Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците!?

• 211 885
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
да аз го имам, но щом спреш да го ползваш миризмата се появява пак, общо взето няма много ефект от него, спира мириса, но не и потенето и петната  Tired  Peace

То така си пише в информационната брошура- не спира потенето! Peace

# 376
Аз си взех Одорекс преди няколко години (може би 2-3, не помня точно). При мен действаше, но някак си започнах да получавам болка и супер изсушаване - тотален дискомфорт и спрях да го ползвам. Прочетох в една от темите за обтриването със сода и това вече повече от година го правя и съм доволна. Не се потя, а и да се изпотя - не мирише на нищо. За съжаление не мога да намеря темата...

# 377
  • Вече в моята си приказка...
Аз си взех Одорекс преди няколко години (може би 2-3, не помня точно). При мен действаше, но някак си започнах да получавам болка и супер изсушаване - тотален дискомфорт и спрях да го ползвам. Прочетох в една от темите за обтриването със сода и това вече повече от година го правя и съм доволна. Не се потя, а и да се изпотя - не мирише на нищо. За съжаление не мога да намеря темата...

Да, да, това със содата за хляб и аз съм чувала. Не мирише ако се запотиш, а и самата сода не цапа дрехите (както някои от "сухите" дезодоранти)...

# 378
Да, да, това със содата за хляб и аз съм чувала. Не мирише ако се запотиш, а и самата сода не цапа дрехите (както някои от "сухите" дезодоранти)...

MiRa_55 аз я отмивам, на практика нищо не остава от нея

# 379

От една седмица ползвам този, страхотен е. Peace

Аз го ползвам от доста време вече, но с розовата лента, наистина е страхотен.  Wink
Сода и аз си ползвам редовно.

# 380
  • WonderLand
Може ли малко инфо как става номера със содата? Кога се обтрива, с какво количество, за колко време върши работа? Hug

# 381
Odorex-a майка ми имаше сьщият проблем и откакто го е открила е много доволна,проблема с потенето наистина е доста неприятен.Тук не помагат никакви дезодоранти или пьк рол он-и ,всичко е временно.

# 382
  • Вече в моята си приказка...
MiRa_55 аз я отмивам, на практика нищо не остава от нея

Може ли малко инфо как става номера със содата? Кога се обтрива, с какво количество, за колко време върши работа? Hug

Не се отмива. Просто потапяш пръст в содата, намазваш мишниците си с него, съвсем малко е достатъчно и нямаш проблеми с потенето през целия ден.

# 383
  • Пловдив
Наскоро си взех ролката на Gosh и  мога да кажа че съм по доволна от него отколкото от биодерма. Peace

# 384
Използвам това средство:
http://www.buydrysol.com/

Първоначално се използва през вечер, след това е достатъчно да се слага венъж седмично.

# 385
Ползвам Рол-он Microsilver и съм доволна. Все още не съм се възстановила хормонално от раждането и потта ми е с доста силна миризма, но този рол-он ми помага.

# 386
Аз мога да препоръчам един кристален стик. Става въпрос за природен минерал, който убива бактериите и неприятните миризми. Ако не се лъжа се добива на едно единствено място, мисля, че в Иран. Имам такъв на марката Санте, немска марка е, нещо от порядъка на 18-20 лв., но го ползвам вече година. Нанася се на мокра кожа или стикът трябва да е мокър. Не спира потенето, но убива бактериите.

# 387

При мен го имаше същия проблем, даже се бях зачервила на мястото, където пръсках... Спрях да го ползвам, защото според мен съм направила няква алергична реакция... Сега съм си взела един био спрей на Urtekram. Има го в два варианта роза и алое вера. А си взех с розата, но още нямам големи впечатления...

# 388
  • WonderLand
Използвам това средство:
http://www.buydrysol.com/

Първоначално се използва през вечер, след това е достатъчно да се слага венъж седмично.

А в България може ли да се намери и на каква цена  Flutter

# 389
А има ли някой, който да сподели опит със спрея против изпотяване на Ла Рош Позе? Или рол-он на Eucerin, Vichy?

Аз по принцип предпочитам спрейовете и от известно време използвам Адидас актив уоман фреш, но се оказа, че съдържат парабени и искам да се ориентирам към спрей без.

Общи условия

Активация на акаунт