Дядо Коледа, подарък донеси на всички ОКТОМВРИйчета добри!

• 37 154
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Весела и Щастлива Коледа, мили момичета.
Топли и сърдечни поздрави от нас.
Прекрасни дечица видях! Наистина най-хубави са нашите!
На всичко болни желая ЗДРАВЕ, мишока много ви мисля, да се оправя детето бързо. Мишо доста боледуваше, миналата година беше ад, през 15 дни ангини, вируси, антибиотици.  Пи ето тази ваксина - имуносимулатор и да чукна на дърво не е боледувал от тогава.

Благодаря за милите думи за моите дребосъчета.

# 691
Честито Рождество Христово на всички! Нека между софрите и подаръците не забравяме чие раждане празнуваме всъщност Simple Smile
"Защото Бог толкова възлюби света, че даде Своя син, за да не погине ни един, който вярва в Него, но да има вечен живот."
Йоан 3:16

Бъдете много щастливи, обичани, вдъхновени и най-вече здрави, вие и семействата ви!
Ето и един поздрав от две Снежанки (малката е истинска, голямата е преоблечена баба Яга, но е скрила метлата зад елхата)

ето тук малко повече
http://karine.snimka.bg/other/pisanka.558990.21860591

Последна редакция: нд, 26 дек 2010, 00:17 от Azalea

# 692
  • София
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО СЛЪНЦА, пожелавам на всички здраве и много любов.

Офф много сме болничките бре - мамицата и им вируси... Егати в началото бяхме постоянно заедно с дребните, те си лапаха играчките - целуваха се и какво ли още не и бяха здравички, тръгнаха по тези детски градини и се започна едно ходене по мъките... Да се оправят милинките ни.

Аз утре съм на работа и после живот и здраве ще тръгваме за София - там мисля да не пускам интернет, та ще зачезна пак.

Лени, слънце щях нещо да ти отговарям, ама пусто си махнала писанията и не се сещам сега  Embarassed за какво точно беше...

# 693
  • Пловдив
Честита Коледа ! Желая Ви много здраве , добро настроение и сбъдване на всички мечти!

Бързо оздравяване на болничките fingerscrossed И при нас положението не е розово, но май вече вървим на оправяне  Praynig Разгледах снимките, големи са сладури  Heart Eyes

# 694
  • София
Честита Коледа и от нас! Весела и щастлива нова година! Здраве, късмет, успехи лични и професионални за вас, мили момичета и за вашите семейства!
Стискам палци на всички болнички дечица, а и мами и татковци бързо да се оправят Hug
Ние сме при родителите ми, Ники погостува и предишната седмица при тях, а аз се скъсах от работа. Това беше причината да не пиша  Tired
Големи сладури са дечицата, много порастнали и  все така прекрасни  Heart Eyes Ще пусна и аз някоя снимка, но някой трябва да ги източи преди това, ама пусти мързел  Blush 
Тази година дядо Коледа /баща ми, дегизиран/ звъни на вратата ни, тя отваря: А, това е дедко  hahaha Така че от другата година добрия старец ще оставя подаръците под елхата, няма да ни навестява лично  Wink  На тържеството в градината не присъстваше, т.к. я спрях, оставих я да се гледат с баща ми, че ми писна от това боледуване...пътека направихме до доки  ooooh!
Целувки на всички и приятно изкарване!
 Hug Hug Hug

# 695
# 696
Весели празници на всички и страхотно изкарване да пожелая. )

При нас от Коледа до сега не се е спирало с подаръците. Където да отидем, все има по някой "забравен" подарък от Дядо Коледа. )
Ето някоя снимка с 2от големите подаръка.

компютър
колело
и Калина на него
с леля си
с мама
с хъски

# 697
Здраейте на всички мамчета Simple Smile

С малко закъснение Веселе коледа и с пожелание за една богата и щастлива Нова година.

Аз не съм писала от както съм родила май  Embarassed 

Сега когато влязох във форума и видях че много от Вас пишат и са тук много се зарадвах  Hug

Ние с Крум сме добре. Ще става батко.

Относно градините мога да споделя нашия опит:

Крум тръгна на ясла на 1г. и 2м. и за първите 4 месеца направи 6 гнойни ангини. Не съм го спирала от яслата. После дойде лятото и нещата се стабилизираха. На следащата зима обаче пак боледува доста в пърите месеци до към Януари и от тогава е добре. Както казва нашата педиатърка докато не си изболедува първоначално всички болести няма да спре.
Надявам се и при другите деца да е така. Да си преболедуат в началните месеци и после всичко да минава  Peace

bouquet   bouquet   bouquet

# 698
  • Пловдив
Много се радвам, че се раздвижи темичката  Grinning
Айде дано и други да се включат и Там там чакаме да си платиш глобата с малко снимки  Hug Честито, желая ти лека бременност   bouquet

# 699
Запис за прибутване на темичката.

Там-там, здравей, пусни снимки че отдавна не си се мяркала насам. Честито за щастливото очакване! А видя ли се вече пола на бебето?

При нас нищо ново, Диана е сополива и си стоим вкъщи в очакване на Новата година.

Мирама, снимките ти са чудесни както винаги.

Аз съм се размечтала за фотоапарат, защото Диана строши стария, но скоро няма да ме огрее. Предновогодишно съм изпаднала във финансов колапс. Дано Новата година ми донесе берекет.

# 700
Тонито специално за тебе  Hug

Там там Честито , лека бременност и едно сладко бебче да гушкате скоро Hug

# 701
Мечтание, благодаря! Ти надмина и най-смелите ми очаквания!  Hug

# 702
  • София
Здравейте ! Влизам да Ви пожелая ,весело посрещане на новата година! Hug
Ще пусна малко снимки :    http://nelkin.snimka.bg/family/rojden-den.559830.21896842     парола:2222

Там там  желая ти лека бременност и здраво бебе Hug

Гледах снимките -хубави са ни децата . Hug

Ние в къщи ще посрещаме новата година. Тези дни не сме излизали ....мнооого студено ,а и това малкото покашля.

Тонитоо  дай малко и насам  Wink

# 703
Весел празник на всички.... Много здраве и само хубави моменти през новата година! Ние сме добре... Повече здрави, понякога бони - знаете как е....Като ми поостане време ще кача и снимки..... Хубав ден Heart Eyes

# 704
Здравейте Simple Smile
Искам да ви пожелая весело посрещане на новата година нека тя да ни донесе здраве, щастие, късмет и нека желанията ни да се осъществят през новата година:)

Общи условия

Активация на акаунт