Април вече чука и всички малки МАРТЕНИЧКИ2010 са тука (1)

• 31 673
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • Сред обкръжението
Христос воскресе! Нега Бог дари рожбите ни, всички нас и семействата ни с много здраве, щастие и благоденствие!

Честит рожден ден и на Челси и Мимето! Бъдете много, много щастливи!

# 196
Честито Възкресение Христово и от мен!!!

Поздравления за новите рожбички на tincheto, yanin4eto, Mama Dа, Mimeto78, slan4ice_85, titito_2100, DORO! Да са им живи и здрави и да им носят много радост!

Честит Рожден Ден на  Челси и Михаела newsm51 bdbaloni

Понеже денят все още не е свършил, а не можах да се добера до тук по-рано, ще ви почерпя по случай Имения ми ден днес, чувствайте се виртуално почерпени!

Имам да чета общо около 25 страници от старата и новата тема, за да наваксам. Ще се опитам да свърша това тази вечер Simple Smile

Лека вечер на всички!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 197
Честит празник!

elzas,ами като сменяш памперс не го ли миеш с водичка дупето?Аз мия на всяка смяна-през три часа!Доки каза само с водичка и аз слушам.
диди,аз го слагам настрани и зад гърба му навивам одеалце или чаршавче,за да не се катурава и за да се "чувства защитен".

Да ви се похваля днес пихме кафе долу пред нас и оставихме бебо да спи,а ние го гледахме с видеофона,много е удобен.Беше толкова приятно на слънчице и аз да постоя!

На кои ден ви почнаха коликите?
.

# 198
Здравейте момичета! Аз едва сега успявам по-спокойно да се помотая из нета и да сжар6а някои не6та на лаптопа. Вече сме си вкъщи с малкия и сме добре. От раждането имах само 3 6ева, но те ме боляха до сега. От днес не ги 4увствам така болезнени и дори мога да си сядам нормално, а не на една страна, което много ме радва. С малкия се кърмим горе долу на поискване и много рядко го будя за да яде. Гърдите си ги изцеждам с ръце, за6тото с никакви помпи не успявам добре да се изцедя. Направо вече мускули направих покрай това цедене. И такаива работи покрай нас. Не съм ви чела от много отдавна, само хвърлих един поглед на пожеланията, за които много ви благодаря. Това е от мен за сега, като имам време пак ще пиша  Hug

# 199
Да си кажа, че нямам време да чета тук напоследък... Пускам лаптопа и браузера ми влиза автоматично тук, но мен изобщо ме няма да чета. Бебчо много реве, предполагам от колики, и спя много малко, постоянно ми се вие свят от умора. От 2-3 дена започна да спи от 7 вечерта до полунощ, и се надявам да се задържи така. Но по това време съм най-будна, ако може изобщо да се каже, че съм в будно състояние, и гледам да си свърша мои неща, затова все не се наспивам.

didipeicheva, аз ако го сложа моя бебо в леглълцето му веднага след оригване, дори и да е позадрямал, се разбужда и почва да плаче Sad
А напоследък реве още щом си изяде половината доза от бутилката. Почва да нервничи и се дърпа, и плаче Sad Не знам какво да го правя.

ninchu_m Аз също го оставям да пореве в началото, но почва много да се дере от рев и няма как, взимам го на ръце да го подържа. Това понякога не го успокоява. Иначе ако няма колики е много тихичък и обича да наблюдава кротко.

Rosi17 Ние имахме сериозен запек откак са ни изписали. Масажирам по време на процедурата с термометъра, но не винаги с ефект. От 2 дена смених марката АМ и това подейства. Бяхме на Хипп от болницата, и явно много го запичаше. Сега минахме на Лактана и вече два дена си ходим самички Simple Smile

Ние вчера бяхме на първа консултация. От рожденото тегло 3650гр сме наддали до 4480гр, а от рождения ръст 51см сме пораснали до 54.5см Simple Smile Това за 1 месец.
Днес излизахме на първа разходка в Южния парк, времето беше страхотно.
Да ви питам - как организирате преобуването като прекарвате цял ден в парка?  newsm78

Вие с какво обличате и завивате бебоците за навън? Едно от най-трудните неща ми е да отгатвам дали ще му е топло или студено, и колко и кои дрешки да му обличам за разходка. За в къщи му слагам само гащеризонче или боди с ританки когато е слънчево (с южно изложение сме и става жега). Но за навън не знам.

# 200
кармен - обличай бебо с един ръкав повече от теб-това е по- учебници и от педиатрите като съвет
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО на всички мами- аз чакам малкия да ревне и да  дам шишето- Embarassedнищо не съм прочела - поздрави на всички- сега ще че чета

# 201
челси - мила  smile3510 - чакам те лятото нали знаеш къде съм- ама искам да видя ако може и мишоците  Hug- да са ти живи и здрави

# 202
  • Варна
 Carmen понякога и ние се ококорваме като я слагам в кошарата. А за плачкането пробвай да смениш позата в която ядете или като видиш че почва много лакомо да яде дръпни шишето нека си почине и пак. Понякога може да се получи вакуум и да не пуска и затова да реве или да тече прекалено бързо и да почне да се дави, знам ли Simple Smile) Ние ядем толкова лакомо че от устата й излиза докато яде и аз все й дърпам бутилката да не прекалява Simple Smile

# 203
Христос Воскресе!
delight, дано малкия юнак бързо се оправя Peace
Челси, честит рожден ден на патерица и честита втора месечинка на малките юначета Hug  bouquet
Честит рожден ден и на Михаела  bouquet
Честит имен ден на Кармен Hug
много са сладки всички  бебочета  Hug

# 204
  • София
Здравейте,
ЧРД НА 4elsy и  михаела84!!! БЪДЕТЕ МНОГО ВЕСЕЛИ И ЩЕСТЛИВИ И НЕКА МАЛКИТЕ МИШОЦИ ВИ НОСЯТ САМО ХУБАВИ ЕМОЦИИ! newsm51 smile3525
4elsy, честита втора месечинка на Филип и Ицо.
elzas, аз мия дупето на Вики при всяка смяна на памперса (всеки път е наакана). Доколкото знам за момиченцата е задължително.
Delight, дано скоро се приберете вкъщи.
didipeicheva, аз не смея да я оставям по гръб, но пък кой ли ме пита – тя вече сама се обръща, въпреки че я подпирам на страни.
Carmen, честит имен ден на патерица. newsm51
slan4ice_85, Hug Hug Hug

# 205
Carmen, Митко все още не съм му сменяла гащите навън. Иначе винаги нося в чантата чисти пеленки - 2 броя и мокри кърпи. Виждам, че другите имат и резервни дрехи и ще взема и аз да сложа. Иначе когато сме си в Лозенец се прибирам у дома да го преобуя и нахраня. Когато сме в Южния парк го преобувам в колата, защото  все още му се струва студено. Радвам се, че вече излизате в парка, аз чакам да ни изпишат и ние ще се присъединим към вас.

# 206
  • София
Здравейте,  Първо искам да благодаря на всички за хубавите пожелания. След това да пожелая  на новите мами  здрави дечица и бързо възтановяване и накрая искам да попитам мамите родили със секцио, кога отидоха на контролин преглед. На мен нищо не ми казаха и ми е много странно. Все си мисля, че трябва да се направи някакъв преглед, за да се види как зараства раната и т.н.

# 207
  • София
Здравейте,  Първо искам да благодаря на всички за хубавите пожелания. След това да пожелая  на новите мами  здрави дечица и бързо възтановяване и накрая искам да попитам мамите родили със секцио, кога отидоха на контролин преглед. На мен нищо не ми казаха и ми е много странно. Все си мисля, че трябва да се направи някакъв преглед, за да се види как зараства раната и т.н.

когато спрат локхиите

# 208
Здравейте милички!
Ето ме и мен в Родени,но да си кажа чесно само отгоре отгоре попрочетох и то не всичко че моите хубавци грам не ми оставят време за четене Simple Smile
Алекс и той много будува и иска постоянно да му се обръща внимание и да е гушнат милия,обаче на мен това ми е изключително трудно защото трябва и на бати да обръщам внимание и става някаква лудница #CrazyИма колики и давам Инфакол засега-имат ефект но съм решила да пробвам и други ако се засилят.И аз минах изцяло на Ам защото на междинното мерене не беше наддал и грам а пък и докато беше на кърма искаше да яде едва ли не постоянно-явно не го засища достатъчно и реших да не повтарям филма в който бях с баткото..Минах на Аптамил и засега нещата се поуспокоиха а и се надявам да качи нещо до консултацията на 15ти Simple SmileТогава ще ни бият и ваксината Simple Smile
Навън сме с баткото и бебо по 2 пъти на ден в това хубаво време не се притеснявам.Памперси още не съм сменяла навън но мисля че е студено още да го правя.Да ви питам започнахте ли с Вигантола?

# 209
Здравейте, милички.Аз седнах да ви видя малко и ей сега отивам да будя принцесата за хапване.Искам да ви питам някои работи, за които имам колебания:
1) Давате ли водичка след като накърмите детенцето, за да не се образува млечница?На нас педиатърката ни каза да давам една-две глътки да си изплакне просто устичката, но се чудя дали да го правя.
2)На режим ли сте или на поискване?Ние се мислим да е на режим от 3 часа.И педиатъра ни каза така, и в болницата ни посъветваха така.А относно нощното хранене как процедирате?Ние сме я оставили когато и ако се събуди.Нашият примерен режим е през деня е на 3 часа като се започне от 9 сутринта, а през ноща се събужда обикновено само за едно хапване към 4 и после чак към 9.Събират ни се 7-8 хранения
3)Опитвате ли се да правите някакво разграничение за детето кога е ден и кога нощ?Аз се чудя дали да се мъча.Май й е прекалено рано.
4)И последно-изкарвахте ли бебеците първо на терасата с постепенно увеличаване на времето преди да излезете за първи път на разходка и когато не пече или не е чак толкова топло изкарвахте ли ги на терасата?
Благодаря на всички, които ще се включат.Аз отивам да будя слънцето и да папкаме.
Хубав ден на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт