Дядо Коледа, подарък донеси на всички ОКТОМВРИйчета добри!

• 37 193
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Ние не сме приети....Sad((( Ужасно е, сега не мога да се отърва от гадното усещане, че сама съм си виновна, защото не съм си подредила правилно желанията... Cry Ебати скапаната държава...от четири дни съм направо неработоспособна, заради тия неща!!! Честито на приетите...това е огромно облекчение   bouquet

# 91
Преславче, много съжалявам, скъпа! Огледай свободните места и ако имате точки все още може да се класирате някъде. Ти в кой квартал кандидатстваш? Защото аз като огледах Люлин си дадох сметка, че ако не се бяхме преместили щяхме да гледаме ясла и градина през крив макарон.

Аз оплаках ли ви се, че Диана е възприела маниери на стара бабичка? Вчера сутрин вилняхме из парка и наща през цялото време строяваше децата на нейния си полу-бебешки език, но в превод се разбираше следното :"Слизай от там! Ще паднеш! Казах - веднага! Ей, ти, не сядай по пясъка! Мокро е, ще настинеш! Не бъркай в кофата! Избърши си ръцете! Не ходи там, опасно е! Ааа,ма,хааа!" Много се забавлявах. Сигурно имитира нас, но като не можем да се чуем отстрани  newsm78

# 92
  • София
Преслава колко сет назад в списъка, при второ класиране няма ли да стане, а в другите детски. Много гадно така. Ще ти стискам силно палци, мъчно ми стана многооооо.   bouquet

Тонито Joy Joy Joy Joy браво на детето, как слуша, как възприема, остава и да изпълнява и нямаш грам защо да се оплакваш.

# 93
Здравейте мами,честито на приелите ги в детски градини.А на неприелите пожелавам много тръпение и късмет,и вашия ред ще дойде. Hug

Тонито- Joy Joy Мила също ме имитира ,но рабирам повече по интонацията ,отколкото думите какво казва.Много са смешни.А ваща педка е егати и мързела,как не ги е срам бе.Пфууу,що за отношение.Ей няма да се оправим значи,аз все викам може там дето живях да са трети свят ама по много неща ни водят и много се възмущавам. #Cussing out

Ей Меги,пак си хайманосвала,и аз искам.Сега се гласим за Истамбул да ходим с  колата.Питах доста хора,казаха ,че комета вече нямало.Ако ти знаеш нещо повече дай линк.Дано се справиш сама с Кари,докато го няма Веско.Ма ти си свикнала бе ,ще се справиш.

Айде ако е хубаво времето казвам на всички Варненки,да се видим в събота следобед,разбрах ,че Меги е на работа до 13 ч. Но на едно следобедно кафе с дребните не искате ли да се видим?Чакам включвания.
За сега това от мен.

# 94
здравейте момичета
Не съм писала от доста време и каков да ви кажа , децата са добре ,ходят на градина и на ясла , Стаско  е приет в  градината,която посещава кака му , бях на родителска среща за да потвърдя ,че ще го запиша там . А сега наболелия ни семеен проблем е , че нали ви бях споделила ,че баща ми е в болница и казаха ,че е пневмония ,започнаха да го лекуват и казаха ,че няма резултат, беше от 9 до 21 април в едно отделение и го изписаха с диагноза пневмония и в епикризата пише да постъпи в Гръдна хирургия, (на следващия ден влезна и до момента е там ) за да му направят първо казаха бронхоскопия ,после торакоскопия и в крайна сметка от вчерашния скенер днес лекаря ми каза ,че нещата са много зле и предполага ,че има рак на белия дроб и имало и разсейки в черния дроб  ,казаха ,че ще му направят изследването в понеделник и тогава ще кажат какво е ,много сме притеснени всичкинезнам къде се намирам ,незнам какво да правя ,моля дайте ми съвет ако можете , благодаря ви

# 95
  • София
Валентина, ужасно...дано пък да не са прави, дано не се потвърди диагнозата  Praynig Praynig Praynig  spoko
Преслава, аз гледах до последно как вървим в списъците и къде евентуално имаме по-голям шанс. В последните часове преди да затворят системата смених първо  и второ желание и ето, че стана, но като цяло си е въпрос на късмет. Не се упреквай, че не си преценила, няма как да си сигурна в преценка, защото знаеш, че ако детенце не  е с повечко точки по някакви причини, то се избират на лотариен принцип децата с равен брой точки. Късмет и не се отчайвай до юни има още 2 класирания, стискам палци  Hug
Тонито, скица голяма е Дианка, представих си я   Laughing
Лени, ако съм изпуснала снимки на сладура с боксуващите кроксове, моля на лични  Flutter Hug
Булечка, много хубави снимки и модели  Wink Heart Eyes
Меги, честно не знам как се справяте мамите, чиито мъже зачезват за повече от 8-10 часа в денонощие  Rolling Eyes Аз едва изтърпявам мъжо да си дойде и да му метна дивачката. Не че правя нещо кой знае какво или ходя някъде, но просто психически ми идва в повече, особено ако се инати и ми прави циркове... Я да се оплача в този ред на мисли. От два дни прави страхотни истерии като се прибираме на обяд. Тръшка се, реве до степен, че започва да хълца, блъска по вратата, пищи от време на време и не иска да се успокои да си говорим. Искала вън,но видимо е уморена и като излезем не тича, а да я нося  #Crazy Хората в блока сигурно си мислят, че я пребивам  ooooh! Това продължава 15-20 мин., след което склонява да си поговорим и мирясва  Tired Така наклюкарих я.
Обещах снимки, но се оказа, че новите не са качени. Кат ого направя ще пусна линкче  Wink
Целувки на всички и  Hug за тези, които пропуснах да спомена  Embarassed

