Хубав празник завари ЮНЧЕ първи стъпки да прави. Тема № 105.

• 24 466
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Грети, идеята много ми харесва. Аз нямам фотоапарат (все още...обещан ми е  Wink)
Обещавам обаче с телефона да наснимам днес фризираната ми госпожица. Вече мисля, че  мога да я връзвам на една опашка и ще опитам след като се върнем от разходка. Тъкмо да купя  някоя фиба  Mr. Green Ето и повод да ида по магазините даде хихих
Председатея е прекрасен! Аз имам пионерска връзка. Ти нямаш ли да му вържеш една  Grinning Той така е като комсомолец де  Wink

# 661
  • В Европа!!!
Честито на рожденниците    bouquet  bouquet  bouquet.
Да радват много близките си с големи усмивки !!!

Благодаря на отзовалите се мами по повод количката Jane Slalom Pro  Hug Hug.Ще проверя в Премаман и ще пробвам с други помпи дали става защото в Ибей намирам на други марки.

Идеята за прическите е много добра  Peace-Дениз е с почти гола главичка и аз се замислям за машинката  Thinking.

# 662
Ето ви го Ники синьото око  Wink баща му сутринта го е снимал, фризиран за 3ти път миналата седмица.

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 20:00 от АлиенТа

# 663
Лелее  Grinning как смело подстригвате....а аз даже не мога да си го помисля  Wink много съм привързана към къдриците  Simple Smile

# 664
АлиенТа, ми той Ники много променен. Нямаше да гопозная Simple Smile  Hug

Вани, много хубаво си вързала аватара с подписа си, харесва ми идеята Simple Smile

Джери, връзки не пазя, но скоро ще го опаковам с кърпа за глава, че много му отива. Става като "Софийски пират" Simple Smile

# 665
Грета промени се много, да  Grinning

SheIsInLove, не ги харесвам моите младежи с къдрици.

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 20:01 от АлиенТа

# 666
Грети, свежарска идея!  Peace И сама си дала жокер - нека да е и прическа, и шапка/кърпа - девойките хубаво ще ги накичат с финтифлюшки, ама мъжете освен с шапка/кърпа нЕма как.  Wink
SheIsInLove - такива къдрици и на мен ще ми се посвидят!
АлиенТа, направо като друго детенце изглежда, голяма промяна.

# 667
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КОКО И КРИС! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЗАСМЕНИ!  bouquet

SheIsInLove,  да е жив и здрав мъжът ти и много да се обичате! А Иван е супер готин с тази къдрава коса!

Грета, и на мен идеята много ми харесва, да видим как ще се справя с качването на снимки. Simple Smile

Алиента, много е хубав тоя Ники, бе, страшни сини очи има!

Полито, на 6-ти май съм в Тетевен.

# 668
Благодаря ви момичета, благодаря за пожеланията и милите думи, Аморе ти си първата честитила първия рожден ден на порасналите ми момчета, а Грета с тия думи ме разрева /честно, още виждам размазано /  Hug Благодаря на всички, които се сетиха за нас!  Страхотни сте, пийте по едно за наше здраве! Големия празник ще е в неделя, когато ще е кръщенето им + моя РД - ще празнуваме всичко на куп, за което съм със смесени очаквания, но времето и средствата не позволяват повече  Whistling Слънчев ден на всички юнски мами!

# 669
Честит рожден ден на Крис и Коко! И тук да ви честитя!   bouquet
Аз си спомних като написаха, че са се родили и му дръпнах един рев...и ей ме на сега пак....Ама от радост! Пораснаха децата....а сякаш беше вчера! Май от сега нататък все това ще повтаряме!

# 670
Честит първи рожден ден на Крис и Коко и тук!

И за мама

Грета, идеята ти е страхотна, имам и подходяща снимка- Петър с прическа, реших да не го подстригвам да му пусна дълга косичка, тук съм я направила с пяна за коса /колкото за снимката, после го измих/ Mr. Green Иначе и аз като го среша има вид на голямо момче, първолак Mr. Green

http://img293.imageshack.us/img293/6508/p4012461.jpg

А ето и нашите ходещи крачета:
http://www.youtube.com/watch?v=xjRCtzJ-fF4

# 671
Честит първи рожден ден на Коко и Крис! Пожелавам им най-важното - много здраве, защото човек здрав ли е, може да постигне всяка своя мечта!

Кога им честитяхме първата месечинка, кога дойде време за първата годинка.

А някой знае ли какво става с Миси и нейното детенце? Дали са добре. Някой беше споменак, че е с нов ник... Какъв е? Иска ми се да попрочета нещо за нея. И Ая не е писала от мнооого отдавна (то да беше само тя, де...)

Моето дете направо ми разказва играта. Когато сме навън вече хич не му се седи в количката. С такива болки съм в кръста от разхождането напред-назад, че ми се иска вече да прохожда. Освен това, мине ли 17.00-17.30ч. постоянно иска да хрупа нещо. Пупата и гъзинката му почнаха много да нарастват от толкова бисквити, та от няколко дена предприех нова тактика - нарязвам му банан и ябълка или домат и краставица на парченца, слагам ги в купичка и го залъгвам с тях.

# 672
Poly Poly браво на Петърчо! smile3501
Ето малко "прически" и къдрички на нашата кака, когато беше на около годинка/после ще сложа и на Маги, но тя няма такива къдрички Wink/:

Полито и след прохождането още повече трябва да се тича след тях, вчера на площадката я изтървах от поглед за секунди и за нула време отишла зад люлеещата се люлка, добре че дядото който люлееше едно дете успя да спре люлкатада не я удари. Sad

# 673
  • До моста на реката
Честит рожден ден на Крис и Коко!!!Да са здрави и щастливи,умни и мааалко пакостливи!!!Наздраве на мама и тате и весело изкарване на празника!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 674
Poli честити ви ходещи краченца , браво на Пепи  Hug

Ди и тук честито на ражденниците , да растат живи и здрави   bouquet

Алиента , много е сладък , синеочко  Heart Eyes

За постригването , и аз се дърпам , харесвам си къдриците на Юли и не ги давам , баба му беше ме издебнала като ме няма и му резнала малко бретона , че много му влизаше в очите.  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт