Дядо Коледа, подарък донеси на всички ОКТОМВРИйчета добри!

• 37 194
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Ние се тръшнахме от вирус с болки в гърлото и кашлица. Тати ни пострада най-много. Диана се размина леко. Командирована е при баба в Пловдив.

Hug

# 601
  • София
Хайде пак аз  Flutter
Тонито, дано оздравеете бързо, аман от тия вируси и чудеса......  Hug
Булечка, ама аз не видях снимките  Sad
Ники днес е на градина....драмата започна отново. Рев сутрин, рев като отида да я взимам  ooooh!
Лека вечер и ако има и други болнички да оздравяват бързо  Hug

# 602
Тонито, дано се размине леко боледуването!!!
Гериииии, дано Ники свикне скоро с градината, че така и на двете ви е кофти!!! Много гуш и цун от нас!!! Hug

Ние сме по разходки възможно най-дълго, събираме слънце и хубави емоциии Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 16:38 от ˙·٠Bulechka™٠·˙

# 603
Добър ден:)
Ох два дни търся къде ни е темата, някакво разместване има тук :/
Ние сме си в къщи аз съм отпуск и си припомням колко хубаво си ни беше със  Сани преди да се върна на работа и да настане "шеметна надпревара" с времето:) а и сега детенцето е по-голямо и разбира и наистина ни е весело:) Аз съм нещо настинала,но не се предавам Simple Smile
Гери като чета Ники как реагира като я водиш все едно си описала Сани :/голям ужас е при нас. Много се натоварвам психически от воденето на градина...
Булечка - Коско голям сладкиш Simple Smile
Тонито - бързо да оздравявате.

По въпроса за коледното парти Simple Smile Ще правим ли и кога ????

Хубав ден Wink

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 09:25 от Mpulle

# 604
Привет и от мен на бързо. Гледам има болнички да оздравявате бързичко.
Гери- ще отмине и това тръшкане,Мила беше същата,вече не реве.С храненето още не яде почти,хапвала много по  малко. Но има малък напредък все пак. Ще свикнат. Сестра ми все ме успокоява,че на нейна приятелка детето ревяло 1 година ,всяка сутрин. Значи има и по-зле от нас Wink
Булечка- Косето както винаги сладур голям. И шапката супер,майстор си ти.
Мпулле- от 2 дена съм на работа и вече искам отпуск и аз. Да оздравяваш и ти.
Ставам, че да се оправяме за детска ,работа ,кой за където си е подал молбата. Hug

# 605
А пък аз, след големия зор през лятото и есента, най-после получих три дни отпуска.  Sunglasses  Hug

Ние сме горе-долу добре. Подсмърчаме, прикашляме, пием си сиропите и бронховаксома и чакаме лятото.  sun

# 606
Ехоо къде зачезнахте всички...
хайде аз да драсна два реда Simple Smile
Сани ПАК е болен... от вчера си е в къщи, много ме е яд ...тъкмо почна да ходи с желание на градина и пак хрема и от там и кашлица...не го водя на лекар че вечев изпада в истерия като види лекар..днес ще звъня на педката да я моля да дойде в къщи та дано да успее да го прегледа.
Иначе в събота празнувахме РД-то пак, дойдоха и нашите от Бургас подариха му АТВ и два дни малчо не слезе от мотора:) това е много добър начин за отслабване на мами:) като превключи на бурза скорост тичам след него като маратонец:))))
хайде хубая ден от нас:)

# 607
Mpulle Оздравявайте бързо Hugи Боби като чуе за лекар и се муши под масата от страх Laughing
Стискам палци всички да са здравички  Hug Тонито вие как сте  Hug

# 608
  • София
Привет и от мен  wavey
Ние сме добре. Много тихичко да се похваля, че Ники посвикна с градината  Party Вече не са такива истерии като я водя и взимам, но пък вероятно емоциите през деня и идват в повече, защото през ноща започва да плаче и 10.15 мин. не казва защо го прави. После решава, че и се пишака, а след това започва да се тръшка, че си иска пишаното или пък изтривам сополките след реването, а тя започва да пищи, че си иска сополите  Crazy та такива щури работи....
Диди, дано Сани бързо оздравее.....много неприятно с тези болести  Confused
Ако има и други болнички да оздравяват бързо  Hug Аз давам Имунокинд по съвет на педката, но не мога да кажа доколко помага, т.к. от 3 седмици е на градина, от която една изкара у нас с повръщане и разстройство....
Хубава вечер на всички ви  Hug Hug Hug Hug

# 609
geriing, и ние сме така. По-малко реве като го водим сутрин, по-точно мрънка. Но вечер е много нервен и спи неспокойно. Събужда се, блъска, тръшка... ooooh! До кога така незнам.
Иначе  педиатърката ни изписаха някакъв сироп с витамини  за подсилване и за апетит, немски/сега не си спомням заглавието/ . Трудно го намерих в аптеките и цената ме срази ...24 лв. а трябва да се изпие за 4 седммици, защото е от естествен извлек, а не синтетичен. За сега добре.
 Сани и всички болни да оздравяват и никой да не се разболява вече Naughty
Това набързо, че съм работна Wink
На всички  Hug Hug  Hug

# 610
Ние оздравяхме, но разболяхме бабата  Cry От понеделник пак сме на градина.
Докато свикне Диди с промяната ясла-градина, й бях взела едни хомеопатични хапченца Дормикинд. Един педиатър ми ги препоръча. Мисля, че помогнаха малко при адаптацията.

Целувки и  Hug

# 611
Момичета привет .И ние страдахме от запушен нос цяла седмица ноо мина най после.С градината и Стефан  свикна горе долу де,поне вече не плаче ,няма истерия ,само мрънка""не искам да ходя на детска градина,нали бързо ще ме вземеш''.Вече и нощите са му по спокойни ,не се буди да казва че не иска на  детска градина .Ох да отминава всичко по бързо ,че и аз се изтормозих.

Сега  да ви почерпя по случай остаряването ми с още една година

[img]http://photo-zona.net/images/user61281/album13801/preview/1211379979_xezf7746_DSC04223copy.jpg[img]

# 612
  • София
Анелия, честит рожден ден! Да си жива и здрава и мноооого щастлива с любимите си хора!

Весело изкарване на празника!

# 613
Анелия- да си жива и здрава.   bouquet  bouquet  bouquet

Бачкам по 12 ч на ден , нямам време за писане.

Сани да оздравява бързо.

На всички  Hug Hug Hug

# 614
Анелия честит рожден ден на патерици:)
Пожелавам ти да си здрава и мнооооого щастлива:)

Мишонка какво работиш? Как е положението в Испания? има ли работа или и там кризата  се усеща? Благодаря за пожеланието, Сани от четвъртък пак беше на градина то всички деца са болни госпожите казаха да нося сиропите да му ги дават те на обяд и да го водя че да не изпуска:) нали имат 5 "учебни предмета"Simple SmileМила как е почна ли да се храни?

Момичета хайде драснете по един ред да кажете как сте:)

Общи условия

Активация на акаунт