Дядо Коледа, подарък донеси на всички ОКТОМВРИйчета добри!

• 37 194
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
След цяла сутрин бой с възглавници и цял следобед тичане (или по-точно дърпане и бутане) с велосипеда в парка се чудя как е възможно да пълнея  newsm78

# 586
  • София
Честит рожден ден на Румен, Николай, Борислав, както и на всички останали, които днес празнуват!Честит рожден ден със закъснение на  Карина! Да са живи и здрави дечицата и много, много да радват родителите си!
Тонито, и аз така  newsm78 ама аз пък си похапвам доста сладичко Blush та хич не е чудно...
Ние днес сме в къщи, защото Ники от снощи повърна 100 пъти. Сега и няма нищо, дано да е минало. Не разбрах вирусно ли беше, от храна ли  Rolling Eyes Вика ме да ми пее   Wink Прави страшни компилации от песните, които знае  Laughing
Хубав ден  Hug

# 587
Честит рожден ден на нашите астрални близначета родени на 25 Да са здравички и много щастливи дечица Целувки от Боби

# 588
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА БОБИ !
ДА Е ЗДРАВ И ЩАСТЛИВ И СКОРО ДА СТАНЕ БАТКО!
ЧЕСТИТО И НА РУМЕН И НА ДРУГИТЕ РОЖДЕНИЦИ, БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И МНОГО ВЕСЕЛИ ИГРИ!

# 589
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОБИ ,РУМЕН ,КАРИНА И ДРУГИТЕ РОЖДЕНИЦИ. ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ.

Гери дано сте се разминали,че и тука има такъв вирус.

Тонито-схемата е всеки ден тези упражнения ,плюс зашиване на устата  Wink

# 590
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА САНИ И БОЯН!
ДА СА ВСЕ ТАКА ЧАРОВНИ
, УМНИ, ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА!
И СКОРО ДА
СТАНАТ БАТКОВЦИ
Wink

ДИДИ, КОКИ, САМО ДА ВИ РАДВАТ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК! ЧАКАМЕ СНИМКИ!

# 591
  • София
Честит рожден ден на Сани и Боян! Момичета, да са ви живи и здрави и много да ви радват!
Весело да си изкарате празника и както каза Венера чакаме
  smile3509

Мишонка, вирус се оказа Confused Още сме в къщи, защото не мога да оправя стомахчето...
Хубав ден на всички  Hug

# 592
geriing, този вирус е навсякъде.
И  Велин повръщаше. Много бързо ни помогнаха прахчетата ентерол.
Дано бързо оздравяват всички болни!

# 593
# 594
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА САНИ И БОЯН. ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ.

Геринг- вируса и тука го има, бая хора има натръшкани.

Анелия10- много сте сладки . Амалкия как гледа торатат като сте запалили свещите,как е изненадан. Сладур. Ама и вие голямо тръжество сте си спретнали,браво.

Аз имам бая ядове на главата от професионално естествто. Та затов аи не влизам често в нета. Бягам по задачи. Стискайте ми палци да ми тръгнат нещата,че вече ще се сбъркам. Hug

# 595
  • София
Привет момичета,
Първо да кажа едно закъсняло Честит рожден ден на Катето на Тристия! Да е жива и здрава и все така усмихната и палава сладурка!!!

Анелия, личи, че голямо купонясване е паднало и в градината и клубчето, а рожденника е страхотен  Heart Eyes
Мишонка, стискам палци да се разрешат проблемите  Peace Мила, посвикна ли с градината?
Венера, и аз тръгнах да давам Ентерол, но педката каза други хапове. Ще видим дали ще подействат, а ако не се връщам на изпитаното.
Сега освен да ви се оплаквам...и мен ме тръшна вируса на Ники, вчера и днес живея във вц-то Crazy Ходихме с Ники до работата ми, че имахме проверяващи, но по-добре стана, че диването пощуря и ни провериха много набързо  Wink Laughing Дано до понеделник оправим стомахчето, че да тръгва отново на ДГ. Притеснявам се, че пак ще са истерии..всяка сутрина се събужда и казва: мамо, нали днес няма да съм на градина, моля те, моля те.....Питам защо не иска да ходи, а тя: всички там са лоши, пожата /разбирайте госпожата/ само вика: заспивай Николая  Laughing
Хайде стига съм ви досаждала, хубава вечер на всички   Hug Hug Hug

# 596
Честит рожден ден на всички пораснали октомврийчета... Да са живи и здрави, усмихнати, щастливи и родителите им много да ги слушат.. Ние нали сме накрая на опашката чак вчера стигнахме заветните три годинки.. .Тъй като Мария цяла седмица е болна общо взето настроението беше на ниво като за рожден ден, но не съвсем.. Пък и някои здравословни проблемни с единия й дядо също повлияха върху настроението. Иначе имаше торта, свещички, подаръци и всичко останало.... Като сваля снимчици ще покажа.. Хубав ден на всички..

# 597
  • София
Снежанка, да ви е жива и здрава Мария и много да ви радва!
Жалко, че е била болничка...Дано болестите вече заобикалят  децата, вас  и близките ви.
Аз тихичко да кажа, че и двете вече сме добре.
Приятни почивни дни  Hug

# 598
  • София
 ехоооооо search 50% от постовете на тази страница са мои.... Rolling Eyes.....намерил се кой да каже това, но все пак......драснете по едно "добре сме  Simple Smile" Hug  bouquet Hug  bouquet  Hug  bouquet Hug

# 599
ехоооооо search 50% от постовете на тази страница са мои.... Rolling Eyes.....намерил се кой да каже това, но все пак......драснете по едно "добре сме  Simple Smile" Hug  bouquet Hug  bouquet  Hug  bouquet Hug

Ей, ме на!!! Hug  bouquet

Даже и глоба ще платя Wink

Нашата маса за днесшният празник на тиквата, а Коско е с шапка като тиква (мое дело)!!! Heart Eyes

Хайде сега и другите на отчет!!!

Общи условия

Активация на акаунт