Дядо Коледа, подарък донеси на всички ОКТОМВРИйчета добри!

• 37 158
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
 mishonka Бързо да оздравявате HugАз вчера заведох Боби на градина след един месец седене в къщи и се оказа че групата има варицела така че сега пак сме си у дома

# 676
Здравейте малки и големи... Laughing
Да се появя и аз тук набързо. И какво да видя..пак болни деца Confused
Мишонка, стига с това биледуване бе. Всички болести остават за тази година. КРАЙ! Много е гадно наистина.

При нас нищ ново. Велин ходи на градина с много увещаване, всеки път. Май все така ще си остане- 2 месеца минаха newsm78
Утре ще посрещат дядо Коледа в градината. Днес занесохме изненадата и там каквото искаха такси макси разни.

Моля се да стане чудо и да започне да ходи с желание, че ми е голяма мъка всяка сутрин.

Да кажа за диетата. Зверска е, голям глад. Обаче аз съм инат от класа. Издържах! Сега съм на захранването вече- плодови и зеленчукови сокове. Резултата до сега -6 кг. за 10 дни. Ама  още много трябва. Да ви кажа само  първите 2 дена е по-трудно.  По нанататък пак ще се подложа. Много добре се чувствам за сега и даже ми се иска да продължа, но не е май много разумно. Така че по-късно. Диетата е на Гарабитов- има много инфо.

На всички с нова работа пожелавам само успехи и високи заплати Wink да сте доволни и занапред.

erisii, не не можах да видя снимки, иска парола.
Маграт, страхотни са децата. Малката много ми прилича на теб. Wink
На всички желая ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ ,ЗДРАВЕ, УСПЕХИ, ПЕЧАЛБИ през НОВАТА ГОДИНА!

Ето ги и моите произведения с коледен поздрав за вас с децата:

На всички  Hug Hug Hug и пишете повече Wink

Последна редакция: пн, 27 дек 2010, 14:21 от _Venera

# 677
  • София
Ехо, приват мацки.
Мен нещо ме хвана следродилна депресия тези месеци  newsm78 абе знам,че съм бавноразвиваща, ама три години след раждането да ме тресне с пълна сила...
Но май мина. Всичко ме дразнеше, детето, мъжът, храната, пиенето, дишането... Спрях храната и мина депресията  Whistling поне вече съм само с 2кг по-дебела от преди да забременея. Влизам си с напъни в старите дрехи - отврат ми седят, но поне с помощта на вазелин влизам.. Та затова не пишех, то освен да ви мрънкам, друго нямаше да чуете от мен.
Венера, добре те разбирам, аз от два месеца ям всичко, но по малко. След 17 часа гледам да не хапна нищо. Рядко нарушавам правилото си. Имам дни в които напрво слон ми се привижда , има дни в които се усещам в пет, че ако не хапна ще си легна тогално гладна.  Та това за мен.

Сега за Кари. Добричко ми е дяволчето, ако изключим, че май псува като каруцар в колата докато се вози... Имитира баща си  Crazy
Венера, аз стигнах до извода,  че при нас обясненията водят до по-силен рев сутрин, просто и се скарвам и надувам музиката - и аз имам нерви, или поне имах.
Имахме коледно тържество, ще ви кача снимки ама по-късно. Венера невероятни изненади си спретнала.
Сега сме с ангина в къщи, а мъжо е с начална фаза на пневмония...
Мишонка, слънце да се оправяте и вие - я вземи пусни една микробиология, секрет от нос и гърло - може и някоя бактерия да ви прави мизерии.
Айде от нас чао за сега, че трябва поне малко по-назад да прочета и снимки да гледам..

# 678
  • София
http://meggyv.snimka.bg/children/koledno-t-rjestvo-2010.558133.21828029

паролата си е старата.
Ериси страхотна е, пу, пу мадама малка. А прическата е веднъж.
Булечка, а честита работа.
Маграт АУУ невероятна е малката, одрала ти е кожата, а как си я нагласила - малее колко са пораснали тези деца...

Сега да ви се оплача - тази малката ще получи над 10 подаръка от дядо Коледа. Приятели ни оставиха, бабите пратиха, а пък и аз купих, и тати купил без да знае, че аз съм взела... Сега споря с мъжо, обяснявам му, дай да дадем само два, максимум три подаръка, но не той вика - всичките....

Имаме кукла пони с докторски аксесоари, имаме една игра с топчета - нещо като конструктор, имаме друг конструктор, книжки за оцветяване, комплект за разкрасяване, книжки, магнитна дъска, моливи, книжки за четене, кутия за бижута.... направо  Sick

# 679
erisii, видях 'глобата' Наистина много са пораснали децата. Прически, тоалети...направо са кукли тези момиченца.
Меги, Кари е една прелестна сериозна снежинка  Wink-много сладка. Много се смях на снимките и на коментарите. Големи скици, много сладки.
Много подаръци са се заформили. Децата са така , няма как. И нашите са събрали всеки към 5-6. То от баби, дядовци, чичо, приятели.....Аз миналата година половината ги скрих за по-късно. А другата година вече сматам да се комбинираме по рационално.  Да се пренасочат към родителите някои  постъпления Mr. Green
Аз от утре запразнявам. Трябваше да си ползваме  остатъка от отпуските  щем не щем, така че пооочивкааа съм вече.
И Велин го спирам от детската докато съм в къщи. дано времето да става за разходки и забавления.
На всички ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ! Hug Hug Hug

# 680
Здравейте и от мен.

И аз пак не съм се вясвала от сто години, но....то като се пише в седмицата веднъж и на човек му се убива желанието.

Гледам доста болни деца е имало, неприятна работа е това, дано всички вече да са добре, а тези които не са, бързо да оздравяват.

Хубави снимки видях, чудесни деца. ))))

Калина си е в къщи, на градина не съм я пускала, евентуално на пролет, но вероятно пак ще размисля до тогава. )
При нас проблема е, че в къщи се държи безобразно, но пък на вън е дете за чудо и приказ. ) Лошото е, че в това време не може да сме много дълго време по улиците и кафенетата. )
От 2седмици с нетърпение чака Дядо Коледа, голям мерак да го види и все пита кога ще дойде. )
Тази година не сме се уливали с подаръците, а и по-големите ще бъдат от леля и и моите родители. Ние даже все още не сме купили подарък. ))))

Ето малко празнични снимки. )
с елхата
пак с нея
на вън на студа
още веднъж

# 681
 Hug

Последна редакция: сб, 25 дек 2010, 16:16 от Лeни

# 682
  • Пловдив
 Party

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 12:35 от erisii

# 683
Искам да ви пожелая весело изкарване на Коледните празници. Много ви обичам!  Hug

# 684
Ех Тонито стопли ми душата с това пожелание Heart Eyesи ние те обичаме Hug

# 685
Весели празници от мен!! Ние бяхме в спешното ,отново,казвам отново защото бяхме и сутринта!! Сега вече имаме, освен ларингит, страхотни сополи, кашлица ,която чак я задушава,заради нея отидохме тази вечер в бърза помощ. Та така, сега ще пие за 2 месеца 3 антибиотик заради ухото,зачервено било пак. Честно ви казвам, вече си мисля, да се прибера в Бг ,да ми я излекуват . Тука не знам кво става. Супер модерни болници, а докторите нула.

За подаръците, купила съм само 1 кукла с вана и аксесоари , и книжки за оцветяване. Нямам време от работа и да я водим по доктори за други неща.

ЗА мен Коледа тази година няма,так ми е криво. Хич не ми е до празнуване.

Айде от мен  Hug

# 686
Весела Коледа !!!
Пожелавам от сърце на всички здраве!!!

Мишонка и ние сме болни ooooh! Ей сега се връщаме от спешния център ooooh! Ох то и тук в Бг не е много читава работата. Да нацелуваш Мила от нас и бързо оздравяване.

Аз търся инхалатор да купя, явно няма да се разминем без него ooooh! Ако някой знае къде се продават на прилични цени да свирка. Днес лекарката ме "успокои" че ларингита се израства но поне до 7-8 години ще сме така #Crazy #Crazy

Меги, Мирама  - много са сладки госпожиците Simple Smile  Hug Hug Hug

Меги много ви е сладка снежинката:)  Много сериозно гледа Simple Smile Ето тук ми е много сладка http://meggyv.snimka.bg/children/koledno-t-rjestvo-2010.558133.21828237 Сани пък бяха джуджета, но снимки след нова година ще дадат госпожите Crazy А за депресията те разбирам. и мен ме беше налегнала една такава....Ама като обиколих магазините и потроших коледния бонус за дрехи на бързо всичко ми мина  Grinning Grinning Grinning Grinning

Венерка - дай повее подробности за диетата. От Мадал Бал ми пи? И аз си го поръчах. Но много странна ми се вижда комбинацията с лют червен пипер и лимон? Май смятам да пропусна лятия пипер Rolling Eyes Много са ти хубави момчетата Simple Smile Много хубави картички  Hug

Тони  Hug Hug Hug Hug за теб и Дианка:)

# 687
Привет отново! Честито ви Рождество Христово!

Тази година подаръците бяха ограничени, но пък Дидка много се забавлява. Получи мечтаното барабанче, а също и "магазин" и е на седмото небе. Ние празнуваме "пи баба" в Пловдив.

Мпулле, Мишонке, дано бързо се оправят дечицата. Диана също е със зачервено гърло и кашля вече втори месец. Аз упорито игнорирах подкашлянето, но днес доктора ми сервира, че има ангина и подут лимфен възел и е препоръчително да си остане вкъщи на топло.

Valen_tina, Булечка, честита нова работа! Мечтание, дано скоро и ти да се похвалиш!

Меги, много ти е нежна снежинката! Пу!

Маграт, малката хубавица наистина много прилича на теб!

Мирама, Венерка, абе нашите деца са най-хубавите!

Венера, успех с диетата!

На Бъдни вечер запалихме свещите на елхата и си пожелах нещо много, много хубаво...

# 688
Весела Коледа, момичета!   bouquet

# 689
Весела и щастлива коледа!
Здраве и много късмет за семействата ви!

Общи условия

Активация на акаунт