Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците!?

• 211 835
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
http://www.deocrystal.eu
някой ползвал ли е това?

# 436
  • Cyprus, Пловдив
Като цяло НИВЕА нямат един продукт,който да ми хареса  Wink

# 437
Аз поразгледах темата, защото вече се чувства, че идва пролет, а съответно и тънките блузи с ярки цветове  Simple Smile
От около две години използвам Одорекс и съм супер доволна. След първоначалните три поредни впръсквания го използвах дори не на всеки 14 дни, а на 20-ина и повече, изключително ефективен  Peace  Преди месец може би ми свърши първата опаковка /купена през 2009/.. Взех си нова от Ремедиум, като забелязах, че имат нов дизайн и опаковка, но не обърнах кой знае какво внимание. Но за моя неприятна изненада ефективността определено не е същата..а не виждам логика да е от привикването, защото първата бутилчица докрай беше с една и съща /добра/ ефективност. Виждам, че и други имат подобни наблюдения, за съжаление Confused

# 438
Аз съм доволна от гел Лейди Спидстик. Иначе - ограничи количество на лук и чесън, защото после се мирише повече. Чувала съм, че манекенките преди ревю пият пресен сок от лимон за да не се изпотяват.

# 439
Някой да е ползвал рол-оните на Ив Роше? Например този: http://www.pinkmelon.de/wp-content/uploads/2011/08/chevrefeuille_deo_yr_teas1.jpg

# 440
Аз също бях единствено доволна от Одорех , но откакто му смениха дизайна с по -красив и завишиха чувствително цената ,въобще не е ефикасен. Развалиха го, за съжаление!
С предишната опаковка пръсках само 1 път в месеца и си имах дълготраен ефект. Е след някой ден се появяваше съвсем леко потене ,което не беше проблем .Иначе ежедневно си ползвах обикновена ролка. С новата опаковка започва потенето на 2-3 ден . След 1 седмица вече е обилно , все едно не съм се пръскала . 0 ефективност.
Търся ново решение .

# 441
  • Под люляка
Може ли някое момиче , което ползва VICHY да си каже мнението / ако може да уточни и кой вид точно ползва и ефекта /  Simple Smile

# 442
  • София
Може ли някое момиче , което ползва VICHY да си каже мнението / ако може да уточни и кой вид точно ползва и ефекта /  Simple Smile

Аз използвам рол-он на Vichy с бялата капачка и съм много доволна. Няма неприятни миризми, няма аромат и не остават следи по дрехите.

# 443

Виши със зелената капачка. Лек аромат, добре издържа, но чудеса не прави (не спира потенето като Одорекс например).
Ползвала съм и крем-дезодоранта на Виши(7 дни се води), но го ползвах ежедневно. Не ми е цапал дрехите, издръжливостта не е по-добра от тази на ролката обаче Peace Допадат ми като продукти, но в момента стика на Дав инвизибъл ми действа по горе-долу същия начин, а е 3-но по-евтин Wink

# 444
   Преди около две години реших и аз да си взема Одорекс, че и аз си се потя независимо зима ли е лято ли е. Но не ми подейства, а и след пръскане вечер и обилно измиване сутрин после усещах някаква сладникава миризма  Sick която хич не ми се нравеше. Е, спрях да го използвам. Купих си на Нивея Енерджи ролка и съм/бях доволна от нея. Изпотяване пак си имаше, предимно като е по-топло навън и като съм нервна или притеснена. Миризмата - еми на мен си ми миришеше на ролката, т.е. не на пот. Преполагам, че взех да привиквам към нея и затова сега си купих пак на Нивея, но се води Invisible for black & white. Една синичка е. Петна по дрехи... ами не съм забелязала... а аз нося повече тъмни дрехи.
   Миналото лято изкарах в Кипър. Е там на тая жега се потих и то доста... Но там пиех течности, главно вода по сигурно 3 литра, че може и отгоре и предполагам, че това също допринесе за по-обилното потене. С рол-он миризма няма... А и към края на лятото от толкова пиене на вода и изхвърляне на токсините чрез изпотяването (дано не бъркам като си мисля така) се чувствах адски добре, някак си спокойна и тогава потенето се появяваше само при по-големи притеснения или стрес... Simple Smile
Извинявам се, че стана дълго  Embarassed

# 445
Ами да, аз може вече да се повтарям, но пак казвам, че потенето се оправя вътрешно, не външно.

# 446
Ами да, аз може вече да се повтарям, но пак казвам, че потенето се оправя вътрешно, не външно.
Споделете как, с какво?

# 447
  • Под люляка
petmil , Damaris
Благодаря ви за споделеното мнение, явно е че ще трябва да се изпробва.Миналото лято пробвах Одорекс и да определено имаше ефект , но след ползването му се появи една специфична миризма която не ми беше присъща и през цялото време се чувствах дискомфортно. Изчезна чак след няколко месеца явно след като се е изчистил организма. Склонна съм да пробвам много други неща но не желая да се връщам на Одорекс.

# 448
здравейте да изкажа мнение за deo crystal , бях ви питала по горе някой ползвал ли е и има ли ефект? След успешна зарибявка на колежките имаме 8 бр поръчани на лице, и вече го използвам две седмици ефекта е мн добър, не използвам никакви допълнителни анти транспиранти, само него и всекидневния си парфюм. Колежките също го харесват много. Освен това е икономичен едно рол онче струва 6.99 малкото и се ползва повече от година. Хубав ден ви желая и успех с борбата с миризмата   bouquet

# 449
Споделете как, с какво?

Градинския чай много помага, но трябва да се пие поне три месеца. Има и други билки, които много помагат. Пиенето на много вода също.

Обилното изпотяване не е нормално, а се дължи на някакъв проблем в организма.

Общи условия

Активация на акаунт