Родителски кооператив

• 105 872
  • 329
  •   1
Отговори
# 210
# 211
Здравейте! Simple Smile
Търсим съмишленици, за организиране на кооператив в западните или  югозападните райони на София.
Идеята ни, не е просто алтернатива на детската градина, а едно наистина по-позитивно и здравословно местенце, каквато мисля е изначалната функция на един кооператив. Simple Smile
Търсим си дечица между 2,5 и 3,5г. За сега, сме две семейства.

Иринка, ще протестираме, разбира се.  Жалко, че се налага. Peace

Последна редакция: нд, 02 дек 2012, 04:11 от _valkiria_

# 212
Здравейте! Simple Smile
Търсим съмишленици, за организиране на кооператив в западните или  югозападните райони на София.
Идеята ни, не е просто алтернатива на детската градина, а едно наистина по-позитивно и здравословно местенце, каквато мисля е изначалната функция на един кооператив. Simple Smile
Търсим си дечица между 2,5 и 3,5г. За сега, сме две семейства.

кои точно квартали имате предвид?
Ние сме в Банкя и евентуално бихме се присъединили за нещо в Люлин или в Овча купел, новата част.

# 213
Нямаме конкретни.  Simple Smile
Принципно ни се иска да е къща, за да може да се изкарва повече време на открито.
Може би, старата част на Овча купел. Или около Горнобански път.
 Но това ще го решим заедно, зависи от къде ще се съберем. Simple Smile
Пиша ЛС, Мартеа, за да не го обръщаме на чат.  Peace

# 214
Заповядайте в родителски кооператив "Чело коте книжки" се намира в центъра на София до метростанция "СЕРДИКА". Жилището, в което отглеждаме нашите дечица е просторно, топло и уютно, разполага със собствена голяма тераса към вътрешния двор на сградата, където необезпокоявано малките палавници играят на чист въздух. Те се забавляват и учат едновременно докато играят разнообразни игри по метода "Монтесори", учат английски език, пеят песнички, провеждат се театрални занимания със забавни сюжети, творим приказни неща в нашата детска арт работилничка, разполагаме с библиотека "Чело коте книжки" за най - любознателните, провеждат се занимателни четения на любими приказки, организираме групови танцувални занимания.
Кухнята е на кетъринг. Има свободни места за деца между 1г. и 3г.
За контакт с нас: chelo.kote.knijki@gmail.com или на телефон: 0898 60 36 36.

# 215
  • София
Мамчета, хайде да кажем "НЕ!"
http://www.facebook.com/events/388920554527713/

# 216
Здравейте,

търся родителски кооператив в района на Студенски град, Витоша, Драгалевци или Симеоново. Дъщеря ми е на 4,5 г.  и посещава 79 ОДЗ Слънчице, от където искам да я отпиша. Търся алтернатива - всички идеи и предложения са добре дошли.

Благодаря на всички Peace

# 217
Запис да следя темата, защото и аз започвам сериозно да се замислям за тази алтернатива.

# 218
Записвам се да следя темата

# 219
Здравейте! И аз търся вариант за кооператив или с някоя мама да се редуваме с гледането на децата. Живеем в Драгалевци в къща. Дъщеря ми е на 1г и 7 м. Всички квартали в близост ме устройват-Симеоново, Драгалевци, Бояна, Витоша, Студ. град.

# 220
Здравейте мами, от една година го мисля и в крайна сметка се решавам да пробвам с организирането на Родителски кооператив в жилище( на половина мое), намиращо се в близост до мол Сердика. Моля заинтересованите мами(и татковци)на мъници между 1,5 и 4г. да ми пишат на лични. Смятам, че ще успеем да го направим приятно и весело място както за дребосъчетата ни така и за нас самите. supermama

# 221
  • София
Записвам се да следя и се интересувам от кооператив в районите Борово, Гоце Делчев, Манастиркси ливади.
Ще съм благодарна, ако споделите информация Hug.

# 222
Записвам се да следя и се интересувам от кооператив в районите Борово, Гоце Делчев, Манастиркси ливади.
+1  Laughing Намираме се в Манастирски ливади-запад и май май ще правим кооператив...

# 223
+1  Laughing Намираме се в Манастирски ливади-запад и май май ще правим кооператив...

Ако го направите около Дойран или Красно село, направо бройте и нас Simple Smile))

# 224
Запис, въпреки че ни е още мааалко рано:)

Общи условия

Активация на акаунт