Април вече чука и всички малки МАРТЕНИЧКИ2010 са тука (1)

• 31 672
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Mimeto78,tincheto много са сладки Ема и Симонка пу-пу!
Аз изчезвам, че  имам гости ,а и чакам да доидат още  Hug Hug Hug

# 181
МАМЧЕТА, ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ.МИР И ЛЮБОВ, ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ ЗА ВСИЧКИ В ИЗОБИЛИЕ.
БЛАГОДАРЯ, ЧЕ СЕ СЕТИХТЕ ЗА МЕН. МАМА-ИВ И ДРУГИТЕ МАМЧЕТА  HugМНОГО МИ Е ГОТИНО РОЖДЕНИЯ ДЕН ДА МИ Е ДНЕС. ЧЕСТИТО И НА МИХАЕЛА84.  newsm59  party023 Gift
ДНЕС МОИТЕ МИШОЧЕТА СТАВАТ НА 2 МЕСЕЦА, НА МАМА ДЕЦАТА ЗЛАТНИ, ДА СА МИ ЖИВИ И ЗДРАВИ Praynig
ТОЗИ ВЕЛИКДЕН Е МНОГО СПЕЦИАЛЕН ЗА НАС, НЕКА БОГ БДИ НАД СЕМЕЙСТВАТА НИ.
МНОГО ХУБАВИ БЕБЧЕТА В АЛБУМЧЕТО,ЩЕ ВЗЕМА И АЗ ДА КАЧА НОВИЧКИ.
ПРЕГРЪЩАМ ВИ И ВИ ОБИЧАМ.

# 182
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!!!

МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ ВИ ЖЕЛАЯ МИЛИ МАМИ ЗА ВАС И ПОРАСТНАЛИТЕ ВИ СЕМЕЙСТВА!!!

ЧРД НА ЧЕЛСИ И МИХАЕЛА84 newsm59

Mimeto78, tincheto, mama Iv много са красиви дечицата Simple Smile

http://martenki2010.snimka.bg/baby/nashite-bebeta.470432.18073336 ето и малко наши снимки.

До после ще оправям малката за да отидем при баба и дядо да празнуваме на обяд  Hug

Последна редакция: нд, 04 апр 2010, 12:32 от letiziq

# 183
Здравейте мамчета и ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! И ние сме така като някои от вас. Само се кокорим след като сме се наспали, сменили сме памперса, наяли сме се и едни очи оцъкляме. Аз заспивам то не. Днес я изкарах малката хубавица за малко на терасата. Храних я на фотьойла до отворената врата и мисля, че й се отрази добре. Заспа. Нооооооооооооо не за дълго. Докато отида в другата стая, за да я сложа в креватчето и си оцъклихме хубавите очета. И така в разни процедури мина още 1 час. Събуди се сутринта в 8 часа, след като беше спала само час и половина и успя да заспи пак чак в 11 часа. Да видим сега до кога ще нанкаме. Такава ми е бузанка хубава като спи сладко,но като вземе да плаче - малеееееееее, страшна работа е. Вие мамчета как ги къпете малките шушончета? Аз само вечер я къпя, но се чудя днес като се събуди на обед дали да не й измия само дупето.

# 184
Честито Възкресение Христово! Бъдете здрави, радвайте се на прекрасни хармонични отношения с близките си хора, обичайте се! Hug Heart Eyes Hug

# 185
  • София
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!!!
ЧРД на Евчето и Михаела!
elzas, Коко го къпем цялостно всяка вечер, някъде преди последното хранене, а иначе дупето го мия след всяко ходене по голяма нужда, което означава минимум 4-5 пъти на ден.
И моят мишок е нещо неспокоен днес, досега не сме имали проблеми със съня, но днес за последните 5-6 часа е спал само 30 минути. Сега го нахраних и отиваме на разходка, така че ще поспи милото навън.
didipeicheva и на мен много ми омръзна това цедене и то вече цял месец, по над половин час за някакви 20 мл., само сутрин по 40-50 мл., но ще се опитам да изтрая поне още 1 месец, като знам колко му е полезна кърмата на бебето даже и в тези минимални количества.

