за сурогатните майки

• 137 915
  • 3 017
  •   1
Отговори
# 2 625
  • София
Забраните ли на някого да има деца при положение, че може - като какво го квалифицирате?
Викаш да му разрешим да се клонира, защото и това е една възможност да имаш деца, която сега е забранена?

# 2 626
  • София
doba_28, пишеш откровени глупости  Peace Рядко го казвам така в прав текст, но ... просто не мога да се въздържа.
По твоята логика всяка жена, всеки месец, извършва убийство, защото позволява на един брой "узряла" за оплождане своя яйцеклетка да изтече в канализацията  ooooh! Така де - това е потенциално дете  Joy
Всякакво предпазване от нежелана бременност + мастурбация е убийство! doba_28 , внимавай с това занимание!
Извинете, но не се стърпях.

# 2 627
  • София
Моля ви се, тук вече ще изкукате всички! Не виждате ли, че новите потребители много искат да дразнят! Всчко, което можеше да е каже се каза, повтори потрети и се извъртя по сто пъти! Темата се изчерпа, а само сериозните хора се ядосват и и трошат нервите! Пазете си здравето, не си заслужава още веднъж да се завърта темата!

# 2 628
  • София
Не виждате ли, че новите потребители много искат да дразнят!
Не знам какво искат, но ме развеселиха, за което им благодаря.

# 2 629
Забраните ли на някого да има деца при положение, че може - като какво го квалифицирате?
Викаш да му разрешим да се клонира, защото и това е една възможност да имаш деца, която сега е забранена?

Ясно... Вие Бояна се имате явно за човек, който може да забранява, да разрешава и въобще да управлява живота на другите хора.
Това харесва ли Ви?
Причиняването на болка и унижение на другите хора доставя ли Ви удоволствие?

Интереса ми става все по-професионален
 Grinning

# 2 630
  • София

Ясно... Вие Бояна се имате явно за човек, който може да забранява, да разрешава и въобще да управлява живота на другите хора.
Това харесва ли Ви?
Причиняването на болка и унижение на другите хора доставя ли Ви удоволствие?

Интереса ми става все по-професионален
 Grinning
На Рукси паметник има надпис, който започва така "Не нам", та и аз това бих ви казала- не на мен тези работи. Не знам какво е професията ви, но ако не сте комедиант по- добре да спрем до тук.

# 2 631
Е...

Нямам нищо против да ми се смеят - смейте се колкото си искате. Смеха е здраве нали така?  Grinning

Но да забранявате неща като раждането на деца...
Много моля - не сте нито с капацитета, нито на правилната страна.
Говорим за хора, които искат деца и за хора които искат да им го забранят.

Господ, съдбата или случайността (не нам) обичат да си правят шеги с прекалено самоуверените хора.
Вие сигурни ли сте, че ако сте на страната на забраната - никога в рода Ви няма да се появят жени, за които единствения шанс да имат деца е това да стане чрез сурогатно майчинство?

Всеки сам прави избора си...

# 2 632
Е...

Нямам нищо против да ми се смеят - смейте се колкото си искате. Смеха е здраве нали така?  Grinning

Но да забранявате неща като раждането на деца...
Много моля - не сте нито с капацитета, нито на правилната страна.
Говорим за хора, които искат деца и за хора които искат да им го забранят.

Господ, съдбата или случайността (не нам) обичат да си правят шеги с прекалено самоуверените хора.
Вие сигурни ли сте, че ако сте на страната на забраната - никога в рода Ви няма да се появят жени, за които единствения шанс да имат деца е това да стане чрез сурогатно майчинство?

Всеки сам прави избора си...

Пожелавам ти крепко здраве и да нямаш проблеми със зачеването!

# 2 633
  • София
Защо имам чувството, че вече веднъж те триха модераторите... но под друг ник? newsm78

# 2 634
doba, с писаниците си доказваш единствено, 4е не вси4ки трябва да имат деца

# 2 635
Защо имам чувството, че вече веднъж те триха модераторите... но под друг ник? newsm78

Не - за пръв път въобще се записвам във форум. Този тип общуване не ми е приятен.
Започнах да чета писанията тук, защото познавам жена която плаче вследствие на постовете Ви.
Както писах и първия път - когато добрите хора не правят нищо - злото идва на власт.
Е... аз бях тук да се опълча срещу безобразния начин на някои хора да причиняват болка на другите.
И за да кажа какво мисля по темата.

Урегулирането на сурогатното майчинство ще доведе до няколко силно желани деца повече.
Забраната ...

Няма да пиша повече в темата - не намирам смисъл.
Но... всеки прави избора си сам.

# 2 636
doba, с писаниците си доказваш единствено, 4е не вси4ки трябва да имат деца

Според Вас, деца трябва да имат само тези,които имат 2358 мнения в теми като "Как наричате обелките на слънчогледа?" или "Мога ли да се заразя със СПИН при поглъщане на собствената си сперма?"
Нападате всички имащи мнение различно от вашето. Може би трябва да се огледате и да разберете ,че света не свършва на върха на нослетата ви

# 2 637
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
doba, откажи се, просто няма смисъл.
Резултатите от анкетата са достатъчно красноречиви.

# 2 638
  • София
Анктата тяма никаква представителност. Мога много да обяснявам защо, ама не ми се занимва.

# 2 639
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
За мен има достатъчна,
но и на мен не ми се обяснява.
Или може би си мислите, че в малкото се е концентрирало всичко, което си заслужава?

Общи условия

Активация на акаунт