.Вече 3 години периодично го ползвам и си реших проблема,а струва само около 10лв.

Сигурно 100 пъти е обсъждано, но този одорекс е наистина чудо!!!

# 282
# 283
Dove. Супер ок са, защото нямат твърде агресивен аромат. Но някои са с талк и цапат черни тениски Sad

# 284
Между другото ми казаха, че можело с инжектиране на ботокс да се спре изпотяването под мишниците.
Ама за 500 лв мисля, че ще си се потя  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт