Паническо разстройство - част 5

• 175 401
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
извинявай glori..явно не съм прочела добре ,но въпреки всичко опитай с плодове и и домашни сокове от портокал имат невероятен ефект ,но трябва да си ги правиш продължително време  а ако го направиш в комбинация с закаляване с вода ще си нов човек сама ще се похвалиш.тази сънливост и умора ще са спомен.в портокаловия сок слагай пчелен мед истински не от магазината мрежа на пазара кирков продават там има и специал.магазин.стига да нямаш проблем с пчелни продукти разбира се Grinning  bouquet

# 121
  • Hisarya, Bulgaria
Момичета аз реших никакви доктори повече да не посещавам,освен ако съм много зле.Заболяло ме тук,заболяло ме там,ами много важно все пак съм жив човек.Щом ми минава за 10-15 минути значи не е страшно.Направих си достатъчно изследвания,стига вече.А и личния лекар бил казал на мъжа ми жена ти е здрава,само главата не й е наред,успокой я.И на мен ми излизат често синини по краката Мария,но при положение,че за 7 месеца имам 10 кръвни картини,като последната ми е от 8 март значи всичко е наред.По-слаби са ни капилярите и най-малкото удряне може да ме посини.В тази насока си мисля.И най-важното е да не се самоизследваме и да четем за болести.В този форум чета само вас.На всички близки съм забранила да ми говорят за болести и кой от какво бил умрял.Новини вече не гледам ,не ми се слуша за болести и смърт.И така като ми е чувствителна психиката игнорирам доколкото мога лошите неща.Радвам се на децата,вчера малката ми дъщеричка,която е на 1 година и 1 месец проходи,това много ме зарадва и така.Реших,че на децата и на мъжа ми им трябва уравновесен човек.А се надявам Господ да ме дари с дълъг живот и здраве да се радвам на семейството си.

# 122
Браво на всички които се справят без лекарства!
Аз се чувствам добре , до момента в който ме заболи някъде.
Тогава настава паника и адско напрежение в цялото тяло
И една мисъл"болна съм, що се залъгвам с ПР"?
нАИСТИНА , НЕ СЪМ КАКТО ПРЕДИ, МИСЪЛТА НЕ Е ПОСТОЯННА, НО СИ ДОКАРАХ ФИЗИчЕСКИ НЕВРОЛОГИчНИ ПРОБЛЕМИ, ПРЕДПОЛАГАМ
иТАКА ДО КОГА , ВЪРТЯ СЕ В КРЪГ?

Пали, чела съм постовете ти и виждам в теб себе си преди една година.
Особено това, което цитирам сега....
Не ми се връща назад, но искам да ти дам кураж/а и на всички момичета тук/ - оправия има. Казвам ти го от собствен опит. Все още не смятам, че съм в цветущо положение, но като знам как бях, сега смятам, че съм много по-добре.
Не исках да повярвам, че имам ПР, постоянно четях за болести и ги откривах в себе си.
Помогна ми антидепресанта, който пих шест месеца, но не без усилия и от моя страна.
От седем месеца не пия нищо, освен Ривотрил от време на време, когато ми се надигне някоя вълна.
Силно се надявам този ужас да не се връща никога повече.

Ти от колко време си така? Пиеш ли нещо?

# 123
то на такива като нас дето проблема:)) е в главата:)) господ ги пази Party

# 124
denislava79 Hug Hug Hugбраво на теб, това е вярната посока .
Ще има да тичаш сега след малката, много се радвам за теб bouquet

# 125
извинявай glori..явно не съм прочела добре ,но въпреки всичко опитай с плодове и и домашни сокове от портокал имат невероятен ефект ,но трябва да си ги правиш продължително време  а ако го направиш в комбинация с закаляване с вода ще си нов човек сама ще се похвалиш.тази сънливост и умора ще са спомен.в портокаловия сок слагай пчелен мед истински не от магазината мрежа на пазара кирков продават там има и специал.магазин.стига да нямаш проблем с пчелни продукти разбира се Grinning  bouquet

Мерси, мила.

# 126
Пали, ще се въртиш в кръг докато сама не поискаш да излезеш от тази въртележка  Laughing, всичко зависи от теб, не от лекарствата  Peace

знаеш ли, права си Hugаз имам гадния навик да се самонавивам и сама да си създавам настроения, и товва не е от вчера.имам лични проблеми и просто ми изби баланса, от там и настроение в неправилна посока
Браво на всички които се справят без лекарства!
Аз се чувствам добре , до момента в който ме заболи някъде.
Тогава настава паника и адско напрежение в цялото тяло
И една мисъл"болна съм, що се залъгвам с ПР"?
нАИСТИНА , НЕ СЪМ КАКТО ПРЕДИ, МИСЪЛТА НЕ Е ПОСТОЯННА, НО СИ ДОКАРАХ ФИЗИчЕСКИ НЕВРОЛОГИчНИ ПРОБЛЕМИ, ПРЕДПОЛАГАМ
иТАКА ДО КОГА , ВЪРТЯ СЕ В КРЪГ?

Пали, чела съм постовете ти и виждам в теб себе си преди една година.
Особено това, което цитирам сега....
Не ми се връща назад, но искам да ти дам кураж/а и на всички момичета тук/ - оправия има. Казвам ти го от собствен опит. Все още не смятам, че съм в цветущо положение, но като знам как бях, сега смятам, че съм много по-добре.
Не исках да повярвам, че имам ПР, постоянно четях за болести и ги откривах в себе си.
Помогна ми антидепресанта, който пих шест месеца, но не без усилия и от моя страна.
От седем месеца не пия нищо, освен Ривотрил от време на време, когато ми се надигне някоя вълна.
Силно се надявам този ужас да не се връща никога повече.

Ти от колко време си така? Пиеш ли нещо?
в момента пия Ривотрил , не знам защо но ме е страх да оия антидепресанти.от Тритикото ми остана адски спомен Confused

# 127
Ооо, Тритико ми го беше изписала една невроложка. Преди да го купя реших да прочета повече информация за този "лек" антидепресант, както го нарече тя. Само лоши отзиви прочетох за него, много странични ефекти. Въобще не го купих. Мен както ме тресеше страха по това време, само още няколко симптома ми липсваха и незнам какво щеше да стане.
После отидох на психиатър. Много се страхувах да започна да пия АД. Няколко месеца се лутах в дилеми дали да го започна или не. Радвам се, че се реших да се лекувам с него.

# 128
С какъв АД СЕ ЛЕКУВА? и МЕН тРИТИКОТО МЕ ДОВЪРшИ ТОТАЛНО ПСИХИчЕСКИ.вМЕСТО ДА МИ ПОМОГНЕ, СЪВСЕМ БЕЗПОМОщНА БЯХ, ОТ ТОВА СТРАХА чЕ СЪМ БОЛНА СЪВСЕМ МЕ ПОБЪРКА

# 129
Лекувах се със Золофт. Специално аз нямах абсолютно никакви странични ефекти от него. В листовката му пише, че би могло да се появят някакви в началото, дори се бях настроила за такива, но за щастие при мен липсваха такива.
Дори му отчетох един плюс извън паническото разстройство - много ми намали апетита и отслабнах. А по принцип знам, че от повечето АД се пълнее.
Но пак подчертавам - така подейства при мен.

# 130
За пореден път се убеждавам как всеки от нас е отделен случай. Всички пиете Ривотрил това вълшебно хапче. Аз пък толкова го мразя. Пила съм го точно 2 пъти и щях да умра след това 2 дена не можах да се вдигна от леглото и то от половин таблетка.
Щом разбрах че имам ПР и прочетох в интернет доста неща започнах да спортувам и веднъж седмично да ходя на народни танци. Подкрепям всички които го препоръчват защото на мен ми помага да изразходвам енергията и напрежението което се трупа през седмицата.
Колкото до слабеенето аз пия оропрам и свалих 2-3 кг за 5 месеца, но ме наболява корема от време на време.
Вече питах, но пак ще се повторя Embarassed някой да е пил Валдокскан

# 131
severina ривотрила вобще не е вълшебно хапче като и всяко едно от изброените в форума напротив затова когато се спират на организма му е толкова трудно защото дефакто той се е пристрастил към тези вещества ,не искам да го сравнявам така ама те са като наркотиците взимаш и после ако нямаш силна воля не можеш да откажеш,защото почнеш ли спиране организма започва да те атакува с психо .атаки и който не може да издър.посяга пак към тях.много е важно колко време се взима дадено лекарство колкота по дълго толко по трудно е спирането аз ривотрила съм го пила половин година някаде може и малко повече но със спорт и др неща които писах успях ,затова те подкрепям психиката трябва да се калява не да се потиска .

Naughty Party

# 132
Здравейте, отдавна не съм писала!
Мимаст много ми помогна като ме насочи към психиатър и сега си пия лекарствата. Определено има подобрение, е има още, какво да се желае.
И аз се интересувам дали има бременлийки с АД?
Ето за мен накратко, от края на миналата година почнах да пия АД и всчко беше ОК, обаче забременях и психиатъра настоя да ги спрем. Около седмица всичко беше наред, но проблеми бол, рискова бременност с една шепа лекарства и на легло и в последната седмица дете с 38 градуса температура и незнайна диагноза. Както и да е направих спонтанен аборт в 8г.с., в четвъртък ми беше кюртажа, а в петък вече тичахме в Инфекциозна с диагноза морбили неспицифично. През това време не съм пила лекраства. Но две седмици по-късно се започнаха пак усилени ПА и на своя глава продължих лекарствата, та така до сега, за себе си установих, че трябва време.
Относно пълнеенето и аз съм надала 5-6кг, но според мен не е от лекарствата. Само като си помисля, колко енергия хаби тялото ми при всяка ПА, то е треперене, виене на свят, ще се умира  hahaha, болки в стомаха. То си е като крос, все едно 4 обиколки на стадиона съм направила  hahaha.

# 133
elissee, много съжалявам за случилото се..... А детенцето сега по-добре ли е?

# 134
  • Hisarya, Bulgaria
еllisee и моето детенце изкара морбили преди 20 дни,но вече е добре.Даже и вече я ваксинираха,нали на 1 година и 1 месец се слага тази ваксина.Горе долу леко я изкара-3 дни с температура 39 градуса и после 3 дни с обрив.

Общи условия

Активация на акаунт