Кинкалерия-София

• 12 174
  • 11
  •   1
Отговори
  • София
момичета помагайте
Купих на сина ми много хубаво пролетно яке и той на второто обичане му скъса ципа ooooh!
И сега немога да намеря тъмно син, двустранен цип.
Къде ги има тези кинкалерии и въобще ако някой е срещал 45сантиметров тъмно син,двустранен цип нека свирне Simple Smile

# 1
в младост 2,бл 223 мисля че беше,първия блок до макдоналдс,в първия вход жълт магазин,има от пиле мляко в кинкалерията

# 2
  • София
на графа между попа и канала има 2 броя магазини за копчета, ципчета и т.н.
единият в ляво като тръгнеш от попа почти ведна, а другият от дясно, малко преди да стинеш до канала.

(от години са си там и макар, че скоро не съм минавала, предполагам още си ги има).

# 3
И на бул Македония Heart Eyes

# 4
  • Анкх-Морпорк
на графа между попа и канала има 2 броя магазини за копчета, ципчета и т.н.
единият в ляво като тръгнеш от попа почти ведна, а другият от дясно, малко преди да стинеш до канала.

(от години са си там и макар, че скоро не съм минавала, предполагам още си ги има).
Единият го няма вече.
На Пиротска има доста ципове, магазините са два един след друг, като се тръгне от Хр. Ботев в посока Женския пазар.

# 5
  • София
На ъгъла на Денкоглу и Цар Асен и на Стефан Караджа и Дякон Игнатий (срещу централна поща).

# 6
  • София
На Пиротска между Ботев и пазара има една и е много добре заредена

# 7
На Пиротска между Ботев и пазара има една и е много добре заредена
точно Peace и аз все от там пазарувам
"от пиле мляко има" както се казва Simple Smile

# 8
  • София
Казаха ми ,че двулицеви ципове не се внасят Sad
Сега съм купила един еднолицев,поне от едната страна да може да се закопчава ooooh!

# 9
Знае ли някой къде в София сменят машинки ( плъзгачи) на ципове?

# 10
Знаете ли откъде мога да си купя от тези залепящите се шевици / стикери?
Направих петно върху една рокля и единствения начин да я обличам в бъдеще, е да я дам на шивач да й залепи нещо отгоре. Къде мога да намеря?

Благодаря!

# 11
  • Анкх-Морпорк
Знае ли някой къде в София сменят машинки ( плъзгачи) на ципове?
Машинки се продават, по Пиротска съм виждала, около Женския пазар. За смяна, ако ципът е с едри зъби, и у дома може да се смени. При по-новите якета има един по-особен зъб в горния край, където да се пъхне машинката. Ако няма такъв, може леко да изтъните най-горния с макетно ножче.
По повечето ателиета за поправки на дрехи сменят, но като видях веднъж как го правят, вече се справям сама.

https://www.youtube.com/watch?v=iLeSW7AolLE

Общи условия

Активация на акаунт