Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците!?

• 211 709
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Не се ли притеснявате да спирате потенето? Нали това е естествен механизъм на организма за охлаждане, а и от токсини да се разтовари?
Честно казано предпочитам да си седя с токсините, отколкото да имам гигантски потни петна а ла Веселин Маринов  Sick
Скрит текст:

# 631
  • тук и там
Мъжът ми беше точно с такова потене-а ла Весели Маринов.Всичките му бели тениски за нула време пожълтяваха....Реши си проблема с един дезодорант на Eucerin-за него прочетох точно в този форум преди време.Ползва се по схема-три вечери подред се пръска,после през вечер или при нужда.Още след първото пръскане потенето му спря!Сега го ползва по веднъж седмично,понякога и на две седмици -притеснява се да не му навреди предполагам-деото е с алуминиеви соли.Цената е около 15 лв,но си струва!

# 632
Мъжът ми беше точно с такова потене-а ла Весели Маринов.Всичките му бели тениски за нула време пожълтяваха....Реши си проблема с един дезодорант на Eucerin-за него прочетох точно в този форум преди време.Ползва се по схема-три вечери подред се пръска,после през вечер или при нужда.Още след първото пръскане потенето му спря!Сега го ползва по веднъж седмично,понякога и на две седмици -притеснява се да не му навреди предполагам-деото е с алуминиеви соли.Цената е около 15 лв,но си струва!

Наистина ли? Колко време вече няма потене? Би ли постнала снимка на точния продукт  Simple Smile

# 633
# 634
  • тук и там
Точно този е!Започна да го ползва от началото на август-както казах-имаше ефект още след първото нанасяне-въпреки жегите-мишниците му оставаха сухи.Сега го позва на интервал от две седмици!

# 635
да, кофти са такива петна, всичко жълто по ризи, тениски, изобщо....нищо не може да ги изпере или изчисти....а подложки при изпотяване ползвал ли е някой? при нас вършеха работа лятото, сега ще видим и есента как ще е...

# 636
да, кофти са такива петна, всичко жълто по ризи, тениски, изобщо....нищо не може да ги изпере или изчисти....а подложки при изпотяване ползвал ли е някой? при нас вършеха работа лятото, сега ще видим и есента как ще е...

Какво ще рече това подложка за изпотяване?

# 637
  • Sofia
....и аз ги бях виждала някъде,но не мога да се сетя къде....приличат на дамска превръзка Mr. Green

# 638
Аз полвам обикновени ролони - най-често Рексона и Нивеа. Никога не съм имала локвички по дрехите и тези продукти ми вършат работа. Flutter

# 639
  • тук и там
Аз полвам обикновени ролони - най-често Рексона и Нивеа. Никога не съм имала локвички по дрехите и тези продукти ми вършат работа. Flutter
То това е ясно!Аз също почти не се потя и всеки дезодорант ми върши работа,но има хора с много обилно изпотяване-мисля,че по-скоро за тях е темата и това какви средства да ползват! Peace

# 640
  • София
....и аз ги бях виждала някъде,но не мога да се сетя къде....приличат на дамска превръзка Mr. Green
Виждала съм ги в Карфур, може би и в аптеките ги има  Peace

# 641
  • Майнатаун

Какво ще рече това подложка за изпотяване?

Да и аз съм ги виждала тези подложки.Те са производство на "Медика" и са български.Ако си спомням добре имаше два размера - малки и големи.Аз лично съм ги срещала по аптеките и Кауфланд. Peace

# 642
Хора днес бях в Карфур и къде ли не ги търсих тези подложки и нищо,в Кауфланд също ги търсех и отново ударих на камък. Къде по-точно,на кой щанд сте ги виждали и в кои по-точно супермаркети Карфур и Кауфланд?

# 643
  • Русе/София
Хора днес бях в Карфур и къде ли не ги търсих тези подложки и нищо,в Кауфланд също ги търсех и отново ударих на камък. Къде по-точно,на кой щанд сте ги виждали и в кои по-точно супермаркети Карфур и Кауфланд?
поръчай от тук http://apteka.framar.bg/30022297/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BB%D0%BE% … BC%D0%B0%D0%BB-10

# 644
  • Sofia
Пробвали ли сте да се пръскате с разредено магнезиево олио...
Наскоро ми го казаха,но още не съм го опитвала.В пулверизатор се слага от олиото и вода/забравих какво съотношение беше,ще питам пак/ и се пръска на проблемните зони,нямало изпотяване и неприятен мирис

Общи условия

Активация на акаунт