Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците!?

• 211 957
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Купих си стика на Dove инвизибъл (с тайната надежда, че няма да оставя следи). Иначе за продължително предпазване от миризма - твърд фен съм на Жилет клиър гел  Heart Eyes

# 286
С риск да повтарям вече написано: ODOREX DEO. Продава се в аптеките, спира изпотяването за 10 дни. Изпитано от мен и мои познати. Ефектът е гарантиран!  Peace

# 287
Да,гарантиран,като запушва порите,как да се потиш?Не на всеки му понася този Одорекс!Получих страхотен обрив от него!Първият цикъл ми понесе добре,но при следващия се изринах зверски!Внимавайте с него!
И аз се интересувам от ботокс за под мишници.Май само той ще ми помогне!

# 288
  • София
Дълго време използвах ролките на Буржоа и бях сравнително доволна (пред Рексона, Лейди Спиид, Нивеа и т.н.), миналото лято използвах и ролката на Nuxe. Но най - доволна съм от Гарние (и то от този на снимката, а не от първият вариант с по - тумбестата опаковка):

# 289
Една приятелка ми обяснява, че да идеш на дерматолог да ти инжектира ботокс подмишниците било яката работа. Спираш да се потиш изцяло.
Ама аз си карам на дезодорант, че по-евтинко Simple Smile

# 290
Видях че доста от вас се справят с проблема чрез продуктите на Виши. Моля, кажете дали запазват дрехите? Оставят ли петна под мишниците? Аз използвам сода за хляб и с миризмата проблема е решен, но с мокрите петна  Sad
Този спрей, който споменавате - Odorex, дали не е токсичен  Shocked, освен че доста от вас споменават, че предизвиква реакции и запушване на порите, дали се натупва в организма и има ли карциногенни съставки?

# 291
Видях че доста от вас се справят с проблема чрез продуктите на Виши. Моля, кажете дали запазват дрехите? Оставят ли петна под мишниците? Аз използвам сода за хляб и с миризмата проблема е решен, но с мокрите петна  Sad
Този спрей, който споменавате - Odorex, дали не е токсичен  Shocked, освен че доста от вас споменават, че предизвиква реакции и запушване на порите, дали се натупва в организма и има ли карциногенни съставки?

Как ползваш содата?

# 292
Попивам водата от банята леко, и докато още е влажно под мишниците се напудрям със содата. После изтупвам колкото е възможно.

# 293
Попивам водата от банята леко, и докато още е влажно под мишниците се напудрям със содата. После изтупвам колкото е възможно.

И няма никаква миризма?

# 294

И няма никаква миризма?

Да при мен действа, а и гледам не съм единствена, която практикува това и дава добри отзиви  Simple Smile

# 295
Здравейте, аз също имам проблем с потенето и съм пробвала какво ли не, ефекта е само в началото и после като че ли продуктите не действат така както в началото, миризма няма но потенето не спира. От всичко което съм пробвала съм доволна от този крем     http://moiatakozmetika.mymall.bg/products/Lumene-Sensitive-Touch … %D0%BD%D1%82.html  не е толкова агресивен, не дразни кожата и не оставя следи по дрехите.

# 296

Не ги разбирам много всичките съставки, но едва ли е токсичен! Все пак медицинска козметика се води. Активната му съставка са алуминиеви соли, които, ако прочетете съдържанието на всички дезодоранти против изпотяване и особено стиковете, се включва във всички тях. И действието им е на 1 принцип естествено - запушват порите и така намаляват изпотяването. Между другото, точно алуминиевите соли са причина за цапането и белите петна по блузите  Naughty Но поне при мене, тези които са без Al не ми вършат особено работа. Иначе от Odorex-а и аз съм много доволна  Peace

# 297
  • Австрия
Ето това е решението на моя проблем.

Изпотявам се не само под мишниците, но и по краката и ръцете. И не само когато е горещо, но и когато съм под напрежение или се притеснявам. Опитвала съм различни део или рол он, но нищо не помага. Реших, че за мен помощ няма, докато не прочетох за този препарат от аптеката.
Като новородена съм. Употребявам го от февруари. Флакончето може би ще ми стигне за година, а може и по-дълго.

# 298

[/quote]

Не ги разбирам много всичките съставки, но едва ли е токсичен! Все пак медицинска козметика се води. Активната му съставка са алуминиеви соли, които, ако прочетете съдържанието на всички дезодоранти против изпотяване и особено стиковете, се включва във всички тях. И действието им е на 1 принцип естествено - запушват порите и така намаляват изпотяването. Между другото, точно алуминиевите соли са причина за цапането и белите петна по блузите  Naughty Но поне при мене, тези които са без Al не ми вършат особено работа. Иначе от Odorex-а и аз съм много доволна  Peace
[/quote]

За алуминиевите соли съм чела доста притеснителни неща, дори и в тази тема, но от друга страна чета, че много момичета ползват Odorex. Раздвоена съм  Thinking, особено като разбирам, че не зацапва дрехите и че има такива положителни резултати  ooooh!.
Пък и разбирам, че не се ползва всеки ден, както останалите продукти против изпотяване  newsm78

# 299
  • Австрия
Забравих да спомена как се употребява.
Първите 3 дни: всеки ден преди сън се нанася с помоща на памуче на мястото, в случая мишниците. След това веднъж в седмицата до веднъж на 10 дни.
Това е.
Има го и в по-висока концентрация. Мога само да го препоръчам.

Общи условия

Активация на акаунт