СЕДМОкласник за изпит се стяга, хайде време не остана - 4

• 42 140
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
  • burgas
Така си и знаех PartyТрябва да говоря с нея да сменим тактиката

# 571
  • Варна
Това ме заинтригчва - в Сф имате квоти за момчето и момичета????сигчрни ли сте???тчк няма за жалоооост #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire,няма прошка за мързеливите и несериозни момчетии #Crazy
Благодаря за задачките,мноого благодарско!!  bouquet

# 572
На страницата на МОМН са публикувани класиранията от националните кръгове на състезанията по БЕЛ и математика.

# 573
  • София
Благодаря на НадяТ., Джони и Палето, за качените тестове!
Браво на детето на мама Съни и пожелания на всички децата ни да се представят така добре на изпита!
И аз съм притеснена от оценяването на работите. Все ми се струва, че в някои у-ща от по-крайни квартали ще има възможност да се подсказава и работите им може да се оценяват от местните учители. newsm78

# 574
Аз не се притеснявам вече за това - някак ми се струва, че няма значение какъв квартал е училището - квесторите са случайно разпределени и са от други училища. Същата процедура като предишните години..

# 575
ако няма квоти "софийските момчета" ще си мечтаят само за НЕГ и АЕГ и някои паралелки от Испанската,за момчета баловете са с по една единица надолу

# 576
  • София
Аз не се притеснявам вече за това - някак ми се струва, че няма значение какъв квартал е училището - квесторите са случайно разпределени и са от други училища. Същата процедура като предишните години..
И мен точно това не ме притеснява, тъй като чуждите квестори  предполагат провеждане на изпити, аналогично на тези от предходни години -  нито по-сигурно, нито по-малко..По-скоро мен ме притеснява самата процедура на провеждане с тези множество пликове за засекретяване и залепване.Все ми се струва, че в някакъв подходящ момент, не буквално преди изпита, децата трябва да бъдат добре инструктирани, посредством онагледяване даже, какви действия трябва да предприемат с изпитните си работи.Защото помним миналогодишните притеснения на редица родители за белови и чернови и тяхното предаване/непредаване.На различни места бяха процедирали различно и в пространството се носехa до последно  слухове за анулиране на работи при неспазена процедура.

# 577
на страницата на МОН трябва да качат още тестове-някой да ги е намерил вече ? защото аз намирам само националните състезания

# 578
  • Пловдив
Нашите вчера са разбрали, че днес ще правят класна по БЕЛ  newsm78 странно мие, нали бяха писали, че класни втория срок няма да има... и каква роля тогава ще играе първия модул от матурата?

# 579
  • София
Първият модул се вписва като текуща оценка.

# 580
  • София
Нещо не ми е много ясно, как точно става това.. newsm78
Нали уж учителите от самото училище не проверяват работите и съответно нямат достъп до тях.Това означава, че и те заедно с децата ще разберат получените оценки едва на 11 юни, след официалното обявяване на резултатите. Thinking А 11 юни е петък, след което 12 и 13 са събота и неделя и единственият учебен ден преди приключването на учебната година е 14 юни, понеделник.Тогава ли ще внесат текущите оценки WinkАко е така, какъв е смисълът въобще..Към този момент се предполага децата да са окончателно оформени по двата предмета и даже годишните им оценки да са вписани в дневниците, тъй като на 15 трябва да бъдат раздадени свидетелствата за завършен 7 клас. Peace Пак някаква недомислица съзирам или аз нещо не разбирам..

# 581
  • София
Права си, че е голяма кашата. Миналата година по география децата така и не разбраха как са изкарали външното оценяване. Оценките са излезли след края на годината. #Crazy

# 582
  • София
Именно това имах предвид. Peace

# 583
Официално 15 юни е учебен ден.  Joy И нямат право да раздават бележници. Joy А трябва да изпитват.  hahaha Joy Миналата година ги викаха извънаредно да им раздават бележниците, защото нямали право на 15 юни.  Joy Joy Joy Освен това на нас ни обясниха, че в това отношение имало промява в наредбата, до сега било МОЖЕ да се впише като текуща оценка, а вече е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се вписва.  hahaha bowuu

# 584
  • София
За нас съвсем ще бъде каша. Част от випускът ще ходи на 14-ти и 15-ти на екскурзия. И в провинцията ще им дават дипломите. не е ясно за останалите. #Crazy
Странно ми е за 15-ти. до сега винаги са ги давали на 15-ти. От кога е тази нова разпоредба? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт