Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците!?

• 211 691
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Не помня кое момиче похвали спрея за подмишници на Юрияж- но да и благодаря! Най после открих точният продукт за мен! Сухи,гладки и добре миришещи мишници цял ден! Благодаря ти ! Hug

# 646
armira, кой е този продукт, за пръв път чувам Blush

# 647
  • Русе/София
armira, кой е този продукт, за пръв път чувам Blush
и аз търсих,намерих разни продукти на тази марка,но такъв не видях.Може ли снимка?

# 648
  • Пловдив
Ето го момичета Hug Супер доволна съм! Има го и в промо пакет по два броя с 50% отстъпка от цената на втория.След като го взех съжалих ,че не взех пакета..

промо пакета
http://www.marvi.bg/-duo-paket-1-1-uriage-deodorant-tri-actif-de … h-30-ml-7231.html

# 649
Ето го момичета Hug Супер доволна съм! Има го и в промо пакет по два броя с 50% отстъпка от цената на втория.След като го взех съжалих ,че не взех пакета..

промо пакета
http://www.marvi.bg/-duo-paket-1-1-uriage-deodorant-tri-actif-de … h-30-ml-7231.html

Този спрей как се използва,като одорекса ли 3 вечери или трябва всеки ден да слагаме от него ? Simple Smile

# 650
  • Пловдив
За ежедневна употреба е Peace

# 651
За ежедневна употреба е Peace

Благодаря Simple Smile

# 652
Здравейте,
стана ми интересна темата, аз не съм от тези които обилно се потят, но не бих казала, че аз не се боря с проблема в някаква степен. Най-интересното е, че когато съм си вкъщи, дори и без да се мацотя с разни ролони и дезодорнти - абсолютно никакво потене няма. Излезна ли навън и се започва...Не знам дали е на психическа основа, може би от притеснение, нямам представа  newsm78 Имате ли такива наблюдения при вас?
ПС: за себе си съм открила начин, който обаче от време на време доста ми пресушава кожата под мишниците. Ползвам ролон без аромат, след като поизсъхне, пръсвам и малко парфюм и така горе долу се 'запечатва' положението...

# 653
Здравейте,
стана ми интересна темата, аз не съм от тези които обилно се потят, но не бих казала, че аз не се боря с проблема в някаква степен. Най-интересното е, че когато съм си вкъщи, дори и без да се мацотя с разни ролони и дезодорнти - абсолютно никакво потене няма. Излезна ли навън и се започва...Не знам дали е на психическа основа, може би от притеснение, нямам представа  newsm78 Имате ли такива наблюдения при вас?
ПС: за себе си съм открила начин, който обаче от време на време доста ми пресушава кожата под мишниците. Ползвам ролон без аромат, след като поизсъхне, пръсвам и малко парфюм и така горе долу се 'запечатва' положението...

При мен проблемът е точно такъв, какъвто го описваш. И аз си мисля, че е свързано с психическото натоварване, защото най-много се потя, докато съм на работа.  Embarassed

# 654
  • София
Години наред съм страдала от този проблем с мокрите петна под мишниците. Мисля, че Веселин Маринов страда от по-лека версия от моята  Wink При мен определено беше на психическа основа.
Реших проблема с ОдорЕкс, като от доста време ми се налага да го пръскам по една вечер през няколко месеца. Авно огранизмът се отучи да реагира с такова изпотяване при минимален стрес.

# 655
  • Майнатаун
Хора днес бях в Карфур и къде ли не ги търсих тези подложки и нищо,в Кауфланд също ги търсех и отново ударих на камък. Къде по-точно,на кой щанд сте ги виждали и в кои по-точно супермаркети Карфур и Кауфланд?

Аз също съм ги виждала в Кауфлнад на щандовете с козметика (ако не бъркам бяха заедно с различни пластири/лепенки за повърхностни рани).  Peace
Опитах се да ти пиша ЛС, но ти е пълна кутията. Peace

# 656
  • Sofia
Може и като сезонен продукт да ги предлагат...все пак зимния период по-малко се потим...
Макар,че при някои потенето е постоянно...днес гледах един гост в предаване по Бнт2,потеше се ужасно,позабърсваше се с кърпа,но след секунди пак обляно лицето и врата...сигурно е медицински проблем

# 657
А в кой Кауфланд? И къде забога има щанд за лепенки против рани ;О

# 658
В някои случаи, обилното потене е следствие от хормонален проблем.

# 659
  • София
А в кой Кауфланд? И къде забога има щанд за лепенки против рани ;О
Изчисти си кутията  Wink

Общи условия

Активация на акаунт