Дядо Коледа, подарък донеси на всички ОКТОМВРИйчета добри!

• 37 155
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Лени и Ноли е голям сладур, обаче скоро не съм попадала на негови снимки... Нали съм от работещите мами, които вече доста по-рядко имат време за форума...  #Cussing out

# 76
Ели -летяхме с най-смотаната авиолиния Алиталия и от Рим за София с България Ер.Те от Бритиш са най-добри и най-точни май.Но наще българи гледат да ме прекарат нещо.Ама и ти как можа да лепнеш тоз вирус от детската,представям си учителките,те трябва все болни да ходят.Дано ви мине бързо.

Меги-на кой билет да търся договор,аз съм си запазила само бордните карти от Римз а София.Друго нямам.

# 77
  • София
Мишонка, ако си имала билет на хартия - най-отзад пише договор за превоз. Самият билет всъщност е договорът. Ако е електронен билет -  в сайта на Бг-еър трябва да го има.
Ще потърся утре.  Hug Hug Hug

# 78
erisii видях ,че питаш за Цитросепта майка го ползва и е много доволна от него  Peace
Ние вече сме без памперс, научи се за една седмица за мен това си е чудо ,даже през нощта става да пика ,но с говоренето сме пълен ужас на водата казва Фака ,как ще го разберат в градината ми е много чудно newsm78

# 79
Мечтание, браво за памперса! И с говоренето е същото, ще видиш! Уж не говори, а изведнъж проговаря като дърто.

Аз тръпна в очакване на класирането за детски градини. Утре ще разберем резултата. Е, изглежда ще се класираме. Вчера се карахме с педито дали да ми издава амбулаторна карта за Диана, естествено - опита се да се измъкне.

Hug

# 80
Mечтание ,браво за памперса.И ние отдавна сме без памперс.Даже вчера бяхме цял ден на вън и без да пикае,чак следобед като се прибрахме и то аз я сложих на гърнето,стиска се.За говоренето ,Мила като тръгна на детска и проговори,дори на испански LaughingА сега се опитва да говори и на български,но много не се разбира.Чак на моменти ме обхваща един панически страх,дали не сме за логопед.Ама се самоуспокоявам,че е малка още,че до скоро на два езика й говорехме,дори и сега,че д ане забравя испанския.

Тонито-защо е амбулаторната карта ?И защо лекарката ще иска да не ви я дава?

# 81
Мечтание, браво за памперса  Hug

Тони, стискам палци за успешно класиране!

Меги, ела кажи какъв ти е следващия симптом - при мен сополите спряха, сега ме напъва кашличка и ми изчезна гласа ни в клин ни в ръкав  newsm78

# 82
Ехооооо, привет на всички и от нас!!! Hug
Болните да оздравяват бързо!!! babydust7
Ние сме ОК, до днес устринта бяхме при наще (от 02.04, та до днес) - голямо гости беше, Коско вече плаче за баб си и дядо си, не иска да се прибира и да е с мама и тати Wink
утре рано сутринта заминаваме за търново и Арбанаси, за уикенда, та много пътешестване ни се събира за тези дни, но пък много ще се забавляваме, ще направим и мнооого снимки, та да се отчета и тук Wink

Ние повече от половин година сме без никакви памперси, мнгоо ми е удобмно, само мъкнем едно гърне с нас Joy, с говоренето е много напред, прави изречения от по 10 думи без проблеми вече, не мога да му затворя устата Joy
Аз се опитвам да отслабна малко, че от зимата имам някой и друг килограм в повече, но и това ще стане с повече разходки или с диета! секс и ябълки, ако не стане ще махна ябълките Embarassed Joy Embarassed

Ами за сега толкова от нас, извинявам се, ако пропускам някой, много целувки и прегръдки от нас на всички!!!

И хайде да се организираме за някоя среща???
Между другото ние отиваме на Национална форумска среща от другия форум, в който пиша, не е трудно да се реши и направи такава среща!!!

# 83
  • София
Лени, при мен сополите секнаха, вече не ми е запушен носът, но ме боли леко гърлото.  newsm78 Кашлица и мен ме напъва, но много рядко.
освен това като запуша носът и надуя така ми изпищяха ушите, че направо щях да се гръмнна. А утре съм на работа....

Булечка да си изкарате хубаво и после снимки.

Стига с този памперс , че се комплексирам вече - ние ту сме с напредък, ту няма.... Ама и аз нито се карам, нито викам, просто обяснявам много примирено, че това е лошо - вече така свикнах с локви и купчини  ooooh!
Силно се надявам да я вкарат в релси в детската.

Стискам палци на Дианка, а тази докторка да запретва ръкавите и да пише.

