Великденски яйца за МАЙските деца!В корема те лудуват и Великден ще празнуват!23

• 28 626
  • 784
  •   1
Отговори
# 690
Добър ден от мен! Весело изкарване на всички на лекцията Hug

Бръм, смяла съм се със сълзи на репликата на Каби за старата майка Laughing

по 1-ви въпрос ми звучи разумно, поне ще си хапнат,,това с бонбоните е изтъркано.
по 2-рия аз си купих от масовите пазари едни турски много тънки нощници има ги в синыо и розово и са по 4лв. А за гащите за 5 лв си взех за еднократна употреба, хубавото е че са в отделна опаковака и са стерилни ,слагаш и хвърляш. Ако държиш да са тип бабни от тези с ягодките и пепрудите Laughing пак по масовите пазари ги има и са по 1 лв.
по 3-ти въпрос, моят доктор каза че в МД искат нощница заради прегледите и визитациите , а през останалото време ми каза да си обличам каквото си искам.
Надявам се да съм в състояние скоро да се видим  bouquet Heart Eyes Hug

# 691
Добро утро мамчета  smile3525
Мноооого отдавна не съм писала и не съм ви чела....Имахме едни одиторски проверки на работа, внедряване на сертификати и т.н. и т.н.
Отварям вчера форума и какво да видя......ново бебче - малката Иванина.  newsm44
Много прегръдки на мама Люси и малката принцеса
Ох не мога да си сдържа сълзите от радост.

А на всички други момичета пращам по една усмивка и започвам да ви чета по диагонал, че да не съм пропуснала нещо друго интересно  Joy

# 692
  • София
Добро утро!  Hug

Минах аз днес на ЖК, а мъжът ми малко закъсня за работа, за да гледа Софи докато се върна. Много се радвам, че бебо се е обърнал, главичката пак си е 2 седмици по-голяма...но те моите деца такива си се раждат... Joy Дадоха ми болничния, пуснаха ми изследвания - кръв, урина, антитела, но каза, че вагинален секрет ще ми пусне в 36 г.с. и тогава ще ми даде и обменната карта. Разбрахме се на 22.04. пак да отида. Но пък започнах да се притеснявам .... както бебок върви по-голям да не е късно.  Rolling Eyes

За съжаление аз пак няма да дойда на срещата, защото съм със Софи в къщи, но надявам се следващата седмица да мога да се присъединя вече.  Party

Момичета, и аз имам една питанка  newsm78, има ли някой от вас с плацента 3 степен на зрялост, защото след прегледа ми днес - това  е поредната тема за размисъл. Не ми се пият лекарства, защото не са препоръчителни за бременни, но пък от друга страна сме едва 2300 гр. и няма да наддаваме с бърз темп и занапред  newsm78 не знам какво да правя  Sad

И на мен така ми каза доктора,но каза че е добре.Някой с повече инфо да пише  Praynig

С миналата бременност плацентата ми също доста рано узря (тази бременност не знам как е, докторът не ми е казвал нищо по въпроса  Rolling Eyes). Но тогава лекарката ме предупреди, да се подготвя психически, че раждането може да започне по-рано още в 8 месец. Rolling Eyes Към 33-34 г.с. плацентата беше трета степен, София тежеше 1800гр. Роди се 37 г.с. и тежеше вече 3550гр. т.е. въпреки че плацентата беше узряла тя беше удвоила теглото си за по-малко от месец (а мога да гарантирам, за точността на ехографските измервания на лекарката ми, защото преди раждането измери София с 50 гр. повече, отколкото действително се роди). Лекарката ми ми обясни, че когато плацентата узрява по-рано и бебетата по-рано съзряват и по-рано са готови за раждане. При съмнение за проблем трябва да се направи доплерово изследване, за да се види дали плацентата храни достатъчно бебето. Но в повечето случаи няма проблем.  Peace Това е моя опит и това, което знам. Надявам се при вас да няма проблеми.  Hug

Хайде момичета, толкова от мен, че Софи ми се катери вече по главата.  Laughing

# 693
Добро утро и от мен   newsm03.Днес съм свежа наспана  newsm68 не ставах през нощата не се въртях потях и т.н.за разлика от предната вечер която легнах рано.Друго си е създадения режим към един два да лягам.Вчера към два часа си легнах и днес ми е добре  newsm10 и се захващам за задачи.
aniK oblak11 наистина изглежда доста стабилна и щом казвате.ще видя какви финаси ще ми оставят и как ще ги разпределя.Почвам да купувам нещата вече  EmbarassedИмам само една торбичка дрешки които съм купувала и  някои дребни нещица.Поне  около 20 дена малко без ремонт (моя ще го няма) и ще обикалям повече и ще гледам всичко необходимо да си набавя че избраната дата за секциото 10 май наближавая.
                                                                    Лек хубав и спокоен ден!

# 694
  • Sofia
От другия четвъртък да не ме забравяте за срещи, моля! Ани, да си удържиш на обещанието, разчитам.  Grinning

Оооо, запаметих си телефона от сайта и хич няма къде да мърдаш  Peace
Ивон, винаги с полезна информация  Hug
Облаче, с нетърпение ще чакам да се отчетеш след срещата с Жекова  Peace Аз само си смятам дати, броя си оставащите витамини (купих бурканчето със 100бр., когато ми оставаха 108 дни по лентичката  Joy), но това е защото вече ми е супер скучно. Оправих и изпрах всичко, къде каквото имаше етажерки, рафотве, ремонти е готово, сега и нов плот за банята уточнихме и ще поръчаме. Мъж ми си измисли някакви огради с вити цветя на терасата да правим и нова тента да слагаме - абе май и двамата сме полудели лекичко  Crazy Гнездене ли е, какво е  newsm78 Даже и отварянето на пакети от пощата вече не ме радва - вчера ми се драйфаше (8 броя бяха) въпреки че всичко, което дойде беше много добро. Абе чакам си вече човечето да ми обсеби дните  Heart Eyes Поне времето да се оправи, да можем да се срещаме  Praynig
кака Лара, честито новодомство - да изпълните къщата със щастлив детски смях   bouquet

# 695
tendunmedun, всички съм ги гледала, с изключение на Jericho и Everwood. Сега остава и тях да захвана  Laughing

А как се разбира колко е узряла плацентата? На ултразвук ли? На мен никога не са ми споменавали за плацентата, а и вече нямам ултразвукови прегледи до края, та се чудя тук изобщо гледат ли го това...

# 696
Добро утро мами newsm51 и аз от много време не съм писала, но ви попрочитам
Люси честита ти госпожица, да ви е жива и здрава, мнооооооого да ви радва и бързичко да се гушкате вкъщи Hug
Честито на патерички и на рожденичките   smile3510 и вие да си гушкате сладки бебчета, ама като му дойде времето
Аз днес съм на ЖК и ще си взема необходимите документи, трябва и изследвания да ми пуснат
Хайде лек и усмихнат ден от мен

# 697
... Облаче, с нетърпение ще чакам да се отчетеш след срещата с Жекова  Peace...

Почваш да ме съмняваш вече - дали няма да минеш към правата вяра?  Mr. Green Всички Май-ки за Жекова, Жекова за всички Май-ки!  Laughing

... Надявам се да съм в състояние скоро да се видим  bouquet Heart Eyes Hug

Hug Леж си ся, както се казва!  Heart Eyes Аз нямам напредък по въпроса, но смятам довечера да сразя шефа с невероятния довод, че ако нямаме компютър, няма да мога да свалям снимките от фотоапарата и как ще си снимаме бебето и баткото, а, как, а?! И как ще си засичам контракциите по онази програмка, а, как?! И как ще разбере света, че сме се обебили, м?!  Mr. Green

# 698
Здравейте на всички!!!

И аз като Бръмбче щях да питам с какво да си почерпя колегите сега в петък като си донеса болничния за прощаване. Миналата седмица ги черпих за РД, сега пак, ще им дойде добре дошло още едно черпене. Пицата май е най-удачен вариант, ние тук сме фенове на Пица Хът  Crazy

И още нещо да питам, не съм се шашнала ама да питам - сега като отидох до тоалетната и цялата ми ежедневна превръзка беше мокра(не ми се е случвало досега, а ходя с превръзки заради течението). Може ли да е признак за притеснение? Следобед съм на преглед, ама да питам за мнение?

Милкинис пак ми се изгуби, дали не се е върнала пак на работа?

# 699
dudunski, а ти усети ли нещо когато се е намокрила превръзката? Да си кихала или нещо подобно, по-рязко да си правила? Може да е само малко пиш, но за всеки случай да се обадиш на лекаря си преди следобедния преглед?

# 700
  • София
Бръм, когато раждах Мартин в Тина Киркова си ходех по пижама, не беше позволено, но изобщо не им обръщах внимание, преди консултация просто свалях долнището. Първите 2-3 дни ползвах нощниците на болницата, че беше страхотна мазаница  ooooh!.
dudunski, запази превръзката, да я покажеш на доктора, стискам палци да няма проблем.

# 701
Здравейте и от мен майчета  Wink
Бръмче относно втория въпрос вчера и аз точно намерих такива еднократни гащи във веригата немски магазини DM по 5.40 лв някъде са 5 чифта и всеки е опакован поотделно ,аз мисля от тях да си взема.
За Варненските мами  лекции в МОЛ-а ще има на 13,15 и 29 .04

# 702
добро утро мамчета...първо да почерпя, бъдещото тати има рожден ден днес...  party023 не съм много на ти с това как да слагам снимчици тук, така че черпя само с такава мини тортичка, но от сърце...
Ние с беба сме добре, много шава това мъниче, а майка му търпи леки болки всеки ден... Crazy
хубав ден днес на всички  bouquet

# 703
Бръмче, нищо не съм усетила, не съм кихала, а и нищо по-странно не усещам и в момента, нямам болки нищо, съвсем нормален ден, просто ми стана странно. Ще я запазя, и ще звънна за всеки случай пък довечера ще видим

# 704
tendunmedun, всички съм ги гледала, с изключение на Jericho и Everwood. Сега остава и тях да захвана  Laughing

Herzog, Jericho е малко по-екшън, но е много, много хубав сериал.
Everwood е от типа на One Tree Hill. Гаранция, че ще ти харесат  Peace

Dudunski, и моите превръзки доста често са леко влажни. Питала съм докторите - казват секретите на бременните са по-течни и толкова...  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт