Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците!?

• 211 794
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Аз отскоро открих дезодорантите на Bourjois (истинските, защото има някакви имитации  Rolling Eyes). Ползвам за бели, за черни дрехи и за чувствителна кожа и съм толкова доволна, че се презапасих да не би да ги развалят или да спрат да ги внасят Crazy Дезодорантите са по 200 мл (доста големи), а рол-онът е 50мл. Има различни видове, но аз съм най-доволна от Deodorant spécial peaux sensibles с масло от арган и алое. Въпреки че е за чувствителна кожа, е мноого силен. Защитата може и повече от 24ч да е, ако не се изкъпеш, защото поне при мен не позволява никакво овлажняване..даже трудно се измива.
За черни дрехи съм доволна от розовия. Рон-ончето за бели дрехи го взех, защото е по-компактно при пътуване - също толкова ефикасно е, но за съжаление не предотвратява жълтите петна, както пише  Peace

# 466
  • Стара Загора
Аз отскоро открих дезодорантите на Bourjois (истинските, защото има някакви имитации  Rolling Eyes). 
Как различаваш истинските?

# 467
  • Orihuela Costa,Spain
Няма спасение момичета ooooh!Какво ли не съм опитвала,полза няма.Потя си се и това е,дали е лято или зима, все тая.Като съм в къщи и при 40 градуса и какпа нямам,но тръгна ли за някъде и се почва,откакто се помня е така.Ходя с тъмни блузи,а лятото с потници,в колата винаги имам по един резервен,за тениски не мога даже да мечтая.Ползвах преди Одорекс,помислих си ,че съм се родила с него,даже започнах да си купувам цветни дрехи,до момента в който не ми излязоха бучки под мишниците.Както писах преди ,Одорекса помага наистина ,но е много вреден,но всеки сам решава Rolling Eyes.Последно ползвах Germisdin Rx, antidepresant и пак същата работа.Гледам сега в аптеките,че има подобно на Одорекс,но е на Юсерин,пръска се 3 дни,незнам,страх ме е като,че ли,и пак е с алуминиев хлорид.

# 468
danylony,  пробвай да нанасяш пудра колкото е възможно по-често. Тази на Фелче Адзура не оставя бели следи изобщо. Ако усетя влага веднага нанасям, и  няма помен.

# 469
  • Orihuela Costa,Spain
Не съм пробвала с пудра мила,със сода опитвах,ама пак съм мокра.Ще взема и пудра,аз си мисля ,че е на нервна почва при мен,абе умиране има,отърване няма Joy

# 470
  • Somewhere far away
Цитат
За черни дрехи съм доволна от розовия. 
Точно на този Буржоа много съм се чудала , но ще взема да си го купя, щам има доволни!
Иначе от Дав съм доволна но аз обичам да си ги сменям, не  мога само с един и същ да карам. Flutter

# 471
Цитат
За черни дрехи съм доволна от розовия. 
Точно на този Буржоа много съм се чудала , но ще взема да си го купя, щам има доволни!
Иначе от Дав съм доволна но аз обичам да си ги сменям, не  мога само с един и същ да карам. Flutter

А на каква цена е? И къде се продава?  Peace

# 472
  • Somewhere far away
цената не я помня , но го има почти навсякъде - във Фантастико също съм го виждала.

# 473
Взех си преди три дни стандартен светло-син Dove. Супер е! След пръскане спира да мирише силно, и след цял ден преход в Рила хората не ме заобикаляха отдалче, което е явно доказателство, че работи!  Crazy

# 474
Взех си преди три дни стандартен светло-син Dove. Супер е! След пръскане спира да мирише силно, и след цял ден преход в Рила хората не ме заобикаляха отдалче, което е явно доказателство, че работи!  Crazy

Аз също съм много доволна от Dove. Ползвам го от няколко години. Много съм доволна също така и от C-THRU.

# 475
  • Somewhere far away
Взех си преди три дни стандартен светло-син Dove. Супер е!
А аз съм с  тъмносиния в момента,  хубав е , но много бели следи остава, затова смятам да го сменям с нещо което става и за черни дрехи и  изобщо да не  ми прави следи по дрехите, щото е много кофти ...

# 476
Аз отскоро открих дезодорантите на Bourjois (истинските, защото има някакви имитации  Rolling Eyes).  
Как различаваш истинските?
Ами вместо Bourjois пише нещо по-различно примерно с една буква, но изглеждат по същия начин. В едно магазинче за козметика като ги търсех ме питаха "Истинските ли търсите или имитациите?"  #Crazy Дотогава не знаех че има имитации, затова го написах и съм дала линкове със снимки да видите точно как изглеждат, ако решите да ги пробвате. Освен това не всички от серията са толкова ефикасни според мен, а само тези, които посочих.  Peace

А на каква цена е? И къде се продава?  Peace
Около 5 лв, има ги в Пикадили и Карфур.. И по кварталните по-големи козметични магазини съм намирала, но са по-скъпи от хипермаркетите.

Последна редакция: чт, 03 май 2012, 00:05 от pokita

# 477
Търся нещо ефикасно против изпотяване , без алуминий. Ползвах Нивеа без алуминий, но не съм довална и искам да го сменя, моля за препоръки

# 478
Аз съм безкрайно доволна от стика на Insense-и по-специално синия. Струва 2,95лв. в Кауфланд и е прозрачно гелче. След баня на суха подмишница го нанасям и когато се изпотя започва да ухае на неговия аромат, а не на пот. Попива бързо в кожата и не оставя петна. Горещо го препоръчвам  Peace

# 479
Аз ползвам Fa rice dry рол он, бяло зелен е, много съм доволна, дори когато спортувам не се потя  Peace

Общи условия

Активация на акаунт