Отговори
# 360
за враца някой знае ли

# 361
За този месец ще има ли детски? И до кога е срока за тези бележки за ваксините?

# 362
  • Mediterraneo
Такава бележка не е необходимо да носиш сега, ако няма да си подновяваш декларацията.

# 363
някой знаели за БУРГАС дали има нещо днес.

Нямаше към 12ч.

# 364
Аууу, няма да повярвате. Отварям epay, въвеждам си името и паролата, проверявам си сметката и.....

Пари няма... за лихвите утре...

# 365
Moмичета, мисля, че в исканията си акцентирахме повече върху увеличаването на детските надбавки, отколкото върху фиксирането на дата, на която да ги получаваме. От там се получи и проблемът. То е ясно, че в момент на криза няма как да стане това.
Или поне медиите представиха така нещата. А според мен, на този етап, за нас е по-важно да ги получаваме на време, колкото и малко да са.

# 366
днес ходих да си взема бележки за трите деца ,че са имунизирани от личния лекар и си платих такса 5 лева .

нищо нямам намерение да плащам. тази бележка е изискуема по ППЗСП и на страницата на МТСП пише, че е незаконно да се искат пари за тях

# 367
За Шумен някой знае ли нещо?

# 368
  • Mediterraneo
Стига де. Вие сериозно ли започнахте да тормозите банкоматите от днес?! Пари няма да има преди другия понеделник.

# 369
Стига де. Вие сериозно ли започнахте да тормозите банкоматите от днес?! Пари няма да има преди другия понеделник.

Това шега ли е? въпросът е риторичен
Стига бе, тези хора започнаха все по-късно и по-късно да изплащат парите.
Жалко за тях...изгубихаме за винаги като гласоподавател.

# 370
разград няма преводи

# 371
обединение  за протест на всички от цялата страна  майки  на протест в София! искаме фиксирана дата на всички изплащания на майките! исканията  в петицията да влязат за разглеждане  и одобрение за 2011 год. кажете точна дата за протест.разговор с министрите по този въпрос.трябва да се стигне до консенсус.

# 372
обединение  за протест на всички от цялата страна  майки  на протест в София! искаме фиксирана дата на всички изплащания на майките! исканията  в петицията да влязат за разглеждане  и одобрение за 2011 год. кажете точна дата за протест.разговор с министрите по този въпрос.трябва да се стигне до консенсус.

майчета, пишете! тук, на ЛС, в блога, във фейсбук. ние ще сме там, при всички положения, разчитаме на вас!!!

# 373
Ми то на него кво му пука,той няма малки деца. #Cussing out
Ами той и да има малки деца едва ли ще разчита на тези детски Thinking

Хаха,представям си Бат' Бойко с още 5-6 циганки,как се е наредил на банкомата да си тегли детските.Капка пот се стича по челото му,при липсата на превод на жената пред него....  ей тва е вица на деня     Joy  Joy  Joy
newsm62 newsm62 newsm62 smile3532 smile3521 и аз искам да го видя това
Laughing Laughing Laughing Laughing Joy Joy Joy Joyи аз съм за това твърдо

# 374
И аз съм тук да чакам пари с вас.
Преди ги получавах на 20-ти, надявам се и утре да е така;)

Общи условия

Активация на акаунт