Мнения за оптики Vision Express

• 16 077
  • 13
  •   1
Отговори
Кратно и ясно - какво ви е мнението за оптики Vision Express? Пазарували ли сте от там и с какви впечатления сте останали?

Интересувам се дали предлагат оригинални и качествени стоки, по-специално слънчеви очила. Харесала съм си един модел, който не може да бъде открит никъде другаде.

Преди няколко дена, меко казано, останах разочарована от обслужването, но тъй като това не е фокусът на темата, няма смисъл да разказвам.

bouquet bouquet bouquet

# 1
Аз последно си купих диоптричните ми очила от там.
Крайно недоволна съм. Дадох 350лв за очила, а рамката започна да се бели на шестия месец.... Да не говорим, че когато мерих очилата за първи път  всичко беше окей. След като ми сложиха стъкла и си ги сложих - от едната страна бяха криви. И им го казах, а те ми отговориха, че най - вероятно лицето ми е несъразмерно. Толкова да е несъразмерно, че очилата да са ми наклонени?  #Cussing out

Не знам какво е положението със слънчевите очила, но със сигурност там повече няма да стъпя. И лозунгът им "край на скъпите очила" някакси не им отива....

# 2
Благодаря ти за мнението. Peace

Наистина и за мен е супер дразнещо мотото им, а и някои други неща ме отблъскват като клиент, затова и се колебая. Много харесвам въпросния модел слънчеви очила, а проверих всички други оптики и го няма в наличност - дилема. Mr. Green

А да те попитам - имаш някакви съмнения, че рамката може да е менте, при положение че е започнала да се бели ли? Имам в предвид, че те вариантите са 2 - или рамката е оригинал, но просто не е качествена, за което трябва да се вини конкретната марка, на която е рамката, или продуктът е менте, за което вече оптиката носи пълната вина, ясно съзнавайки какво пробутва за оригинал.

# 3
Да не говорим, че когато мерих очилата за първи път  всичко беше окей. След като ми сложиха стъкла и си ги сложих - от едната страна бяха криви. И им го казах, а те ми отговориха, че най - вероятно лицето ми е несъразмерно. Толкова да е несъразмерно, че очилата да са ми наклонени?  #Cussing out
Същата работа.
И аз си взех очила от там-и рамки ,и стъкла.Мерих ги в магазина и ми харесаха,после като отидох да си ги взема ,стояха леко наклонени на ляво.
Помислих си,че проблема е във веждите ми (т.е. едната да е с по-голяма чупка/дължина/край от другата) .Направих така,че да са абсолютно еднакви,но не,очилата продължават да стоят накриво. Mr. Green
Освен това имам чувството,че ме метнаха в цената.Нямам спомени какво точно се случи,защото си взех очилата преди няколко години.Мился,че първоначално ми казаха,че рамките ще са безплатни (имаше някаква промоция май) ,а накрая трябваше да си ги платя. #Cussing out

# 4
Не знаех за мотото им, още повече, че моделите, които гледах там бяха с по-високи цени от реалните Laughing
Както и да е, свалиха ми цената и двата пъти, в които съм купувала очила от тях (само слънчеви). Доволна съм от качеството.

# 5
Благодаря ти за мнението. Peace

Наистина и за мен е супер дразнещо мотото им, а и някои други неща ме отблъскват като клиент, затова и се колебая. Много харесвам въпросния модел слънчеви очила, а проверих всички други оптики и го няма в наличност - дилема. Mr. Green

А да те попитам - имаш някакви съмнения, че рамката може да е менте, при положение че е започнала да се бели ли? Имам в предвид, че те вариантите са 2 - или рамката е оригинал, но просто не е качествена, за което трябва да се вини конкретната марка, на която е рамката, или продуктът е менте, за което вече оптиката носи пълната вина, ясно съзнавайки какво пробутва за оригинал.

Не съм сигурна кое от двете е. Но със сигурност не си струва 150-те лв само за рамка. По принцип очилата трябва да са с всички покрития, понеже работата ми е само на компютър. Но вече се съмнявам и в това - очите ме болят, зачервяват се като работя. Дали може да се провери в друга оптика какнлви покрития имат или е невъзможно?

cooxixx, и при мен са кривнати наляво...имаме еднакво несъразмерни глави.
Аз само да спомена, че моят случай е с оптиката във Велико Търново.

# 6
Хаха, момичета, вас са ви изкарали направо някакви уроди с тези несъразмерни глави. Mr. Green Че и изобщо не подлагат на съмнение дали грешката не е в тях. Laughing Как могат да се излагат така, не знам... ooooh!

Ще си помисля сериозно дали си заслужава да им ставам клиент, обслужването е под всякаква критика (от личен опит говоря).

# 7
cooxixx, и при мен са кривнати наляво...имаме еднакво несъразмерни глави.
Аз само да спомена, че моят случай е с оптиката във Велико Търново.
Аз си ги взех от Русе,някъде на центъра беше магазина. Simple Smile За информация казвам,ако авторката е от там.
И при мен се държаха нелюбезно.
По моите спомени консултантката беше някаква по-възрастна,май носеше очила.Дано и нейните да не са от Vision Express,че сигурно досега е напуснала,ако е  видяла на какво ниво е качеството. Mr. Green

Гърне без похлупак ,според мен хубаво си помисли,да не съжаляваш.
Май имаха и някаква гаранция очилата,но ако се счупят и са в гаранция,май трябваше да платиш някаква сума (ако не се лъжа беше около 30 лв.) и за тези пари май ти даваха нови очила. Mr. Green Мисля,че нещо такова беше. Няма да говоря наизуст,да не те заблудя.

# 8
О, определено ще си помисля добре. Simple Smile Сигурно няма да си купя от тях, в крайна сметка, като се знам колко се колебая, когато чуя / прочета дори и един негативен отзив за даден магазин / фирма. По-вероятно е просто да пробвам как ми седят очилата при тях и ако се харесам, да ги потърся в някой международен сайт, макар че не ми се искаше да купувам точно слънчеви очила онлайн, но ако няма как... Peace

# 9
По принцип очилата трябва да са с всички покрития, понеже работата ми е само на компютър. Но вече се съмнявам и в това - очите ме болят, зачервяват се като работя. Дали може да се провери в друга оптика какнлви покрития имат или е невъзможно?

Почти на 100% съм сигурна, че е възможно да се направи такава проверка. Peace Питай в Оптикласа, Леонардо и каквито други реномирани оптики има в твоя град.
Сега като го каза, и на мен ми вкара муха в главата.Очилата ми са със защитно покритие за компютър ,от Vision Express (точно тези,които са криви наляво),но и мен ме болят очите и се зачервяват.
Моя позната ми каза,че ако очилата са със защитно покритие ,трябва стъклата да се ''оцветяват'' ,когато насочваш очилата към светлина (май?) или може би просто като ги размърдаш.Моите обаче не се ''оцветяват''.  newsm78
Знам,че може да се провери,но не съм много сигурна къде. Confused
За такова ''оцветяване'' става въпрос.

# 10
  • София

За такова ''оцветяване'' става въпрос.

Моите са антирефлексно покритие за работа с компютър и се оцветяват точно като на снимката.
Аз си взех очилата от малка оптика и боята на рамката се излющи, а никак не беше евтина. Сега мислех да се оринтирам към Вижън Експрес, но явно и там няма да е...

# 11
Не, не.... моите въобще нямат такова оцветяване... а на рецептата си пише, че са антирефлексни...
Толкова много се ядосах  #Cussing out
Ще отида задължително в друга оптика да проверят за защитите и ако наистина нямам, ще се върна във Вижън Експрес и ще ги направя на нищо.... няма нищо, че очилата са ми от ноември 2013г...

# 12
Здравейте!Случайно попадам тук и дано повече хора видят мнението ми.Кажете на който се е запътил към vision express да набие спирачки веднага.НИКОГА недейте да си купувате очила от там.НИ-КО-ГА. Аз съм бивш служител там и като човек видял как стават нещата в кухнята-съм потресена.Изключително некачествени стъкла и рамки-плащате за едно покритие или за 2-3 и не получавате нито едно.Само са ви взели към 400 лв иначе- край на скъпите очила. Joy Joy Joy Joy НЕЩАСТНИЦИ.Пробутват на клиентите 10% от стойността на поръчката като ГАРАНЦИЯ и ако сте по-разсеяни въобще няма и да забележите.Персонала навсякъде е хвани единия удари другия-изключително прости и комплексирани и не на последно място НЕКВАЛИФИЦИРАНИ.Хванати са от кварталния магазин за хранителни стоки и обучени за 1 месец как по-точно да облъчат даден човек да си вземе към 5 чифта очила 'щото ще му излезе много по на оферта,видиш ли. И народа се хваща,защото е наивен.Моят съвет е-направете си очила от някоя по-мъничка оптика и ще сте много по-доволни от самото качество,защото по големите вериги гледат само как да ви вземат повече пари и да си покрият таргета за деня,да вземат бонус за това и да си платят наема.Дано да съм била полезна.

# 13
нискокачествени стоки с голяма реклама на много високи цени

Общи условия

Активация на акаунт