Отговори
# 570
За Разград края на месеца  30.04.2010год. , а евентуално може и след 4.05 .2010год.Пожелавам ви  голямо  търпение!И така всеки месец.

# 571
За Разград края на месеца  30.04.2010год. , а евентуално може и след 4.05 .2010год.Пожелавам ви  голямо  търпение!И така всеки месец.

До кога? Всъщност въпроса ми е излишен вече, май започнах да свиквам да са в края на месеца.
 Само неразбрах, тези бележки за ваксините кога точно трябва да се вземат и занесат в ОСП? Сега или при подаване документите за семейните надбавки...

# 572
при подаване на  молбата

# 573
Скъпи майки, от всички протестиращи градове,които се борят за това;http://bgpetition.com/za-decata-na-RB/index.html .Моля ,да се отзоват на общата срещата , която ще се състои на 1.05.2010 год. във гр.Варна  от 13,00 часа в градинката пред катедралата! Нека има поне по един представител от всеки град,който да дойде!

# 574
  • Пловдив
Що ли не вземат направо на края на годината да ги дават,та да не изнервят народа  Laughing Laughing Laughing

Ако го направят така даже ще прозвучи като коледни семейни надбавки  newsm48

# 575
Поправка;бележки за ваксините  трябва да се представят до 30.04 2010год.  ЗА ВСИЧКИ  .

# 576
Поправка;бележки за ваксините  трябва да се представят до 30.04 2010год.  ЗА ВСИЧКИ  .

Откъде е тази информация? Тук пише друго: http://www.chernomore.bg/index.php?option=com_content&view=a … 10-04-14-05-03-24

# 577

Чакай, чакай, имаш предвид, не само за тези, които сега подават заявления, а и за тези, на които им предстои подаване на заявления през юли например?

# 578
преди малко се обаждах в социалното в Красна Поляна и ми отговориха,че нямат представа кога ще има детски,защото още не са им преведени парите.Друго-за бележките за ваксинация-подават се когато си подавате молбите,а не за всички на една и съща дата.Ами това е-чакаме си и си търпиме,щото сме си глупавичък народец!!!!!!!!!!!

# 579
 :baby_neutral:bes zna4enie kolko e golqmo deteto  ot 04.2010g  a ima li detski v nqkoq banka

# 580
за бургас инвестбанк имам детски в сметката проверено в банкирането но ще може да теглим към 12 часа честито и дано днес всички си вземат парите  bouquet

# 581
виж те моми4ета,напрежението за тия бележки е излишно,току що разговарях с моя позната от социалните,та тя ми обесни 4е нема нужда сега да се подават тези прословути бележки,а когато ви е реда за подаване на новата молба,демек,аз подавам молба всяка година юли месец,и тази година,с подаването на молбата ще представя и тази бележка за ваксините,незнам само как стоят нещата с децата с увреждания,тъй като на тях не се бият ваксини.Лично аз имам портокол който ми е изготвен в ХЕИ варна с пе4ат и е валиден една година

# 582
  • Mediterraneo

Чакай, чакай, имаш предвид, не само за тези, които сега подават заявления, а и за тези, на които им предстои подаване на заявления през юли например?

Абе това категорично не е вярно! Антоанета, откъде ги мътиш тези глупости да всяваш паника  ooooh!

# 583
Току що получих смс, че детските са преведени. Банката е ДСК Трявна.  Simple Smile

# 584
виж те моми4ета,напрежението за тия бележки е излишно,току що разговарях с моя позната от социалните,та тя ми обесни 4е нема нужда сега да се подават тези прословути бележки,а когато ви е реда за подаване на новата молба,демек,аз подавам молба всяка година юли месец,и тази година,с подаването на молбата ще представя и тази бележка за ваксините,незнам само как стоят нещата с децата с увреждания,тъй като на тях не се бият ваксини.Лично аз имам портокол който ми е изготвен в ХЕИ варна с пе4ат и е валиден една година

Айде,сега пък започнаха от Бургас.Не че е правилно да се започва със София,но защо разделят децата?????????

Общи условия

Активация на акаунт