# 96
Валентина, много ти съчувствам мила, не помня дали бяхте от София, но ако не сте - няма ли начин да го закарате до там за скенер или рентген при добър специалист (питай в темата за раково болните, не може да не ти препоръчат някой добър). Не знам как може да са зле нещата и същевременно да не са сигурни има или няма тумор...  Rolling Eyes
В болницата как го лекуваха за пневмония - с АБ? Има ли висока температура, тя спадна ли от АБ? Има ли вероятност за туберкулоза?
Не се настройвай за най-лошата диагноза, а виж как можеш да потърсиш адекватно второ мнение.

Последна редакция: вт, 25 май 2010, 03:33 от Лeни

# 97
Здравейте,
от много време пак не съм минавала Sad Ех това време все не стига. Направо лети  ooooh!
Сани е на гости на майка ми в Бургас Simple Smile И си изкарва доста добре детето Simple Smile Восихме го да играе на морето, обикаляхме по Равда и Несебър - голяма мъртвило е сега. Всичко затворено, есно кафе не можахме да намерим отворено. Строят се все по-огромни и луксозни хотели-абе много е хубаво Simple Smile

Честито на всички приети в детска градина и успех на неприетите  Hug И ние кандидатстваме ама не го приеха на първо желание. Искам да го преместя в ЦДГ-то до нас, но за сега си оставаме в Младост Sad Искам да попитам някой дали знае как стои въпроса с преместването? има ли  тая опция?

Валентина - стискам палци всичко с баща ти да е наред. Дано да не се окаже вярно Sad То нашите лекари са голяма трагедия, така че задължително искайте и второ мнение. Българските лекари са уникална трагедия  ooooh!

Гери - все едно описваш нас Shocked Станислав е абсолютно същия ooooh! особено преди дазаспи вечер истерията е пълна, толкова много реве и крещи че понякога ме изкарва извън нерви  Embarassed

Целувки на всички Simple Smile
Утре пак ще пиша Simple Smile

# 98
Валентина не мога да помогна с нищо ,поне морална подкрепа ти пращам и силни прегръдки,дано наистина се окажат само грешни предположения ,искайте непременно и друго мнение,че то такава уплаха може и да си довлечеш нещо . Стискам палци да не е най-лошото.Иди в църквата и с епомоли,запали свещичка за здраве. Hug Hug Hug

# 99
Валентина, само мога да ти  пожелая да бъдете силни и да вярвате че всичко ще бъде наред! Дано пък диагнозата не е вярна! Дано човека да си има още дъъълги години живот изпълнен с радост и усмивки! Стискам палци и пожелавам много и само късмет!

# 100
  • София
 Praynig Praynig Praynig Валентина, стискам палци и аз. Не знам какво да те посъвтевам различно от другите момичета. Лени задава много добри въпроси. Дали не бъркат с туберколоза или нещо друго. Много силно те прегръщам миличка и за татко ти сега е много важна подкрепата и вярата ви, че всичко ще се окаже объркване на докторите.

# 101
  • София
Варненки, аз твърдо ще се видя с Миленка и прекрасната Мила, та който иска да се обажда навреме. Пуфф колко гадно, че почнахме работа, че всеки нанякъде и не се виждаме. Момичета липсвате ми, не искам да ви събера чак края на септември пак.

Гери при нас помага само наказанието - отивай да викаш в стаята и като се успокоиш ела при мен.  Whistling Пробвай с тайм-аут системата. Кажи и че се сърдиш, че така не е хубаво, забаламосай с нещо. Оххххх абе мацки то много трудно да се гледат деца бре, що не казахте - тези с повече а??  Crossing Arms  Heart Eyes Heart Eyes

# 102
Оххххх абе мацки то много трудно да се гледат деца бре, що не казахте - тези с повече а??  Crossing Arms  Heart Eyes Heart Eyes

Меги-че ти пита ли ни ? Joy Joy

# 103
Снежанка Честит рожден ден,малко късно е,но сега виждам.Да си жива и здрава,много да те радват в къщи.

# 104
  • София
Снежанка и от мен - Честит РД - да си жива и здрава и много да те слушат в къщи. Само положителни емоции през тази година.

Общи условия

Активация на акаунт