Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците!?

• 211 900
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Анелка,би ли написала състава на този одорекс,
след като си толкова категорична.
И мен ме интересува ефикасен продукт, но не на всяка цена.
Виан,благодаря ти за поста,и аз прочетох тук подобно мнение от лекар.

не мога да ти напиша състава за съжаление че ми се е размазал етикета но не е опасен използвам го всяко лято от 4 години насам

# 361
  • WonderLand
Aqua, Alcohol, Aluminium Chloride,Glycerin,Metenamine, Perfum - това е съдържанието на Одорекс Simple Smile

# 362
След като прочетох темата взех "Одорекс".
Ефекта при мен се прояви още след 1-вото напръскване,
т.е. на другия ден. Ползвах го две вечери.
/Вече 20 дни не се потя./

Никога не съм се потила, но тази година явно критическата
ме е "подгонила" и се "запознах" с този ад - потене.

ПП Нямам проблеми с щитовидната жлеза.

Момичета, златни сте!
Благодаря Ви!
   bouquet

# 363
Благодаря за състава.
Питах гугъл и не съм очарована от алум.хлорид и особенно от метенамина.
Пав 1,може ли да споделиш дали се чувстваш по емоционална /сенсибилизация като страничен ефект/ и дали усещаш подуване на потните жлези?

# 364
iznenada,

Не съм забелязала странични ефекти.  Peace
/Две вечери съм ползвала продукта./

Това лято по принцип съм по емоционална,
покрай кандидатстуденските изпити на синът ми и
първите признаци на критическата...!  Mr. Green

# 365
На мен ми подариха един естествен кристал, който се навлажнява с вода и се нанася под мишниците. Няма цвят и мирис. Кожата става от него "обезмаслена" при допир. Наистина има ефект, но при мен трае около 4-5 часа. След това започвам лека-полека да се потя, но пък без никакъв мирис. Харесва ми, че не запушва порите. Някой има ли такова нещо?

# 366
  • София
да аз го имам, но щом спреш да го ползваш миризмата се появява пак, общо взето няма много ефект от него, спира мириса, но не и потенето и петната  Tired  Peace

# 367
Не знам, но мисля, че всички тези рол он-и, кремове и т.н. са временно решение, на мен лично ми препоръчаха някаква терапия с ботокс, не съм сигурна точно какво представлява, но съм се решила да проуча.

# 368
Най-ефикасния и изпитан вече от мен метод против изпотяването подмишниците е спрея Одорекс (odorex) Simple Smile Преди се продаваше в аптеките на цена от 7 лв ,а в момента мисля ,че са го увеличили на околу 12 лв. Но резултата е наистина положителен. Нужно е само 3 вечери подред подмишниците да се напръскват обилно (върху чиста кожа) и на сутринта да се изплакват с вода.Резултата е веднага на лице,но не е вечен. След известно време трябва пак да повторите процедурата Wink

# 369
Аз жестоко се обринах от Одорекса. И то около самата мишница, а не където по принцип е окосмяването. Ужасно ме сърбеше. Единсвено обилното поливане на вода в продължение на половин час ме спаси да не си разпоря кожата от чесане.  ooooh!

# 370
Нямам сериозен проблем с потенето. Потя се в рамките на нормалното, но ползвам само мъжки дезодоранти. Абсолютен фаворит ми е Gillete - този с частици - цък.

# 371
И мъжът ми го ползва този
Нямам сериозен проблем с потенето. Потя се в рамките на нормалното, но ползвам само мъжки дезодоранти. Абсолютен фаворит ми е Gillete - този с частици - цък.

и е много доволен. Да взема да му го открадна ли, що ли?  newsm78

# 372
Vichy зеления спрей

# 373
  • София

От една седмица ползвам този, страхотен е. Peace

# 374
Миризмата му е жестока! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт