Април вече чука и всички малки МАРТЕНИЧКИ2010 са тука (1)

• 31 629
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
ахони виждам, че си тук .Онзи ден си изтривала ,моля те пробвай и ти сега да влезеш и дано  успееш  Laughing

# 121
  • София
Добро утро. И аз се нареждам с кафенцето. Мама Ив, сега ще опитам.
dil77,Mama Da Честити бебчета
Mama Da, Добре дошла! Аз мисля, че няма проблем да присъства, той не е мъж а момче. Все пак обаче аз е съм вярваща и смятам, че всички тези традиции се правят за щастие и късмет на детето и излишните предразсъдъци и ограничения само вредят. Ако има набожни и които държат много на точното спазване на традицията моля да ме извинят. Другият вариант е да го оставите при твоя мъж за малко, докато майка му е на погачата.
megito_vc, не те ли притеснява, че яде твърде много. Аз не знам защо така съм се притеснила с това ядене, все си мисля, че ще й се разшири твърде много стомаха и после ще затлъстее (не надебелее, а затлъстее).
Янинче, аз вода не давам. Само след хранене й изплаквам устата, а Вики реагира все едно й давам нещо страшно гадно. Това за мен е ясен знак, че не й трябва вода. На втория ти въпрос – слагам на същата гърда, освен ако не съм я изцедила.
dekryo и gigiaa, дано раждате, а не сте отишли при априлките.
Magdalin*, да (аз давам Еспумизан).
krasita1, не се ядосвай на детето, че грухти. Има време да се научи на обноски. Вчера обяснявах на моята Вики, че като порасне ще трябва да я възпитам добре как да се държи на масата, че сега се храни много невъзпитано - мляскане, грухтене, ръмжене, реване.  hahaha

# 122
  • София
Черпя всички, защото днес Вики - слънцето на моя живот, става на 1 месец

# 123
  • София
Не мога да пипам първа страничка, въобще няма опция редактирай. Сигурно има някакъв проблем с форума. Дано го орпавят скоро.
А да не би да сме влязли няколко души едновременно с този потребител и затова да е така.

# 124
ahoney Честита 1-ва месечинка на Вики  Hug  bouquet
Не мога да пипам първа страничка, въобще няма опция редактирай. Сигурно има някакъв проблем с форума. Дано го орпавят скоро.
А да не би да сме влязли няколко души едновременно с този потребител и затова да е така.
Едва ли повече от един човек не може да се логне с този ник.Снощи и Вени и Стеллее опитаха,но явно проблема е от форума.Ще пиша на модератора отново малко по късно . Hug

# 125
Ahoney, Красита1, golddigger, Vassi79, благодаря за отговорите момичета. Ох нашите колики са доста силни, милата така плачка и се свива.  Cry И аз започнах с еспумизан.

# 126
ahoney честита ви месечинка!  bouquet Да сте живи и здрави!

Момичета вече 5-ти ден от както ни падна пъпчето продължава да ни кърви, нормално ли е? Вече взех да се притеснявам?

# 127
dil77 нормално е няколко дни да сълзи и при нас беше така.Когато я сменяхме винаги имаше корички кръв в продължение на седмица.Все пак за твое успокоение можеш да звъннеш на доки  Peace
ени как сте днес мила с Краси ? Hug

# 128
здравейте мамита,искам да пожелая на всички весело изкарване на празниците.

ахони честита месечинка на викито,да е жива и здрава  bouquet
дилл не се притесняваи.ние сме вече на 1 месец и до преди 1 седмица пак ни прокървя пъпчето и доки каза че няма проблем.кървя около седмица и засега спря,дано вече да не кърви.ще се оправи и вашето Hug

мамита все се каня да ви поитам нещо и все забравям.аз отвреме навреме цапвам на бибата на краси мед,знам че не е хубаво но само така се успокоява.вече имам чувството че доста си свикна и ме притеснява и аз незнам защо.ммайка ми казва че сестра ми е израснала така и нищо и няма и други също,но все пак ако някоя мама знае нещо по въпроса защо е вредно моля да ми пише...

а и друг въпрос имам,доки ми се скара че сменявам на краси капките за колики,досега съм давала саб симплекс,колийф,инфакол и сега давам еспумизан.а някоя мама беше писала че ги е сменила всичките.сега ми се иска да опитам с био гая но ме е страх все пак че наистина ги сменявам,има ли нещо притеснително според вас или да взимам и да пробвам.

май тези дни няма да има никой тук,но след това се надявам всички да сме активни
гуш Hug Hug Hug

мама ив благодаря ти че попита.ами сега заспа и аз незнам за колко време.тази нощ беше спокоен с изключение на това че като стана да папка и го заболя коремчето.с ушенцето мисля че вече е по добре но сега пък коремчето.лошото е че напоследък от няколко дни го изхождам с термометър че и без това по 1 на ден само си ходи на тоалетна ами пък и да не може да отиде милото.и сега незнам дали не свикна така и да неможе сам.ох направо вече незнам, какво да правя....

# 129
eniq аз до колкото знам мед не се дава на деца до 1год, че можело да развият някаква алергия, но не знам повече, нека някоя мама ако знае да каже

# 130
За меда и аз така знам, че предизвиква алергии.Но да си кажа честно,аз лично съм давала само на средната /досега не  ми е правила алергични реакции/, а каката за сметка на това има доста такива моменти. newsm78 Явно си е до организъм,тя голямата само дето камила не я е хапала. Rolling EyesМного ми боледуваше , а и сега е така,но по рядко ooooh!

# 131
Здравейте, милички.Аз от вчера съм доста притеснена и ви моля за помощ.От вчера нещо много ми намаля кърмата.Преди цедях след всяко хранене доста, Симона се нахранваше за 10мин., а от вчера не е така.Сутринта след като яя нахраних изцедих обилно количество и после на обяд още не ми се бяха напълнили гърдите така както беше предните дни и едва се нахрани от двете гърди детето.После до вечерта не цедих че ако се бях изцедила нямаша да ма какво да хапне следващото хранене и чак вечерта изцедих известно количество, но през ноща изобщо не ми се напълниха така гърдите и сутринта пак нямах количеството от предните дни.В общи линии преди хапвахме и цедих след всяко хранене, а до следващото имах страшно много кърма, даже ми ставаха на камък гърдите, щяха да се пръснат от изобилии, а от вчера го няма това изобилие и дори за двойно по-дълго време не се нахранваме.Някой, ако може да ми помогне да си възстановя количеството наа кърмата ще съм много благодарна.Много ми е мъчно, че стана така Cry

# 132
ами аз да си призная от доста време му давам не много по една капка капвам но капка по капка вир става.за сега да чукна и аз на дърво няма нещо някакви реакции и дано да няма че ще се видя в чудо...е дано скоро да отвикне че имам чувството че доста си свикна даже като излизам навън и си нося мед с мен че ако ревне само така заспива пак. Confused
благодаря ви все пак за отговорите  Hug Hug Hug

# 133
ДИЛ трябва хубаво да го почистваш след всяко сменяне на памперса със спирт.и капвай вътре 2-3 капки от спирта.
АХОНИ честит ви първи месец-да сте все така яшни и жизнени.мойта миша като пие от чая на хипп с копър и се изаква(тя е на АМ само и ако по веднъж на ден) и чая като и промие стомаха после умира от глад милата,ни биба я спасява ни люшкане.
и няма как храним се с половин час по рано.
мамита дечицата ви които са над месец и давате и АМ,ПО КОЛКО ГРАМА ЯДАТ ?

# 134
тинчето и аз бях така в началото имах доооста кърма и ми ставаха на камък гърдите.по едно време започна да ми намалява кърмата или поне аз така си мислех.започнах и аз да не се изцеждам за да се нахрани краско.после започнах страшно много течности да пия и да пия чая на хип.незнам тои дали ми помогна но регулирах нещата а и си мисля че гърдите ми са се регурилали по това краси колко папка толкова мляко да произвеждат и затова съм си мислила че ми е намаляла.сега през вечер се цедя ако ги почуствам по напрегнати и съхранявам,но мисля че е добре засега положението.
стискам ти палчета да овладееш и ти твоето и да си спокойна което е най важното. Hug

Общи условия

Активация на акаунт