Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците!?

• 211 849
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Не знам дали някой е писал за стик дезодоранта на Рексона. Това е най-доброто, което съм използвала. Наложи се преди няколко години да спра спрейовете заради кашлица и минах на стик. Дрехите ми въобще не замирисват на лошо - ухаят си на дезодоранта. Освен това кожата ма мишниците е все едно намазана с крем, направо идеално за след обезкосмяване.

# 256
Az vi preporuchvam Rexona.Mnogo sum dovolna  ne se izpotqvam i nepriqtnata mirizma izchezna

# 257
И аз се изпотявам на нервна почва под мишниците и по ръцете  близо от 3 години. Като излезна навън веднага започвам да се потя , понякога дори и когато съм си вкъщи. Незнам какво да правя вече .. пробвала съм всякакви дезодоранти дори и Odorex от който нямаше никакъв ефект , а от него получих бучки . Нося само тъмни дрехи и е някакъв ужас. Моля ви препоръчайте ми нещо

# 258
И аз се изпотявам на нервна почва под мишниците и по ръцете  близо от 3 години. Като излезна навън веднага започвам да се потя , понякога дори и когато съм си вкъщи. Незнам какво да правя вече .. пробвала съм всякакви дезодоранти дори и Odorex от който нямаше никакъв ефект , а от него получих бучки . Нося само тъмни дрехи и е някакъв ужас. Моля ви препоръчайте ми нещо

Какви бучки получи? Именно затова и аз почти не ползвам Одорекс и когато казах това, повечето коментари бяха от какво толкова се притеснявам.

# 259
  • В къЩи.
Не знам дали някой е писал за стик дезодоранта на Рексона. Това е най-доброто, което съм използвала. Наложи се преди няколко години да спра спрейовете заради кашлица и минах на стик. Дрехите ми въобще не замирисват на лошо - ухаят си на дезодоранта. Освен това кожата ма мишниците е все едно намазана с крем, направо идеално за след обезкосмяване.

На мен Рексоната много ми цапа  ooooh! особено стик  Crossing Arms

# 260

Аз някъде по-напред бях писала, ето сега ще покажа и картинка 
От него хич не се потя и не оставя никакви бели следи

# 261
И при мен потенето е на нервна основа. Когато съм вкъщи ми няма нищо, но излезна ли... При мен помогна (засега) Ревлон-а. Не се потя, но дори това да стане, миризмата е на дезодоранта.

# 262
На мен много добре ми действа дезодоранта на Гарние, но това от гледна точка на миризма. Що се отнася до самото потене - нищо не го спира. А кожата на дланите ми например в същото време е много суха.

# 263
И аз се изпотявам на нервна почва под мишниците и по ръцете  близо от 3 години. Като излезна навън веднага започвам да се потя , понякога дори и когато съм си вкъщи. Незнам какво да правя вече .. пробвала съм всякакви дезодоранти дори и Odorex от който нямаше никакъв ефект , а от него получих бучки . Нося само тъмни дрехи и е някакъв ужас. Моля ви препоръчайте ми нещо

Какви бучки получи? Именно затова и аз почти не ползвам Одорекс и когато казах това, повечето коментари бяха от какво толкова се притеснявам.

Това беше някаква масна тъкан в областта на подмишниците и много ме болеше , чак  2-3 седмици след като спрях употребата Одорекс това нещо  изчезна.

# 264
Запис да ви следя.
Аз до сега съм най-доволна от Адидас,Фа-роклите,Буржоа

# 265
изключителен ефект при мен има

просто се родих с тази ролчица

# 266
Като цяло потенето като процес неможе да бъде спряно а козметични средства . Има такива , които са много ефективни с/у лошата миризма. Обаче ако имате сериозен проблем с извънредно обилно потене тогава вече е добре да се обърнете към лекар .
Аз в момента ползвам дезедорант на  Гарние и съм доволна , дори и да се изпотя лоша миризма не се появява.

# 267
Като цяло потенето като процес неможе да бъде спряно а козметични средства . Има такива , които са много ефективни с/у лошата миризма. Обаче ако имате сериозен проблем с извънредно обилно потене тогава вече е добре да се обърнете към лекар .
Аз в момента ползвам дезедорант на  Гарние и съм доволна , дори и да се изпотя лоша миризма не се появява.

Аз съм на обратния принцип - не се потя много, но потта има неприятна миризма. Не знам на какво се дължи, със сигурност не е от хигиенна гледна точка.

# 268
На мен Одорекс-а ми помогна, на приятелят ми-не, но аз се потя малко за разлика от него. Доволна съм от Рексона стик, но наистина много цапа, сега се сещам за един, които ползвах преди години и ми помагаше. Казва се Gosh и е рол-он, а не стик.

# 269

Аз съм на обратния принцип - не се потя много, но потта има неприятна миризма. Не знам на какво се дължи, със сигурност не е от хигиенна гледна точка.

По едно време и на мен ми се случваше да имам много лоша миризма.Мисля си че,понякога това може да се получи заради дадена храна която консумираме или пък ако приемаме лекарство .Разбирасе също от силен стрес също може да се появи лоша миризма .

Общи условия

Активация на акаунт