Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците!?

• 211 910
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Докато търсех информация за алуминиевите соли попаднах на тази статия http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=505793

# 346
# 347
вече всичко ни влияе дори въздуха..

# 348
  • Бургас
Не успях да прочета цялата тема, но бих ви предложила ето това:
http://www.zoya.bg/%D0%9A%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0 … 99?sort=price_asc

От вчера го ползвам и съм страшно доволна - кожата ми е суха през целия ден. Днес бях с дълъг ръкав и въпреки това никакво изпотяване. За първи път ползвам камък-дезодорант - бях чувала, че са ефикасни, но това даже надмина очакванията ми.

# 349
Здравейте! И аз да се включа в подкрепа на Одорекс: http://biotrade-bg.com/index.php?p=8&l=1&c=2&id=5. Преди това ползвах някакви кристали, но ефектът не беше 100 %. В началото на лятото прочетох някъде за това и реших да го пробвам. Много съм доволна, но аз все се притеснявам да не започне отново ужасното потене и го слагам на всеки 7-8 дни. В листовката му пише, че при някои хора може и на 14 дни да се слага, но аз не искам да рискувам. Предпочитам да съм си сухичка, защото съсипах много дрехи заради потенето  ooooh!

# 350
Момичета, всички тези козметики ... ОК, но колко трайно премахват проблема? Аз се чудех все пак няма ли някакви медицински интервенции, които да лекуват това. Не съм се интересувала особено, но в някоя клиника, при добър дерматолог ми се вижда по-добре да се пробва, отколкото да даваш маса пари за някакви си мазила и неща...?!

# 351
  • WonderLand
Айде спрете да нападате момичето във всички теми. Харесва марката - изразява отзиви. Като не ви харесва не обръщайте внимание...

На мен ми е интересно каква е цената на рол он- а и от къде мога да го намеря. Одрекса спря да ми действа на второто ползване. Сега търся някакво друго решение...

П.П. Вижте на какво попанах: http://protivizpotiavane.bg/index.php?main_page=products_all
Някой ползвал ли го е?

# 352
Тази тема е доста деликатна, Одорекса е много ефикасен и самата аз съм изхабила поне 3-4 опаковки, наистина ефекта е страхотен...
Миналата година обаче ме оперираха от небезобиден тумор на гърдата и след коментарите на хирурга ми за продукти с този тип състав и действие го изхвърлих окончателно.
Трябва да се има предвид, че известен процент от съдържимото в препаратите против изпотяване преминават в кръвообръщението и не е много ясно дали няма да докато тушират един проблем да предизвикат и отключат друг.
В Био магазините има нелоши алтернативи, разбира се резултатите са далеч от тези на Одорекса, но поне е почти сигурно, че няма да съдействат за поява на туморни проблеми в млечните жлези.

# 353
  • Wonderland
Моля ви дайте съвет!Имам проблем с потенето,но не под мишниците,а по лицето......
Независимо от това дали навън е жега или не е,лицето ми се поти обилно.Преди 10 месеца родих,но от около 2 месеца имам този проблем и ми е много неприятно.Преживях загуба на близък човек и отдавам потенето на нервно основание,моля ви ако някой знае за някаква добра козметика,която помага ще бъда благодарна.....!!!Забравих да кажа,че изпотяването ми е само и единствено по лицето......

# 354
Ако е на нервна почва, добре е, да се пие, качествено, пчелно млечице.

# 355
Тази тема е доста деликатна, Одорекса е много ефикасен и самата аз съм изхабила поне 3-4 опаковки, наистина ефекта е страхотен...
Миналата година обаче ме оперираха от небезобиден тумор на гърдата и след коментарите на хирурга ми за продукти с този тип състав и действие го изхвърлих окончателно.
Трябва да се има предвид, че известен процент от съдържимото в препаратите против изпотяване преминават в кръвообръщението и не е много ясно дали няма да докато тушират един проблем да предизвикат и отключат друг.
В Био магазините има нелоши алтернативи, разбира се резултатите са далеч от тези на Одорекса, но поне е почти сигурно, че няма да съдействат за поява на туморни проблеми в млечните жлези.

Това много ме уплаши!  Rolling Eyes Мисля, че няма да довърша опаковката  Cry

# 356
  • Wonderland
Ако е на нервна почва, добре е, да се пие, качествено, пчелно млечице.
Благодаря ти Ваня 66  Peace,предполагам че е на нервна почва и следствие от раждането,качих доста по време на бременността и сега възстановявам предишните си кг ..... ще си го купя предполагам във всяка една аптека го има.А как се пие,в каква дозировка?И има ли значение на коя фирма ще си купя?! newsm78

# 357
Пчелно млечице е много специален продукт, с него се хранят пчелите майки и се събира, капчица по капчица.
Когато търсиш, гледай да е на таблетки от по 100 до 250мг.
Дневно можеш да вземаш до 500мг.
Не се подлъгвай да вземаш евтините продукти, за по 5-10лв., те са нереални.

# 358
  • София
одорекс с червената капачка само това е истината Peace

# 359
Анелка,би ли написала състава на този одорекс,
след като си толкова категорична.
И мен ме интересува ефикасен продукт, но не на всяка цена.
Виан,благодаря ти за поста,и аз прочетох тук подобно мнение от лекар.

Общи условия

Активация на акаунт