2880 лв. накуп за майки студентки - 3

• 53 911
  • 723
  •   1
Отговори
# 270
не, документи не се пращат по пощата. Взима се молба - декларация от социалната служба и след това трябва да се подаде лично там, където се водиш по лична карта. Аз имах същия проблем и беше голямо разиграване, но нямаше начин. Другият вариант беше да си сменя личната карта, но не ми се занимаваше да вися по опашки и за това.

# 271
документите се подават лично в социалната служба по лична карта  Peace

задрвей би ли ми казала дали се пращат някакви документи по пощата ?

В краен случай документи за помощи от този род може да подаде и ЛИЧНО С ДВЕТЕ ЛИЧНИ КАРТИ И СЪПРУГА . Моите документи ги подаваше съпруга ми, за татковци без граждански брак не мога да кажа. В образеца за детските - 35лв. той е изрично упоменат с данни и доход.
 Също така мисля че може да се попита  дали може и със специално пълномощно някой родител на майката да подаде документите, но това пак в конкретната Дирекция на местно ниво.

# 272
  • Стара Загора
ЕЕЕ днес разбрах страшна новина. Понеже съм завършила, а дипломата ще си я взема чак края на ноември, за да кандидатствам магистратура трябва да си взема академична справка от ВУЗ - а за дипломата и уверение. Та новината е ,че след като вече съм завършила ще трябва да заплатя скромната сума от 100 лв. за академична справка и 20 лв. за уверение. И това защо не мога да си обясня???? Аз ли съм виновна, че дипломите ще ни ги дават пез ноември, а записването е през септември?????
В тази тема пишеше момиче, което работи в учебен отдел, моля да каже това навсякъде ли е така или нашия ВУЗ пак си е измислил някакви правила да ни дере до последно за пари... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 273
  • sofia
Дипломите се бавят заради стикерите, които се поръчват от министерството и ги пращат след месец-два! Но при нас не се заплащат АС и уверения от дипломирани с неготови дипломи, какво са виновни студентите?! Ти в кой ВУЗ си?

# 274
Аз искам да попитам,има ли възможност да не ме одобрят за тези 2800лв.Има ли такива,които не са одобрени,защото аз утре ще ходя да се записвам.По принцип щях да подам молба до ректора,да се запази мястото ми и да участвам в следващото класиране,за по предно желание което е задочно,но като разбрах за паричките и се отказах Mr. Green

# 275
щом си студентка редовно не би трябвало да не те одобрят. Изкарай си уверение от университета и подавай документите  Peace

# 276
  • Стара Загора
Аз уча, учех по-точно, в Тракийски университет - Стара Загора. Доколкото разбрах това било гласувано и прието през 2004 г. на академичен съвет в нашия ВУЗ. И на този съвет са се приели тези такси-100лв. за справка и 20 лв. за уверение. Thinking Thinking Thinking
незнам дали ще има някакъв начин да се размина с тези такси ......айде 20 лв. за уверение е ги прежаля, въпреки че не виждам защо и тях да давам, ама 100-те лв. ми идват малко в наглост Naughty Naughty Naughty
ако някой знае нещо по въпроса, моля да ми пише, че не остана време, а през септември трябва да подавам документи.

# 277
Здравейте искам да попитам дали ми се полага тази еднократна помощ след като ми написаха в еверението че съм прекъснала поради незаверен семестър и че ще продължа февруари месец. Родих на 10.07.2010

# 278
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте искам да попитам дали ми се полага тази еднократна помощ след като ми написаха в еверението че съм прекъснала поради незаверен семестър и че ще продължа февруари месец. Родих на 10.07.2010

мисля ,че не
трябва да имаш уверение ,че си редовен студент Simple Smile))

# 279

А,защо не си плати семестъра,преди да поискаш уверението?Така нямаха причина да ти пишат прекъснала Rolling Eyes

# 280
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте мили моми4ета
днес ме приеха най-после студентка.Взех си уверение веднага ,ще раждам септември. Може ли уверението да е издадено преди беб4ето да е родено. Или пак трябва да издавам.Мерси много.

# 281
здравейте мили моми4ета
днес ме приеха най-после студентка.Взех си уверение веднага ,ще раждам септември. Може ли уверението да е издадено преди беб4ето да е родено. Или пак трябва да издавам.Мерси много.
уверението трябва да е издадено през същия месец, когато ще подаваш  и документите  Peace

# 282
  • Перник
Здравейте интересува ме знае ли някоя от вас как стоят нещата ако съм платено редовно обучение, а не държавна поръчка, имам ли право на тази помощ?

# 283
  • Пловдив
имам ли право на тази помощ?

да

# 284
  • Перник
Благодаря за мигновения отговор   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт