Зики ООД - входни и интериорни врати

• 4 847
  • 9
  •   1
Отговори
  • by the sea
Привет!

Събирам отзиви за фирмата, че се каня да им ставам клиент.
Моля, ако някой е имал вземане - даване с тях, да сподели впечатленията си. Спазват ли упоменатите в договора срокове за изготвяне, доставка, монтаж на изделието и гаранции, както и издържливи ли са във времето продуктите им??

# 1
Без колебание  ти  ги препоръчвам . вратите  са страхотни, качествени , на добра цена . говоря ти  за естествен фурнир . Страхотно изпълнение.  Може  би един съвет - да им  стоиш на главата  по време на монтажа. Много съм доволна  от вратите  само ме е яд  , че не взех  ръкохватките /дръжки  / от  тях  а ги взех от техником- сега съвсем лекичко  скърцат . Хората  от  фирмата  си спазват сроковете,  звънят  предварително - изобщо много  професионално  отношение. Направиха ми страхотни врати  и ми изтърпяха  всичките капризи - хиляди благодарности   bouquet

# 2
В събота ходих да огледам вратите.Хресаха ми, изглеждаха качествени, но продавача беше просто ужасен- нахален и много натрапващ се. Преди нас имаше едно семйство, което също оглеждаха врати и на тръгване им каза: "Е, ще ви очакваме. Довиждане,ама и на другите хора трябва да обърна  внимание, не може само на вас." Много грубо ми прозвуча .
Ама това си е малко..  offtopic

# 3
  • София
Преди време имаше една тема за интериорните врати, беше писано и за тази фирма със сигурност. Потърси я.

# 4
  • София
Утре ще отида да видя вратите в софийския им магазин.

# 5
  • София
Вратите ни са от тази фирма ,естествен фурнир, разкошни са. Спазват сроковете, даже по-рано ни ги направиха.

# 6
  • София
Преди десетина дни ни монтираха вратите и аз също съм много доволна и от монтажниците и от търговеца на бул. '' Сливница''. Имат две години гаранция и сроковете си ги спазиха, въпреки че поръчахме по време на изложението и имаха доста поръчки.

# 7
  • София
Ходих в магазина им днес. продавачът беше много любезен - обясни ми разни неща, показа ми различните врати - наистина са хубави. Обаче за нас са малко скъпички сега. 500 лв. ще излезе вратата с дръжката. Иначе съм убедена, че си заслужават. Но  Sad

# 8
Ние имаме нужда от сгъваема врата за кухнята и виждам, че те предлагат такива. Ходих до Сливница, но явно не съм намерила магазина, защото на 164 имаше магазин за врати, които се бяха изнесли и си помислих, че са те и си тръгнах. Звъннахме им и казаха, че са си там. И тези дни ще отида по-обстойно да потърся, щом има и толкова положителни отзиви. Да не би да се намира на някакво по-особено място, та съм ги пропуснала  newsm78Дано и цените да са добри, защото в Камберов за подобна врата искат 900лв Rolling Eyes

# 9
  • София
Вървиш по "Сливница", малко след Женския пазар в посока Люлин е магазина, а не към Сточна гара. Няма как да не го видиш. Момчето в магазина беше много любезно. Дано да намериш нещо по вкуса ти. На нас днес ни взеха мерки за интериорни врати на фирма ТРЕСКА. Ще висим какво ще направят.

Общи условия

Активация на акаунт