Дядо Коледа, подарък донеси на всички ОКТОМВРИйчета добри!

• 37 151
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Честита Нова  Година  момичета ! От сърце Ви пожелавам ,най-вече здраве да има  Hug Нека е щастлива новата година! Бъдете благословенни! Наздраве!

# 706
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНААА! БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ, ЩЕДРИ, УСМИХНАТИ, ВДЪХНОВЕНИ И ОБИЧАНИ! НЕКА ВСЕКИ ДЕН ОТ НОВАТА ГОДИНА БЪДЕ ИЗПЪЛНЕН С КРАСИВИ ЕМОЦИИ И ИСТИНСКА ЛЮБОВ!

# 707
# 708
Момичета, Честита Нова Година! Желая ви здраве, късмет, берекет и много, много любов през 2011!

И до нови срещи, които се надявам да са повече през новата година!

Целувам ви и ви  Hug!

# 709
Честита Нова Година

# 710
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА И ОТ МЕН, ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И КЪСМЕТ

# 711
  • София

ДА НИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА 2011 ГОДИНА!
ДА ДОНЕСЕ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И ЛЮБОВ!

Hug

Последна редакция: нд, 02 яну 2011, 22:56 от tanini

# 712
Честита нова година момичета!
Щастие ,късмет и много любов!Нека за всички бъде една по-добра година!

# 713

Честита, здрава, мирна успешна 2011.

# 714
ЧЕСТИТА НОВА 2011 ГОДИНА, МИЛИ МОМИЧЕТА!
НЕКА ДА Е УСПЕШНА ЗА ВСИЧКИ, ПО-ДОБРА, ПО-БОГАТА!
ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ, БЛАГОДЕНСТВИЕ ЗА НАС, ЗА  ВАС И СЕМЕЙСТВАТА ВИ! ПЛЮС ПОЖЕЛАНИЕТО НА ТОНИТО
Grinning Hug Hug Hug
Там там, браво!!! Чудесна новина с Новата година! Желая ти лека бременност и чудесно бебче Grinning

Снимките са чудесни!!! Мирама, Нелкин Hug... Хайде чакаме още.

Ние празнувахме както подобава, подаръци, танци манци... до зори.
Макар, че Кристиан стартира не толкова добре...лепна варицела и сега е цял опъпчен Confused Но всичко вече преминава и обривът заздравява. Ама той е на 9 и знае за какво става дума.
 Сега се чудя Велин дали и той ще я лепне. Незнам как ще го спирам да не разчесва пъпките като не чува много , много newsm78. Иначе е хубаво да я изкарат. Това е набързо от нас.

На всички  Hug Hug Hug

# 715
  • София
Честита нова 2011г.!!! Да е здрава, мирна и успешна за всички ни!
Там-там, честито! Лека бременност!

Ще пиша след няколко дни, чи имам да мрънкам...Да не развалям празничното ви настроение.
Хубав снежен ден на всички  Hug Hug Hug

# 716
  • София
Честита 2011година - да ви се връщат тъпкано всички поздрави мили момичета.

Гери слънце, мрънкай, аз поне започвам:
Бях в София за седмица, какво успях да направя - Първо обиколих почти всички МОЛ-ове, нищо не си купих. Второ успях да се разболея - пих АБ, последна от семейството дадох фира. Накрая точно на 31 -ви почина на мъжът ми бабата - Милата жена беше от пет години неподвижна, само на легло, та се очакваше, но пак някакси не ни беше до празнуване. И накрая трябваше бързо да се прибирам до Варна, та пътувахме 8 часа в мъгла, сняг, виелица и заледени пътища  Sick
Та сега пак сме си вав Варна с празен хладилник, добре че изрових спагети и някакъв сос, та не се наложи пак да излизаме на пазар.
Венера - дано бързо изчезнат на баткото пъпките, а за маестрото - и аз се чудя дали не им е рано за шарките, точно заради неслушането за чесането на пъпките.
Там-там - айде честито, лека бременност и безпроблемно раждане.
Нелкин, колко е пораснала Йо, да я нагушкаш от нас.
Мирама - страхотна е малката - а колелото е фантастично. Готини подаръци.
Аз спирам да мрънкам, дано не ми стане навик през тази година...

# 717
Боби пак е болен  ooooh!за четири месеца откакто го записах в детската градина има само двайсет дни ходене  ooooh!Смених и личния лекар че ни отрови от АБ  ooooh!

# 718
Ох, Мечтание,  ooooh! дано бързо се оправи детенце! Ще трябва да потърпиш, както казват старите хора, докато не си изболедува болестите, няма да се закрепи.

Около мен всички са болни или са "хм, нещо не добре". Таткото ни се е тръшнал вкъщи, колегите подсмърчат, а аз треперушкам, че ми писна от капки и сиропи. Чакам пролетта!

Меги, моите саболезнования за починалата роднина. Пак добре, че сте се прибрали без премеждия, па макар и бавничко.

Хайде, пишете, за да ви чета, защото съм зациклила в работа следпразнично.

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 17:15 от Тонито

# 719
  • София
Уф Тонито ,незнам какво да пиша ,аз съм си в къщи с двамата . Баткото го боли гърло и покашля ,не е имал Т ,славо богу, той боледува 1 път годишно пупу. Малката е сополива и ще я пусна чак от понеделник на детска . Нещо само болни -с когото и да се чуя. Едни наши приятели -цялото семейство един след друг се  изредиха в болница с пневмония ,....има гаден вирус  Confused  Нещо съм луднала с двамата в къщи ,карат се викат ,реват ,баткото не му се учи...едно и също ,и този студ навън ...искам да е топло! 
Май и аз само мрънкам Simple Smile

Меги,моите съболезнования

Венера  минаха ли пъпките!? Калоян я кара с няколко пъпки и без Т ...незнам дали така е добре или е хубаво да има повече пъпки,в смисъл дали си създава добър имунитет,когато е с малко пъпки newsm78/уф незнам дали обясних добре!?/  Аз предпочитам малката да я кара  преди училищната възраст.

Hug

Общи условия

Активация на акаунт