Отговори
# 405
newsm78 20-04-2010 
  Яна   Няма Отговор 

от телефон 02/9350550 вчера ми отговориха,че парите са пуснати,защо още ги няма по сметките?

А този телефон какъв е? newsm78

# 406
Агенцията за социално подпомагане - 029350550

# 407
  • Mediterraneo
Няма какво да се надяваме за тази седмица.
То дано има до края на месеца.

Точно така. Не правете пътеки до банкоматите, безсмислено е  Peace

# 408
ot tel 02 9350550 mi otgovoriha,4e prevodi kym kartite 6te ima sled 26ti za poreden pyt se izvinqvam za latinicata Praynig

# 409
newsm78 20-04-2010 
  Яна   Няма Отговор 

от телефон 02/9350550 вчера ми отговориха,че парите са пуснати,защо още ги няма по сметките?

Мила току що званах мъж  дигна които  каза края на месеца

# 410
Не съм теглила пари нито съм си проверявала сметката през банкомат а само и единствено ползвам онлайн банкиране.

Франческа, го написа Пари за обслуждане се вземат ежемесечно от банката издател на картата.
Айде стига де.. На мен нищо не ми взимат нито за месечно, нито за годишно обслужване!

Та никак не е задължително това  Peace

# 411
  • Велико Търново
Довечера ще ме дават по бтв идваха да правят репортаж във Велико Търново за дето личните лекари искат пари за издаване на бележки за имунизация bowuu Ще се излъчи в 19 часа или в късните новини гледайте данодасе получи нещо
 Wink

# 412
Момичета,защо мрънкате пак за тези детски?Защо не излязахте по градове на 17-и да ни подкрепите,а си чупите клавиатурите по форуми и сайтове?ЗНАЕТЕ,ЧЕ ТАКА ЩЕ Е ВСЕКИ МЕСЕЦ ДОКАТО НЕ НАПРАВИМ НЕЩО,НО ВСИЧКИ.

# 413
Момичета, току що една майка ми каза ,че си е взела детските от инвестбанк пазарджик ,незнам дали е вярно, но ако някой има информация нека пиши.

# 414
Ако някой има инфо за Русе моля да пише!!!!!! Praynig

# 415
Момичета, току що една майка ми каза ,че си е взела детските от инвестбанк пазарджик ,незнам дали е вярно, но ако някой има информация нека пиши.
не ми се вярва да се шегува,проверете в пазарджик и пишете

# 416
Инвестбанк Бургас, няма...

# 417
Велико Търново няма проверих с интернет банкиране newsm53

# 418
Не съм теглила пари нито съм си проверявала сметката през банкомат а само и единствено ползвам онлайн банкиране.

Франческа, го написа Пари за обслуждане се вземат ежемесечно от банката издател на картата.
Айде стига де.. На мен нищо не ми взимат нито за месечно, нито за годишно обслужване!

Та никак не е задължително това  Peace

Сори за офф-а.
На банката издател на картата, най-грубо казано каква й е файдата от това, че е издала въпросната карта? Ти чула ли си банкова институция да дава нещо даром, освен бонбонки на бюрата на фронтофисите?
Това че ти не си обърнала внимание на малките суми, които ти се дърпат от сметката,е друг въпрос.
Нали това е целта на банката, която ти издава дебитната карта- да печели от месечното обслужване на сметката ти.
За това и има минимална сума от 2,50 лв., която трябва винаги да я има в картата, та да може, и да има, и да няма постъпления по сметката, банката да си взема парите за месечно обслужване.
А на банкоматите, освен да ти пускат парички, и да ти вземат пари за извършена трансакция.
 Peace

# 419

Общи условия

Активация на акаунт