Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците!?

• 211 648
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Одорекс е истината Peace резултата е потресаващ Peace
Peace страшно съм доволна и е ефективен

Ползвах одорекс, но страшно изсушава, поне при мен. Ползвам мъжкия черен рол-он против изпотяване на Виши, ефективност 72 часа, и нямам никакви проблеми.

# 691
Някой ползвал ли е тези нови сухи кремове на Гарниер против изпотяване Rolling Eyes

# 692
Темата е много дълга и сигурно е писано, но опитвали ли сте Uriage?
Aз ползвам този дезодорант. Не е аерозол, а изпръсква като парфюм. Много лек аромат, на чисто, не парфюмен, не цапа дрехите както ролон или дезодорант-аерозол. Освен това мисля, че има някакъв лечебен ефект, много добре ми действа. Само това ползвам. И за много дълго време обезмирисява.

# 693
NinoTino този спрей ли имаш предвид, може и да го пробвам, но съдържа алуминиеви соли. Tired
Скрит текст:

Подходящ ли е за по-силно изпотяване?

# 694
Подходящ е, мъжът ми се занимава със спорт, така да го нарека. И много добре му действа.

Аз съм супер доволна, опитай, скъп е, но ако имаш голям проблем си заслужава. От друга страна е икономичен. Впръскваш само веднъж и готово. А и колко от несъсипани дрехи сме спестили.

А какво като е с алуминиеви соли? / в смисъл разкажи, че наистина не знам/ Аз знам, че всичко е вредно, та не се впечатлявам много чак. А и не ползвам никаква друга козметика освен сапун и шампоан - никакви кремове, мазила, олия и прочие, та може би компенсирам от вредите  Grinning

Но определено съм доволна.

# 695
Алуминият е страхотен канцероген, често свързват рака на млечната жлеза/лимфите с употребата на дезодоранти с алуминиеви соли в състава.

# 696
Ееее  Sad  То пък няма пълно щастие. Тъкмо си открих нещо, което обезмирисява, не е гадно, не цапа и е икономично.

# 697
Може и да го пробвам,отдавна нямам проблем с изпотяването, доволна съм от това което ползвам, но нямам против да пробвам нещо друго. Simple Smile

Алуминиевите соли свиват порите като по този начин запушват изходите на потните жлези и възпрепятстват стичането на потта.

Не мога да открия нещо напълно безопасно, спиращо изпотяването, може и да няма такъв продукт все още. newsm78

# 698
Нямах време да прочета темата и не зная дали вече някой е дал като моето мнение, но за да бъда полезна, понеже и аз до преди няколко години имах такъв проблем, ще ви споделя опита си.
Майката му е епилация на подмишниците... Като няма коренчета, няма и гадни бацили, дето се хранят със "соковете" ни Simple Smile . Освен това можете да си вземете какъвто и да е продукт от естествен алуминиев кристал или нещо такова беше. Той не е вреден за нас. Аз си взех на Now Solutions от iherb.com и ме кара поне втора година. Дано да съм ви била полезна

# 699
Здравейте! От няколко страници следя темата, чела съм, че Одорекс помага, но не искам да го ползвам заради алуминиевите соли. По тази причина отпаднаха и още няколко продукта. Преди малко се поразрових и попаднах на това http://www.kozmetikata.com/show/%D0%93%D1%80%D0%B8%D0%B6%D0%B0-% … 0%B0%D1%82%D0%B8/

Някой пробвал ли е? Имате ли някакви впечатления?

# 700
Повечето са с алуминиеви соли  Confused взех си ролон на Виши без, е все едно с вода се мажех, зимата беше и нищо не ставаше от него. Спрейчето на Уриаж е много хубаво, и аз и мъжът ми сме доволни. Преди него изкарахме няколко години на Виши, различни видове.

# 701
а те нещо не може ли да са пречистени  Embarassed сигурно ми е тъп въпроса или не са ли поне в малки количества или викате се натрупват?

# 702
Подходящ е, мъжът ми се занимава със спорт, така да го нарека. И много добре му действа.

Аз съм супер доволна, опитай, скъп е, но ако имаш голям проблем си заслужава. От друга страна е икономичен. Впръскваш само веднъж и готово. А и колко от несъсипани дрехи сме спестили.

А какво като е с алуминиеви соли? / в смисъл разкажи, че наистина не знам/ Аз знам, че всичко е вредно, та не се впечатлявам много чак. А и не ползвам никаква друга козметика освен сапун и шампоан - никакви кремове, мазила, олия и прочие, та може би компенсирам от вредите  Grinning

Но определено съм доволна.

СЛАГАШ ЛИ ПРОТИВ ИЗПОТЯВАНЕ ДЕЗЕДОРАНТ,ИЛИ САМО С ТОВА СЕ ПРЪСКАШ ПРЕЗ ДЕНЯ ?

# 703
Сутрин след душ се пръскам с този спрей, който е против изпотяване и и ма много лек аромат. Как да ползвам и дезодорант? То все едно да ползваш два дезодоранта или ролон и дезодорант едновременно?
Не те разбрах.  Rolling Eyes

# 704
Сутрин след душ се пръскам с този спрей, който е против изпотяване и и ма много лек аромат. Как да ползвам и дезодорант? То все едно да ползваш два дезодоранта или ролон и дезодорант едновременно?
Не те разбрах.  Rolling Eyes

СМИСЪЛ ПРЪСКАШ СЕ САМО С НЕГО ЗА ЦЕЛИЯ ДЕН,МИРИШЕ ПРИЯТНО И НЕ Е НУЖНО ДА СЛАГАШ СТИК СЛЕД НЕГО?

Общи условия

Активация на акаунт