Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците!?

• 211 714
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
  • София
При мен кристала не действа.

# 586
Това истина ли е,че бебешката пудра спира изпотяването,както и неприятната миризма? Понеже четох същото и за содата,слагах няколко пъти и нямаше никакъв ефект. Тази пудра как стои върху мишниците,без да падне от тях? И как не цапа дрехите?
Или я слагаш преди да се облечеш, или изтупваш дрехите след това, не би трябвало нищо да остане. Ако все пак тръгнеш да се изпотяваш, слагаш още веднъж, всичко попива по нея, вместо по дрехите Simple Smile и не би трябвало да продължиш да се потиш.
Надявам се да съм била полезна на някой, на мен това ми помогна след дълго време пробване на най-различни дезодоранти.
За марката, мисля че няма значение, само гледайте да има дозатор шишето Simple Smile

# 587
Аз мисля,че течна би било по-добре? Ох дали да си купя И ТОВА нещо Sad дали наистина няма да цапа дрехите и да да се смесят миризмите? :/ някой друг ползвал ли е?

Пробвай.Не е скъпа 2-3лв ако не си доволна може да я изхабиш в/у краката.Но определено ще останеш доволна.Миризмите се смесват да но си ухае на хубаво., свежо Simple Smile

# 588

А ти какъв кристал ползва? Извинявай за може би тъпия въпрос, но аз наскоро чух за тези кристали и изобщо не съм наясно с тях, дали има видове, как се ползват и т.н

Значи от коментарите разбирам, че още утре трябва да си купя течна бебешка пудра Бочко за да пробвам. Честно казано вече почти съм изгубила надежда, че потенето ще спре. Но поне се надявам да спра миризмата, защото тя наистина много ме притеснява.

# 589

А ти какъв кристал ползва? Извинявай за може би тъпия въпрос, но аз наскоро чух за тези кристали и изобщо не съм наясно с тях, дали има видове, как се ползват и т.н

Значи от коментарите разбирам, че още утре трябва да си купя течна бебешка пудра Бочко за да пробвам. Честно казано вече почти съм изгубила надежда, че потенето ще спре. Но поне се надявам да спра миризмата, защото тя наистина много ме притеснява.

аз ползвам суха, защото попива потенето, течната не знам какво може да попие Shocked

# 590

Аз си бях купила кристал (ако е същия за който говорите) от дистрибутор на  фирма от рода на Ейвън и Орифлейм. Не й помня името. Има формата на сапун. Навлажняваш и търкаш, където искаш. Много помагал за потенето под мишниците, краката ... дрън,дрън, абсолютно никакъв ефект не усетих нито аз, нито мъжа ми.

# 591
Това с бебешката пудра не съм го пробвала но почвам да се замислям. Писна ми от всичките дезодоранти, стикове и рол они, унищожих си сумати дрехи лекедосани под мишниците от тях. Как не се цапат дрехите от тази пудра не знам а за кристалите сега чувам

# 592
  • Испания
Аз позвам тази пудра и съм страшно доволна  Peace
http://www.emporioitaliano.com/images/Felce_Powder_250.jpg

# 593
Доста често чета за този проблем. Настръхвам като се сетя как се чувствах с тази мокрота и грозотия. Не можех да облека това , което ми харесва, а това на което не личи, че съм се изпотила. При мен беше на емоционална основа, и без да съм била на лекар съм сигурна. Но.... живях в Италия и открих PERSPIREX. Да, има алуминий в него, но знаем ли още колко вредни вещества поемаме чрез кожа и уста. Вие си преценявайте. Аз сега си купувам дрехи, които ми харесват!!!

# 594
  • Пловдив
Доста често чета за този проблем. Настръхвам като се сетя как се чувствах с тази мокрота и грозотия. Не можех да облека това , което ми харесва, а това на което не личи, че съм се изпотила. При мен беше на емоционална основа, и без да съм била на лекар съм сигурна. Но.... живях в Италия и открих PERSPIREX. Да, има алуминий в него, но знаем ли още колко вредни вещества поемаме чрез кожа и уста. Вие си преценявайте. Аз сега си купувам дрехи, които ми харесват!!!

Продава ли се в БГ?

# 595
Доволна съм от един дезодорaнт на BU Peace С безвредни алтернативи нямам много опит.

# 596
  • Варна
ей това е истината
Скрит текст:
Но е при по-засилено изпотяване ,ако става въпрос само за леко изпотяване в жегата не го препоръчвам . Има вариант и за крака , брата на мъжа ми го ползва и той е много доволен . По принцип си има схема за пръскане ,пише че спира за 9 дни изпотяването ,но аз се пръскам максимум веднъж в месеца.
 ПС сега видях ,че вече е бил препоръчван ама според мен направо закривайте темата тогава ,това е най- най- най- ефикасното решение ,  разни стикчета не помагат ако наистина имаш проблем

Последна редакция: сб, 15 юни 2013, 22:54 от Didi_Bidi

# 597
Didi_Bidi, не е нужно да се закрива темата, тъй като и сама можеш да видиш, че по-назад има недоволни от Одорекс-а, а да не говорим, че при някои има и странични ефекти.  Peace

Vanq 66, за кой стик говориш?

# 598

Честно казано не ми пука дали има алуминий или не, защото дотолкова ми е писнало от това потене. Знам, че е вредно за здравето, но пък има толкова много други вредни неща, а и това постоянно да се потиш си е направо ад. То е нечовешко просто, поне за мен.
А това  PERSPIREX само в Италия ли го има или може да се закупи и в България, или не знаеш? Simple Smile

Didi_Bidi, не е нужно да се закрива темата, тъй като и сама можеш да видиш, че по-назад има недоволни от Одорекс-а, а да не говорим, че при някои има и странични ефекти.  Peace

Напълно съм съгласна. Аз лично в началото когато започнах да го ползвам си помислих, че съм се преродила. Но откакто му смениха опаковката, няма ефект. Не знам дали го развалиха, или просто аз привикнах към него. Но определено няма вече същия ефект.

Аз позвам тази пудра и съм страшно доволна  Peace
http://www.emporioitaliano.com/images/Felce_Powder_250.jpg
От къде я купуваш? Simple Smile

И един последен въпрос, някой ползвал ли е Одабан? Почти разгледах мненията в темата и имаше доста добри отзиви от него. Но май го няма в България, уж можело да се поръча от сайта. Но аз никога не съм си поръчвала нищо от чужбина.

# 599
Това Одорекса явно наистина е спасението,но май май както всичко хубаво на този свят кратко Sad четох някои мнения,че дори почти спирал изпотяването и хората,които го ползват,все по-рядко и по-рядко имат нужда от него,истина ли е това? Дали наистина с времето и ползването му потенето намалява?

Общи условия

Активация на акаунт