Имам няколко въпороса. Първо за кърменето.Бу, колко време трябва да продължи едно кърмене, когато го храня от една гърда? От вчера насам малкия сам изплюва зърното след 25-30 минути и не желае да суче от другата гърда. Да приема ли, че т.н. "саморегулиране на кърмата" вече е факт? При 7 хранения дневно колко кърма е добре да изяжда на хранене? (Опитвам се да го тегля преди и след кърмене, но резултатите са от 35 гр. до 80 гр.
Ако спра да се доизцеждам (защото повече от 10 -15 гр. не мога да доизцедя) дали това ще намали количеството на отделяната кърма? И още един въпрос към кърмещите мами: Как стои въпроса с водата при вас? Ние почти не я пием. Дори не мога да му измия устенцата с няколко капки след кърмене. В болницата ми казаха, че зимата може да не пие вода бебето, но за лятото- е желателно. Зная, че не е фатално ако не иска да пие, но се притеснявам ...

Аз обаче живея до парка и не ходя с кола, а ако съм в другия му край, едва ли ще е добра идея да се прибирам и качвам до петия етаж само за преобуване, но може би ще трябва, особено ако се наака