Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците!?

• 211 780
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Да... Има толкова много дезодоранти против изпотяване. Всеки пробва в търсене на решение в борбата с изпотяването.
Аз не съм го победила.
От една страна забелязвам, че от притеснение се потя.
От друга зле ми се отразяват и изкуствените дрехи.
При физическо усилие също.
А в топлото време ... е най-зле.
Опитвала съм какво ли не.
А знаете ли, че не много отдавна не бе така. В най-големите жеги оставах суха.
Но днес не знам какво да правя....
Все съобразявам дрехите.
А какво да правя напр. с бяла блуза?! А с петната по дрехите?!?! #Cussing out

# 211
Ами, ако не сложа продукт против изпотяване и аз се потя, някак си не ми се вярваше, че има още хора, които се пръскат с дезодоранти, които никак не помагат, но факт е, е има

Ползвам от години това, понякога само сменям аромата, с него не се потя въобще, не знам какво е това пот

# 212
Аз ъсм много доволна от дезодоранта на Гарние с минерали с 48 часова издръжливост.

с двете ръце съм за Garnier 48h  newsm10 newsm10 newsm10

# 213
Виши зелената капачка  Simple Smile

# 214
От години ползвам само REVLON Mitchum roll on и съм много доволна,по-принцип е за 48 часа,но издържа много повече.
Преди имах проблем с изпотяването(поради стрес),пробвала съм какво ли не,но само това ми реши проблема. Peacehttp://www.kolko.bg/bg/revlon-mitchum-rol-on-100ml-powderfresh-bg/p/1440153

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 17:52 от Genuine

# 215
  • София
От години ползвам само REVLON Mitchum roll on и съм много доволна,по-принцип е за 48 часа,но издържа много повече.
Преди имах проблем с изпотяването(поради стрес),пробвала съм какво ли не,но само това ми реши проблема. Peace
http://www.kolko.bg/bg/revlon-mitchum-rol-on-100ml-powderfresh-bg/p/1440153тук

Оставя ли петна?  newsm78  А Гарние са пуснали нов дезодорант за чувствителна кожа, който уж не оставя следи  newsm78 Ще трябва да се пробва  Laughing Аз лично за втори път си купих гъбката на Дав - като кремче се нанася, след епилация не ми дразни кожата! Ако се обличам веднага - цапа дрехите, но ако оставя да попие добре крема - няма проблеми! Пази подмишниците сухи и миризмата е ненатрапчива, за разлика от Нивея например...

# 216
Не, не оставя петна,нямала съм такъв проблем.Не казвам,че е панацея с/у изпотяване,но най-доволна съм от него(все пак всеки организъм е различен).
Харесва ми и това,че е много икономичен,един брой ми стига за повече от 6 месеца.

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 18:50 от Genuine

# 217
  • В къЩи.
Ами, ако не сложа продукт против изпотяване и аз се потя, някак си не ми се вярваше, че има още хора, които се пръскат с дезодоранти, които никак не помагат, но факт е, е има

Ползвам от години това, понякога само сменям аромата, с него не се потя въобще, не знам какво е това пот

МОже ли да дадеш нова снимка,че тази не я виждам  newsm78

# 218
Преди имах проблем с изпотяването(поради стрес),пробвала съм какво ли не,но само това ми реши проблема. Peacehttp://www.kolko.bg/bg/revlon-mitchum-rol-on-100ml-powderfresh-bg/p/1440153

Днес го купих от "Ивис" за около 3.80 лв.  Peace

# 219
В очакване съм да разбера къде в София мога да намеря този дезодорант на Ревлон   bouquet

# 220
Flowers, гледах го в Елитис-а, който е до Galeria mall  Peace

# 221
Много полезна темичка, я да се запиша да я следя  Rolling Eyes
Иначе по темата - аз ползвам Одорекс от миналата пролет, в началото си слагах по схемата - 3 вечери пръскам, сутрин мия обилно, после 10 дни не слагам. Бях мн доволна, особено през лятото - никакво изпотяване, никаква миризма (а аз по принцип съм от силно потяшите се дори и в студено време)
В разгара на лятото обаче спрях да се придържам към схемата и започнах да се пръскам почти всяка сутрин преди да се облека (тоест обилното измиване е вечер след работа)
Всичко беше ОК допреди няколко месеца. Започнах да забелязвам, че въпреки че нямам неприятна миризма, имам потни петна... Чудя се дали е защото започнах да си слагам по-често, или просто вече не ми действа, ама пък знам, че някои хора с години го ползват...
Та въпросът ми е някой сблъсквал ли се е с нещо подобно и има ли подобен продукт, с който да го заменя евентуално?

# 222
Много полезна темичка, я да се запиша да я следя  Rolling Eyes
Иначе по темата - аз ползвам Одорекс от миналата пролет, в началото си слагах по схемата - 3 вечери пръскам, сутрин мия обилно, после 10 дни не слагам. Бях мн доволна, особено през лятото - никакво изпотяване, никаква миризма (а аз по принцип съм от силно потяшите се дори и в студено време)
В разгара на лятото обаче спрях да се придържам към схемата и започнах да се пръскам почти всяка сутрин преди да се облека (тоест обилното измиване е вечер след работа)
Всичко беше ОК допреди няколко месеца. Започнах да забелязвам, че въпреки че нямам неприятна миризма, имам потни петна... Чудя се дали е защото започнах да си слагам по-често, или просто вече не ми действа, ама пък знам, че някои хора с години го ползват...
Та въпросът ми е някой сблъсквал ли се е с нещо подобно и има ли подобен продукт, с който да го заменя евентуално?
Незнам от какво точно ти се е получило, но има голяма вероятност да е от неправилното прилагане. Одорекс изписват и лекарите за лечение, то си лекарствен продукт и трябва да се спазва точно описанието на листовката. Можеш да го спреш известно време и да започнеш пак по предписаната схема.

# 223
наскоро си купих Биодерма за чувствителна кожа
доволна съм на този етап, мишниците спряха да ме сърбят (от Дав направо полудях) и не оставя бели следи, а дали наистина предпазва ще разбера като стане по-топло  Mr. Green

# 224
И аз пробвах спрея одорекс и съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт