2880 лв. накуп за майки студентки - 3

• 52 209
  • 723
  •   1
Отговори
# 510
Искам и аз да се запиша в тази хубава темичка,като една бъдеща майка и като настояща студентка  bouquet

# 511
Благодаря, Кристал!  Simple Smile

# 512
  • Видин
А ако съм магистратура, редовно обучение, но на индивидуален план - ще ги взема ли  Mr. Green
Да се похваля, приеха ме Туризъм  Grinning

# 513
Честито за магистратурата!  Wink Щом си редовно няма да има проблем.

# 514
А ако съм магистратура, редовно обучение, но на индивидуален план - ще ги взема ли  Mr. Green
Да се похваля, приеха ме Туризъм  Grinning

Честито Hug
Полагат ти се и би следвало да ги получиш Grinning

# 515
Аз също си подадох документите и другата седмица ще видя дали съм приета. Моите калпазани са родени през юли така че отговарям на всякакви изисквания. А за близнаци да не би да плащат 2 помощи? Thinking

# 516
Аз също си подадох документите и другата седмица ще видя дали съм приета. Моите калпазани са родени през юли така че отговарям на всякакви изисквания. А за близнаци да не би да плащат 2 помощи? Thinking

В по-предни теми имаше една мама,която беше взела и двете помощи.

# 517
  • Пловдив
за близнаци  има две помощи,да

2*600
2*1200
в социалните ще ти обяснят

# 518
Много се извинявам за въпроса си може би вече сте го коментирали но с ревящо бебче нямам време да ви изчета  #Crazy. Разбрах за помощта и да попитам ако сега се запиша магистър редовно обучение, но не отида и на една лекция и после не подновя другия семестър  ще ме накарат ли да върна парите? И като подам документи този месец, а бебчето ми е родено август колко пари ще ми се полагат? И уверението стандартно ли трябва да е само да пише редовно обучение така ли ? Благодаря на всички и още веднъж се извинявам  Hug

# 519
  • Пловдив
Много се извинявам за въпроса си може би вече сте го коментирали но с ревящо бебче нямам време да ви изчета  #Crazy. Разбрах за помощта и да попитам ако сега се запиша магистър редовно обучение, но не отида и на една лекция и после не подновя другия семестър  ще ме накарат ли да върна парите?-не И като подам документи този месец, а бебчето ми е родено август колко пари ще ми се полагат?-2880 лв И уверението стандартно ли трябва да е само да пише редовно обучение така ли ?-стандартно уверение,че си редовно  Благодаря на всички и още веднъж се извинявам  Hug

# 520
Много се извинявам за въпроса си може би вече сте го коментирали но с ревящо бебче нямам време да ви изчета  #Crazy. Разбрах за помощта и да попитам ако сега се запиша магистър редовно обучение, но не отида и на една лекция и после не подновя другия семестър  ще ме накарат ли да върна парите?-не И като подам документи този месец, а бебчето ми е родено август колко пари ще ми се полагат?-2880 лв И уверението стандартно ли трябва да е само да пише редовно обучение така ли ?-стандартно уверение,че си редовно  Благодаря на всички и още веднъж се извинявам  Hug
Много благодаря за бързия отговор още утре ще си оправя документите  Heart Eyes

# 521
Днес си взех уверение и в него вече вписват и датата,когато е издадено(преди беше само месеца) Rolling Eyes
Та,ако уверението ми е с дата 5,10,а подам документи в края на месеца,ще го признаят ли от СП?

# 522
  • Mediterraneo
Трябва да го признаят.

# 523
Щом е от същия месец ще го признаят  Peace

# 524
Абе и аз така си мисля,ама в СП нали са много запознати Tired
Тарталета,какво стана с теб?

Общи условия

Активация на акаунт