Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците!?

• 211 723
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
И аз съм доволна от Одорекса. Може би, при тези момичета, при които са се получили обриви, мястото е било прясно обръснато... Пък и винаги може да се направи тест на малък участък, преди използването на продукта Naughty

# 571
Аз от известно време ползвам едни спрейчета на Lycia и съм изключително доволна.Ползвала съм Одорекс,бях доволна,но при продължителна употреба,казват ,че се увеличава риска от разни бучки и др.такива и го спрях.
http://beautycosmetic.biz/lycia-lycia-deo-spray-gas-super-fresh-p-3139.html

# 572
Хора моето изпотяване не е страшно обилно,нито пък по цялото тяло,но винаги просто се потя и най-лошото е ,че си има неприятна миризма и ПОЧТИ НИЩО не помага,отвратително е,знам че Одорекса спасява положението ама като се замисля,че е временно ми се отщява Sad Ползвала съм Рексона,Лейди Спийд Стик,Ревлон,Дав.... нищо,най-много съвсем малко да не с еусеща миризмата на пот,а да е смесена с тази на продукта,препоръчайте нещо Sad

Купуваш си течна бебешка пудра Бочко(2-3лв) мажеш се с нея,като попие в кожата слагаш рол-он или спрей.Не ти гарантирам,че няма да се потиш,но поне няма да мирише Simple Smile Пробвай

# 573
За този вариант не се бях сещала, но ми изглежда добър!
Много харесвам и другите продукти на Бочко- хубави са , евтини са и добре се понасят на кожата на децата.👍

# 574
И аз съм доволна от Одорекса. Може би, при тези момичета, при които са се получили обриви, мястото е било прясно обръснато... Пък и винаги може да се направи тест на малък участък, преди използването на продукта Naughty

Това с теста не е сигурно, защото на мен ми се появиха проблеми след близо година ползване. Просто кожата от него толкова ми се изсушаваше след пръскане, че според дерматоложката е било цяло чудо, че чак след година съм развила дерматит.

# 575
Някой да знае освен в аптеки Ремедиум къде се предлагат повече продукти на Личия?

# 576
аз само бебешка пудра ползвам (не течна), откакто я открих забравих за дезодоранти Grinning

# 577
И аз да се включа. Аз съм много доволна от Одорекс. Ползвам го вече над 3 години. Съвсем забравих за проблема. В момента се пръскам веднъж на 20-на дни някъде, междувременно използвам и Garnier Mineral Stick Action Control или дезодорант от същата серия, но ги използвам преди тренировка или по навик, заради аромата.  Simple Smile

# 578
Здравейте.
Аз също съм ползвала Одорекс и в началото имаше страхотен ефект, но с течение на времето ефекта започна да намалява. Ходила съм и на лекар и пак нищо.
Тъй като наскоро чух за кристали против изпотяване, искам да попитам дали някой от вас е ползвал?
А също така може ли да ми кажете как точно да слагам содата за хляб или бебешка пудра? След къпане или? А също така има ли значение кое от двете се ползва? Потенето явно няма как да се спре, но поне да не мириша на пот.

# 579
Здравейте.
Аз също съм ползвала Одорекс и в началото имаше страхотен ефект, но с течение на времето ефекта започна да намалява. Ходила съм и на лекар и пак нищо.
Тъй като наскоро чух за кристали против изпотяване, искам да попитам дали някой от вас е ползвал?
А също така може ли да ми кажете как точно да слагам содата за хляб или бебешка пудра? След къпане или? А също така има ли значение кое от двете се ползва? Потенето явно няма как да се спре, но поне да не мириша на пот.

Кристалите и содата знам, че премахват мириса, ако има такъв, но не спират потенето. Содата принципно е антибактериална и е мн добър ексфолиант, аз я ползвам за какво ли не, вкл. за миене на стъпалата през лятото, против черни точки по лицето и т.н. но чак пък против изпотяване... не знам...
Бебешката пудра я слагам след къпане, сипвам в шепата и разнасям под мишниците и по краката също. Обожавам миризмата, много е нежна и по доста слагам Simple Smile. Най-добре над мивката, че иначе малко разливам. Ако трябва, слагам по няколко пъти преди да излезна, но после целия ден не се потя. Peace

# 580
Здравейте.

Кристалите и содата знам, че премахват мириса, ако има такъв, но не спират потенето. Содата принципно е антибактериална и е мн добър ексфолиант, аз я ползвам за какво ли не, вкл. за миене на стъпалата през лятото, против черни точки по лицето и т.н. но чак пък против изпотяване... не знам...
Бебешката пудра я слагам след къпане, сипвам в шепата и разнасям под мишниците и по краката също. Обожавам миризмата, много е нежна и по доста слагам Simple Smile. Най-добре над мивката, че иначе малко разливам. Ако трябва, слагам по няколко пъти преди да излезна, но после целия ден не се потя. Peace

Много благодаря за отговора. Simple Smile
Значи аз не съм много наясно, затова реших да попитам тук. Но доколкото разбрах содата и бебешката пудра не помагат за потенето при всички хора, но поне помагат за миризмата. Та аз затова искам да пробвам, за да може поне да не мириша на лошо. Тъй като на кой му е приятно да мирише на лошо.
Това е цитат от интернет:
"Сода бикарбонат (сода за хляб) се използва чудесно и като дезодориращо средство. В измити и подсушени подмишници и крака се втрива количество колкото половин чаена лъжичка. Аз правя това над ваната (или умивалника), така не чистя после изпадналата сода. Специално за подмишниците след содата понякога слагам една-две капчици етерично масло по избор. След това обаче трябва да се носят дрехи със свободни ръкави, за да не се
изцапат."

А можеш ли да ми кажеш каква бебешка пудра ползваш? Simple Smile

# 581
Това истина ли е,че бебешката пудра спира изпотяването,както и неприятната миризма? Понеже четох същото и за содата,слагах няколко пъти и нямаше никакъв ефект. Тази пудра как стои върху мишниците,без да падне от тях? И как не цапа дрехите?

# 582
Това истина ли е,че бебешката пудра спира изпотяването,както и неприятната миризма? Понеже четох същото и за содата,слагах няколко пъти и нямаше никакъв ефект. Тази пудра как стои върху мишниците,без да падне от тях? И как не цапа дрехите?
Пробвах,при мен нямаше никакъв ефект, а пудрата си пада и цапа, няма начин  Sad

# 583
Не,не спира потенето,но мирише хубаво.Моята е на Бочко,течна,нито цапа и си попива без проблем.Даже понякога не слагам и стик,защото мирише страхотно Simple Smile

# 584
Аз мисля,че течна би било по-добре? Ох дали да си купя И ТОВА нещо Sad дали наистина няма да цапа дрехите и да да се смесят миризмите? :/ някой друг ползвал ли е?

Общи условия

Активация на акаунт