Април вече чука и всички малки МАРТЕНИЧКИ2010 са тука (1)

• 31 618
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
марисса Embarassed Mr. Green а аз го помислих за Валери  ooooh! Извини ме Hug
dil77,Mama Da Честити бебчета   bouquet  bouquet  bouquet Живи и здрави да са ви  Hug
dekryo и gigiaa никакви ги няма днес,дали няма да си имаме още бебчета. WhistlingМомичета дори да не сте родили,пишете и тук нищо че се прехвърлихме в родени 2010 г. Praynig Hug
диди и нашата мома прави така дори издава звуци на сън и ни стряска - пъти докато и свикнем  Mr. Green
Мами имате поздрави от вени саси и моли да я извините ,но няма никакво време.С бебка Илияна се хранят на всеки час и сами разбирате, че не и стига времето за форумчето. Hug

# 106
  • там където мога да си закача хамака
Привет и от мен. Надявам се че в тази тема и място ще съм по-активна. Отивам да чета назад.

# 107
Момичета, на всяко хранене ли давате капките за колики?

# 108
dil77,Mama Da - честити бебчета момичета, да са ви живи и здрави рожбичките   bouquet  bouquet  bouquet
Ахони, не се притеснявай, когато имаш време тогава мила, благодаря ти предварително  Hug
За капките против колики - тази нощ мисля, че имаше колики, май ни започват и нас. Сутринта решихме да започнем да даваме Инфакол, дадохме два пъти, но мисля, че няма и затова ги спрях. Сигурно не е реднмо, но не искам да и ги давам без нищо. Може ли да помоля майките, чиито бебнца имат колики да кажат как започват, възможно ли е да я боли само нощем? Тя не плачи, само пъшка и се свива и зачервява. Вие правили ли сте паузи с тези капки ?  newsm78
Мама Ив, да поздравиш Вени Саси специално   bouquet

# 109
Аз давам инфакол преди всяко ядене,ако ксто се наяде започне да се сива и да плачка му давам пак,но това бе рядко,за другите капки не знам но както сте писали вече инфакол-а трябва да се дава редовно и ефекта е след няколко дни.Ако бебо няма колики ниама смисъл да му се дават според мен.

# 110
  • Сред обкръжението
Здравейте!

Мамита благодаря ви за съчувствието, но наистина няма нужда! Аз съм съвсем добре само някакви пъпчици, които дори не усещам! Те даже днес се поскриха! Много странно и за двама ни със Симо тази година  Embarassed - никога не сме имали алергии към нищо, и двамата, а сега какво стана за няма и два месеца направихме някакви реакции. Аз мисля, че е инцидентно.

Мама Ив, Дари, Ени  Hug

Мамо Иви Ама страхотни снимки - и Боби и каките и таткото - всички сте големи сладурковци!

Щастлива съм  Sad Дано скоро свеки се оправи и да няма никакви поражения  Praynig

Момичета аз съм много благодарна на свеки! Верно, че сега малко ме поизнервя, но пък и страшно много ми помага, особено с къщната работа. Е обърнала ми е и кухнята и къщата малко по неин вкус, но го преживявам!  Wink

dil77  Честито момче! Да ви е жив и здрав!

Мама Да Добре дошла!  Simple Smile

Ения Стискам палци ушето на Краси скоро да мине и бързо да забравите за тези неприятности!

# 111
Ние сме на еспумизан от вчера и май има ефект но док ми каза че трябва да се дават преди всяко ядене а не когато реша че има колики.Вчера направо усещах как му минават газовете по чревцата и като се сетя как мен ме боляха газовете след секциото.......Цял ден се гушкахме явно като се позатопли и  се успокоява милото ми бръмбарче..... Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 112
честити бебчета на мама ДА,МЕГИТО И ДИЛЛ-добре дошли в родени 2010.
четох,четох и почти нищо не запомних.
ЕНИ и нашата кака като малка много страда от уши.но моята докторка винаги и е гледала ушите и сега гледа на Михаела,просто така процедира.закоето съм много доволна.
за коликите аз давах инфакол преди всяко хранене,сега давам биогайа 3 пъти по 5 капки.а за саб симплекс знам 3 пъти по 15 капки.
НАнина бързо да се оправяш.и свекито на щастлива съм.
диди и миша така се присвива докато спи тя дажа грухти smile3511 smile3506.
момичета да ви се похваля-днес най-после ни четоха,даже минахме под масата с малката ми мишка.
и мен ме е страх за ваксината,ние все я отлагаме заради тия секрети в носа-да видим кога ще я сложим.
ами дано не съм пропуснала нещо.
айде мамчета които не сте родили чакаме ви.

# 113
  • Варна
Благодаря  Ви мами успокоихте ме наистина Simple Smile
къпахме се ядохме ревахме и ни хванаха колики та поплакахме доста сега заспа да видим до кога Simple Smile

# 114
Мами,имам бърз въпрос:

Ако след кърмене ,ама примерно 30-40 мин. бебо не може да заспи или се събуди още гладно на същата гърда ли го слагате или на другата?

Мисля,че и нас ни почват колики,чувам и коремчето как къркори,и се превива ,ама е още рано май ,ще изчакам да съм сигурна.Мисля да взема капки на Колииф...  newsm78

# 115
yanin4eto ако не е успяло да я изсуче ДА Hug

# 116

След обяд с Криси даже направихме и една дълга разходка с бебоците в Люлин. Така че днес програмата ни беше запълнена докрай.
Вечерта и на пилатес ходих и се чуствам чудесно.

Това е за сега пожелавам приятни празници ако нямам време да влизам.
Весело изкарване и много здрави БИЯЧИ (ЯЙЦА) ЗА ВСИЧКИ Joy Joy Joy

Ели, а мен забравихте за Люлинските разходки!!!!???  Laughing Wink
Има ли люлинска темичка за срещи с бебета? питам, защото преди имаше такава, но сега не я намирам...

# 117
 Hug ау докато изчета и юнака ревеееее за ядене - отивамда подам шишето- дано после мога да четаи пиша

# 118
  • Варна
Добро утро май днес аз съм първа няма да казвам ранобудна защото всички мами ставаме рано рано по-скоро пропускаме някой друг час сън и даваме на мъниците да папкат Simple Smile) Ние още спинкаме след малко ще изревем че сме гладни:)) Седнах с кафенцето да ви поизчета малко Simple Smile Хубав слънчев и много весел ден от мен без да ни плачкат мъниците и най-вече без колики Simple Smile) Hug

# 119
Добро утро и от мен  Hug Диди сядам до теб с кафенцето   food010
Ние от 7.00 сме полубудни и мрънкаме ,ай излезна от стаята и надава вой  ooooh!
А още не съм боядисала яйцата и дрехите не мога да си простра ,днес се очертава тежък ден  Rolling Eyes
Момичета имах доброто желание да ви впиша на 1-ва страничка,но има някакъв проблем .Дори Вени ми прати таблицата,но....  newsm78 Снощи писах на модератора , и най-вероятно ще предам списъчето на нея, за да ви впише и за  Великден да сте на правилното място на 1-ва страничка.  Mr. Green

Последна редакция: сб, 03 апр 2010, 09:00 от mama Iv

Общи условия

Активация на акаунт