# 186
Христос воскресе, мили мами  Hug Hug Hug
Да сме живи и здрави всичките, нашите дечица и любимите ни хора!!!

delight   Hug Praynig Hug стиснати палчета за Вас с Митето Praynig Praynig Praynig Бързо да минава и да се прибирате вкъщи!
Декрю  Hug  Hug Hug аз си мисля, че преди 6-ти трябва бебчето вече да е дошло  Hug Хайде днес на този светъл празник да реши да се показва  Hug Hug Hug

Елица  Hug Hug Hug аз редувам храненията на Любо понеже нямам достатъчно кърма - веднъж яде АМ, веднъж от мен. Доволна съм много от педиатъра, който е твой комшия - готин е много  Peace Като чета какво описваш за малката принцеса мисля, че имате колики... Аз пробвах Еспумизан и не останах доволна. После взехме Колийф и вършат работа  Peace Любо е вече много по-спокоен Peace Ако искаш консултирай се с педиатъра Ви и започни да даваш капки. И аз давам АМ на Хипп - нали в Щерев ги захранват с такова и така си остана. Стискам палчета да се поуспокои малката. Пиши как сте после  Hug
Аз мия дупе на всеки три часа преди хранене и сменям пелени  Peace
Хубаво изкарване на днешния ден!!!   bouquet

# 187
Благодаря ви за думите за Симона.Всичките ни бебешоци са прекрасни.Да ви попитам забелязах, че по гънките и там където е ластика на памперса е взела да се бели кожичката на Симона-дали е от пресушаване?Аз използвам мляко за след баня, но май ще взема олио, за да е по-мазничка кожата й

# 188
  • Варна
 tincheto и при нас беше така кожичката й хем я мажех с олио на Бюбхен, от както почнах със зехтин да я мажа положението е под контрол много по добре е препоръчвам ти го и на теб Simple Smile)
Antoniya The One моята кърма тотално спря не съм се цедила повече от 24 часа нито усещам напрежение в гърдите нито напипвам бучки нямам и намерение повече да се цедя тъкмо си изварих всички части на помпата и си я пребирам в кутията колкото е поемала поемала минаваме само на АМ Simple Smile

# 189
На мен точно олиото на Бюбхен ми препоръча педиатърката.Мисля да го взема първо с него да пробвам.Ако и с него не се получи ще минем на зехтин.

# 190
  • Варна
Многоо са ви сладки бебченцата да са ви живи издрави Simple Smile
Аз имам въпросче гледам че някои ги слагате по гръбче да лежат. Аз още от АГ на всяко ядене й редувам страните т.е. ту я слагам на лявата й страна ту на дясната. Не знам до кога така да правя нито кога мога и по гръб да я слагам да лежи да не говорим за по коремче. Ние сме на 17дни ако някоя мама има опит и знае нека да пише Simple Smile

# 191
Диди, аз също и редувам страните, на които я слагам, но обикновено по-късно я намирам обърната по гръб и с вдигнати ръце.В АГ я видяха, че спи така, но нищо не казаха.Аз мисля, че е важно в началото докато е току-що нахранено детето и има по-голямо опасност от повръщане да е настрани.За слагането по коремче не знам от каква възраст се прави.Дали не беше след 1-вия месец newsm78

# 192
  • Варна
 tincheto мен също ме е страх да не се задави и затова винаги е на една от двете си страни. Обаче моята си извива главата и се навежда  още напред явно така й е удобно не знам ходя и я намествам главичката й да е права след 1мин тя пак отива напред не знам Simple Smile по корем и аз знам че е на по късен етап Simple Smile В четвъртък сме на консултация и ще питам педи, дано да е наддала достатъчно чее ми е много притеснено от 2 дни се опитваме да я измерим е няма начин, то не се спира за 1сек Simple Smile

# 193
Здравейте и от мен!
ahoney не се притеснявай че ще затлъстеете.Ако е яло бебочето повечко си го връща.Така съм хранила и каката много беше лакома за кърма а като започнахме да се захранваме излезе много злояда само по прозорците стояхме да се храним и до днес си е така с много молене и подканвания.
  Момичета нищо не казвате за първата ваксина моля тези които вече я минаха да пишет.Нали сега били някакви нови??????

# 194
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
честито на рожденничките ни челси и мимето
страхотни бебета на тинчето и летиция,ще ги папкам.
ние днес сме неспокойни ъщо,краско не спи много донбре и постоянно се буди.хаиде отивам пак да люлям Tired

Общи условия

Активация на акаунт