Отговори
# 255
 kaffeetrmker_2  Добро утро,никъде няма превод още,нали?

# 256
Дано днес да има превод!

# 257
мили дами,мисля че е крайно време да приемем факта че детски добавки ще се изплащат в края на масеца,та дори и в началото на следващия.Безмислено е да пълним форума с празни приказки. Със сигурност мога да заявя,че ще има промени в закона за децата с увреждания,но какви точно още не е ясно.Можем единствено да чакаме и да се надяваме че няма да е поредната глупост ,която ще съчинят нашите господа управяляващо.Късмет на всички и успешен ден

# 258
  • Велико Търново
Леле незнам какво да кажа ходих при личния лекар и той незнаел какъв да е този формуляр не го бил получил и каза че ще се плаща newsm78

# 259
Леле незнам какво да кажа ходих при личния лекар и той незнаел какъв да е този формуляр не го бил получил и каза че ще се плаща newsm78
вчера писах че се плаща по 10 лв в пловдив в 5 дкц

# 260
Този форумуляр е безплатен. Вчера водих детенце и му направиха преглед и ми го издадоха. В него пише вашите неговите данни и прегледа дали е добре детето колко е високо и тежи и развитие нормално. Направо се ядосвам като взеха да спекулират и да пишат медиите че струва пет или десет лева , няма такива неща.

# 261
здравейте,от Соц.Гр. ми обясниха че за децата с телк както и за другите които не им е изтекло за детски няма да се подават документи,а и за нас с телк не се знае дали ще трябва бележка за ваксините,подават по новите изисквания само тези които в срок трябва да подадат,а за чл.8 не се спира само нещо допълнително ще се подава но ще се знае още, към кр. на месеца казаха да се обадя,а за талоните си е обикнивен лист от джипито и пише вътре 'има всички имунизации за възрастта и не се плаща за деца това е ,и все пак не забравяйте че децата не плащат такси.Търсете си правата.Мойта докторка пари не взема .

# 262
  • Велико Търново
Тази сутрин като ходих при личния лекар и ми каза  че ще се плаща формуляра може и 10лв. да струва но го нямал още  #Crazy

# 263
При нас не се плаща свършихме я тази работа както вече написах и мисля че злоупотребяват

# 264
направих група във фейсбук по въпроса за детските и помощите по чл. 43.

знам, че има две други групи, но ми изглеждат не особено работещи в посока промяна на статуквото.

който се интересува и иска да бъде в час с новините по проблема, с протестите, както и с правните действия, които евентуално ще се предприемат - присъединявайте се!

http://www.facebook.com/group.php?gid=118091631535103

привет!

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 11:31 от mirumir

# 265
Момичета аз подавах документи на 31 март но не ми искаха нищо от личният доктор

# 266
Еми как да ти искат закона излезе  на 8-ми април !

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 12:17 от anettee

# 267
незнаех от кога е в сила закона бях чула и попитах личният но той не знаеше нищо

# 268
д-р Калайдиев потвърди в телефонен разговор снощи по БНТ Пловдив, че за Пловдив таксата е фиксирана на 5лв. Доводите на лекарите са, че това е дейност, която не се заплащала от НЗОК, а проверката на данните и издаването на бележката отнемало 10-15 минути на пациент, през което време лекаря не можел да извършва никаква друга дейност doctor

Повторението на предаването Вечерен Магазин можете да видите днес от 16ч. по БНТ Пловдив  

# 269
защото поправката към правилника е направена от правителството на първи април

Общи условия

Активация на акаунт