Дядо Коледа, подарък донеси на всички ОКТОМВРИйчета добри!

• 37 194
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Честит рожден ден на Ники да е здравичка и все така чаровна и скоро да стане кака Hug
[/color]
[/size]

# 571
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ НАС НА НИКИ.ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА. МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТКО.
[/size][/color]

Булечка и Гери- мерси за почерпката.Страхотни са тортите.   bouquet

# 572
И ние честитим на Николая на патерички! Бъди здрава, усмихната и радвай мама и тати!

Целувки!

# 573
  • София
Валентина, Мишонка, Тонито, благодаря и на вас за хубавите пожелания  Hug Да ви се връщат  Hug
Днес Ники е за първи ден на градина, а аз си седя в къщи и  Cry Добре, че шефа ми направи жест и каза: "не идвай днес на работа", то не че щях много да съм с акъла си и да свърша нещо.... Много ми е мъчно...
Мечтание, как е Боби?
На всички ви желая успешна нова седмица  Hug  Hug Hug

# 574
Геринг- знам ,че ти е кофти днеска,но ще свикнеш,пък и по-добре е за Ники, да е сред деца.Сега ще плаче сигурно няколко дни,но ще свикне. Не се тревожи,аз вече притръпнах и то след 3 седмици ходене.Само ме притеснява ,че нищо не яде мойта в детската,ей сега седи тука над един сандвич и се назландисва и само ми говори,че не иска да ходи на детска.  Hug

# 575
  • София
Честит рожден ден на Никола,Марина,Катя,Максим,Eва,Катрин и Мария! Да са живи и здрави за радост на мама и тати!
Весело изкарване на празника   ura
Мишонка, благодаря ти Hug Дано и Мила скоро преодолее раздялата с теб и да започне да се храни нормално  Hug Горките души, какво ли им е.....но няма как....

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 13:19 от geriing

# 576
Честит рожден ден на Мартина  ,Жрислав и другите сладки октомврийчета който празнуват днес

# 577
  • София
Честит рожден ден на Жорислав и Мартина! Да са живи, здрави имного щастливи!!!
 Hug Hug Hug

# 578
Честит рожден ден на Жорислав и Мартина! Да са живи, здрави и много палави!!!

# 579
Влизам за малко да напиша някой ред и най важното
Искам да ПОЗДРАВЯ всички  РОЖДЕННИЦИ  Hug
Пожелавам им  най вече здраве, безгрижно детство, много сбъднати мечти и винаги да бъдат усмихнати,  а така да радват нас родителите им Simple Smile
Не съм влизала много време и не съм чела, но не съм ви забравила.
Огромни целувки за всички деца, а ако има болнички бързо оздравяване Simple Smile))

# 580
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ ДЕЧИЦА !

: newsm59: Tada : Tada

Лелее , тука вече никой не пише Rolling Eyes Аз обаче не се отказвам Laughing
Нямах време да честитя на рождениците напоследък, че  къщата се е превърнала на лазарет.
Нашето ходене на детската градина приключи безславно. След първата седмица....Велин е болен ...бронхит.
Рождения ден  изкарахме с температура и ходене до спешен кабинет. И до сега още се лекуваме с АБ.
Изживяхме голям стрес с тази болест.Вили много ни изплаши, защото получи реакция от първия антибиотик /Клацид/ /държеше се неадекватно и крещеше -супер редки противопоказания/... Уффф не ми се говори. Веднага се завлякохме до лекарката. Спряха Клацид-а и го заместиха с друг АБ. Луда работа. за сега вече всечко нормално. Велин е почти излекуван.
Незнам сега  как ще го пусмна пак на градина. Купила съм имуностимуланти и витамини да укрепне малко, но докато съм в отпуск няма да го пускам. А как ще свиква с детската , като все се разболяват незнам.  ooooh! Аз това не искам да го изживявам пак Sad
РД все пак празнувахме, бяхме най-близки наши хора. Нямаше деца, така че Велин си беше рожденик с температура. Tired То всичко стана на самия ден и  беше вече уговорено, че и приготвено. Важното е, че всичко вече мина.
Мечтание, добре че и Боби вече е оздравял. Пиши как сте.

.........
Това е много на бързо, но от сърце Grinning
На всички  Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 18:56 от _Venera

# 581
А как ще свиква с детската , като все се разболяват незнам.  ooooh! Аз това не искам да го изживявам пак Sad

Хм, аз пък от всякъде чувам, че второто дете не боледува толкова колкото първото.  newsm78 Дано укрепне Велин и да кара по-леко адаптацията!  Hug

# 582
Вчера бяхме на контролен преглед и вече е здравичък Peace
Ще го пусна на градина на 1 ви ноември WinkДнеска отиваме да поръчаме и тортата че в понеделник сме рожденници Laughing
честит рожден ден на всички Октомвриичета да са здравички и щастливи дечица

# 583
  Ето ни и нас днес и ние вече пораснахме .Заповядайте

# 584
  • София
Честит рожден ден на Стефан, както и на Хриси, Ана-Мария и всички празнували тези дни! Да са живи и здрави дечицата и много радост да носят на близките си!
Венера, много неприятно преживяване...Дано болестите вече ви заобикалят, а братчетата тоолкова са порастнали, особено Велин е толкова голям и променен   Heart Eyes
Мечтание, радвам се, че Боби е добре  Hug
При нас нещата са добре като цяло, но Ники много страда, че ходи на градина...Плаче още от къщи като стане време за обличане, оставяме я плачеща, а ако се забавя с 5 минути и друг родител си вземе детето преди нея я заварвам пак плачеща и молеща госпожата да се  обади на мама...Дано свикне бързо, че просто ми скъсява живота с този рев и молби да я взема на работа, за да не ходи в градината. И в работата проблеми...ама хайде стига съм се оплаквала  Wink
На всички ви желая приятни почивни дни и много  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт