Април вече чука и всички малки МАРТЕНИЧКИ2010 са тука (1)

• 31 671
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
Да са ни живи и здрави малките съкровища, по малко да плачкат и по бързо да им минават коликите  Laughing
На всички мами желая весел празник и само хубави емоции днес  newsm51
Тинче  Hug всичко това е от хормоните и аз много плаках в началото, но вече отминава.
Васи и аз така нямах голям успех с кърменето, все още се цедя и давам по малко, но колкото толкова  Hug
Мами  Hug Hug Hug

# 166
  • София
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

# 167
  • Варна
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! хубав празник на всички
Ние се нахранихме преди час и само се кокорим все още Simple Smile седнах да си изпия кафето Simple Smile Днес ще ме водят на разходка за 30мин мънинката като заспи много съм доволна Simple Smile)))
А за кърменето аз вече тотално спрях да се цедя гърдите ми са меки и нищо не усещам да има вътре минахме само на АМ хубаво лошо това е положението Simple Smile

# 168
  • София
Много благодаря на всички за пожеланията!

# 169
  • Sofia

новият номер на нашата мома от вчера е, че иска да заспива сучейки на гърдата. и снощи и днес ми разигра същия сценарий. нахранена, сменен памперса, всичко наред и рев (от магарешкия). какво ли не правихме с баща и - говорихме и, люляхме я, само челна стойка не сме правили - не та не - търси цицата и реве. първо мислих, че не и е стигнала кърмата, защото не я претеглих, затова дадох и изцедена от шише - и нея изяде. и пак рев, и пак търси. като я сложа на гърдата - дръпва два три пъти и заспива, защото е преяла и всъщност не е гладна. някой има ли такъв случай? направо се чудя - за биберон ли ме смята  Mr. Green ще вземе да свикне и трябва цял ден гола да ходя  Sick

Честито Рождество Христово на всички майчета, бъдете здрави и щастливи!

lorelei75 - и ние сме така, та по този повод спим заедно на спалнята - аз без горнище, та да може да докопа "биберона" - зная, че не е редно, но така и аз съм спокойна и бебето е наспано....

# 170
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Добро утро от нас. Аз влизам да видя какво правите докато чакам мъжът ми и баткото да дойдат в болницата да се чукнем с яйцата. Голямото ми момче в детската градина е боядисвал яйца и това му в първият Великден на който се радва по-осъзнато. Покрай цялата работа с болниците и останалото забравих да се похваля, че и моето момче стана на един месец, на 2 април. Още веднъж благодаря на всички за пожеланията и дано всички да изкарате днешния празник с любимите си хора.

# 171
С пожелание за здраве, благополучие и светли Великденски празници. Нека има Мир и Любов в сърцата ни!
Христос Возкресе!

Последна редакция: нд, 04 апр 2010, 10:40 от ilein7

# 172
Честито възкресение Христово!

С пожелание за много здраве и любов на всички ни!!!

И само борци днес  Grinning

# 173
Христос Возкресе и от нас !!!!!
С пожелание за здраве,благополучие и светли Великденски празници!Нека има мир и любов в сърцата ни!

Да са ни живи и здрави днес 4elsy и  михаела84 !!!
Честит рожден ден!
Букет от нежни пожелания
дарявам ви  с две ръце
и радост, щастие, любов
желая ви от все сърце

# 174
Честито Възкресение Христово от нас!
Благодаря на всички ви за подкрепата Hug Hug HugЗнаех си, че само вие ме разбирате.
Дилайт, дано бебчо бързо се оправи.
Летиция, Хелена, Васи  Hug Hug HugНямам търпение да ви видя, момичета.
Янинче, аз като имах изобилие от кърма бях така и питах лекарите още в болницата и ми казаха, че е точно от кърмата.При мен беше хапне малката, успокои се гърдата и след малко почват точно едни прорязващи иглички.Било от образуването и напълването с кърма.
Лорелеи, и при нас има такива моменти.Аз, за да си ги спедтя започнах да давам биба ии май тогава се измързеливи в сученето и я спрях.Сега се залъгваме пак с каквото можем или с цицата.
С нашия тати се изпокарахме снощи, естествено, поотмина ми малко като се накрещях.Пуснах го да излезе и ми се прибра в не толкова ранни зори, в 7 часа.Това мъжете са.......
Момичета, пак да питам нещо свързано с кърменето-дали е по-добре да се поизцеждам дори и малко след като нахраня бебка?Нали казват, че е на принципа на търсенето и предлагането и се замислих сега като не цедя организма ще си мисли, че е достатъчно, а ако взема да се цедя дали няма да го излъжа, че трябва още кърма и да започне да произвежда? newsm78

# 175
  • Варна
tincheto това с мъжете е и вкъщи не се притеснявай, аз се карам от няколко дни не само с мъжа ми ами и с майка ми така че постоянно е подвижна лудница никой вече не може да ме трае както и аз никого не мога да изтрая Simple Smile)) ще отмине няма страшно, мъжа ми взе да свиква Simple Smile А колкото до цеденето няма да е лошо за всеки случай просто за да не остава кърма която да се задържа Simple Smile

# 176
  • София
Здравейте майчета,

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ.  easter easter

Честит Рожден ден на Челси и Михаела84. Бъдете живи и здрави и монго, много обичани. newsm59  party023  Gift

Хубав празник на всички.

# 177
  • Русе
   Христос Воскресе!
   Изписаха ни на 1ви април, вече влизаме в ритъм Simple Smile
   Ето първите снимки на Ема:
   http://mimidari.snimka.bg/baby/ema.488385.18064039

# 178
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
easter
ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ, СПОКОЙНИ ДЕЧИЦА И УСЕЩАНЕ ЗА БОЖИЯТА  ЛЮБОВ!

# 179
И аз качих малко снимки на Симона http://martenki2010.snimka.bg/baby/nashite-bebeta.470432.18073109

Общи условия

Активация на акаунт