# 84
Привет мацки  Hug
Влизам за да ви черпя  beer2 beer3 kiss beer Wine Glass, тъй като току що получих съобщение че Мария е приета в 43-то ОДЗ, т.е. при брат й.. Е.. поне се свърши с голямото чакане.. Успех на всички майки-октовлийки чакащи класиране в детска градина  Hug

# 85
Здравейте сладурки!
Влизам за да се похваля че най-сетне и ние на есен ще бъдем в редиците на "учениците" и сме приети в първа група на 145 ЦДГ Българка.
Много съм щастлива!!! Дано там успеят да ни научат на някой навици че сме направо индианци  ooooh! Аз не успях да се справя явно.......
Снежанка, много се радвам и за вас и за всички на които дечицата им са приети!
Прегръщам ви всички  Hug Hug Hug

# 86
Можете да ни честитите, приети сме в детската градина. Слава Богу! Така се бях изпопритеснила, че чак цикъла ми дойде от напрежение. Миналата есен за едната бройка не я приеха в местното ОДЗ.

Наде, Снежанке, честито и на вас! Дано им хареса на малките  и дано са свестни жените, че и вие да сте доволни как ги гледат!

Меги, в детската градина гледат едно от друго и много лесно се учат и на хубавите и на лошите неща. Ето, Диана се научи да се облича и съблича сама, спи на обед най-редовно, ходи в гърнето и дори нощем не се подмокря, плюе, хапе, говори на "ма" и се опита да псува даже, но от това бързо я отучих. Оздравявай бързо и край вече на всички болести!

Булечка, приятно изкарване на Арбанаси! На нас това място ни е любимо, даже през медения месец минахме от там.

Аз съм ЗА среща, но през месец май, защото сега гоня едни крайни срокове и ушите ми плющят вече. [/color]
[/size]

Мишонке, за детската искат здравно-профилактична карта, където е описано вкратце развитието на детето и тегло и ръст, освен това искат имунизационния паспорт, за да видят че са й направени всички ваксини, иначе няма да я приемат. А джипката просто я мързи, защото сега на всичките деца трябва да попълни документите и гледа да те разкара, ако може.  Crossing ArmsВ тоя ред на мисли не е зле да провериш имунизациите на Мила доколко съвпадат  с българския календар, защото ако има разминаване няма да искат да ти я вземат в детска градина и в училище. Дано не се наложи да се бодете допълнително.

# 87
  • София
Здравейте момичета  Grinning
И аз минах в нелегалност, но толкова ми беше скапано, че не ми се говори... И аз да се похваля Николая е приета в 7ЦДГ  newsm44 голяма грижа ми беше... Поздравления на всички приети и късмет на резервите при следващите класирания  Flowers Four Leaf Clover
Много сте болничките и мами и дечица, бързо да оздравявате  babydust7 Hug
Гонят ме от компа ми, за Джанка и джетата  ooooh!
Утре обещавам да  пиша повечко пък и глобата ще си платя.
Лека вечер   bouquet Hug

# 88
Ехооооо, привет и от нас!!!
Честито на приетите в ДГ, ние не сме сред класираните, но и не бързам Wink пък и друго не очаквах Joy

На Арбанаси си изкарахме чудесно и тримата, отпочинахме, наспинкахме се, разходихме се, забавлявахме се, видяхме се с много приятели ииии...... искаме пак за повече време!!! Hug
Нямаме много снимки (около 40 са само), но и времето не беше най-идеалното, опеределено по-хубаво от София, но поне си поехме голяма глъдка чист въздух и се заредих с мнооооооого положителни емоциии Wink Ако някой иска снимки, пускам на ЛС, а една имам на аватар Wink

За сега толкова от нас, лека и спокойна вечер   bouquet

# 89
  • София
Ехааааааа, ЧЕСТОТО МАЦКИ!! Многа се радвам аз на приетите.

Наденце, специално за вас невероятно се радвам, много ви беше тежко тази година.
Сега ще стискам палци всички мъница да попаднат на хубав персонал, на обичащи децата лелички.

Аз ходих за един ден до Атина- разходихме се  да Акропол, но вече затваряха, та спестих пари - веднъж преди 15г. бях пак там и нещо не ми беше интересно да гледам каманяци, но пък направих няколко снимки отдалеч, като ги кача ще ви пусна.

На нас Кари като ни се кара ни вика БАКА - не можем да си го преведем вече два месеца, но залагаме на някакъв вид псувня, защото го казва когато е ядосана и прави една такава физиономия...

Ние сега сме в един  детски клуб, Кари дивее, аз ви пиша.

Накрая да ви се оплача тати заминава за един месец  ooooh! а аз оставам сама сс малката, работата ни се увеличава от следващия месец много... Outta Joint Sick дано се справя, че не искам да занимавам бабите.

Общи условия

Активация на акаунт