Отдавна не съм се включвала

Моето момче вече е 4200, добре си похапва, едва от края на първия месец почна да яде долу-горе на интервал от 2.30-3 часа. Нощна пауза прави когато той си реши, аз не му се бъркам. Коликите намаляха, от една седмица съм спряла всички лекарства и чайчета от копър. Така му е по-добре на детето.
Да се оплача - в главата прилича на чичко Ленин - оплешивя горкото, много си върти главата и като се търка в шапката косичката му пада. Дано бързо му поникне новата. Поне сега по-лесно ще почиствам главата, за да не се появяват млечни корички.
Пъпчици по лицето си има, лекарката каза да го мажа с крем Здраве, загарят и изчезват ама доста бавно.
Работата по пишлето я свърши татко му, но то почти нямаше какво да се прави. Сега трябва да внимавам да не слепне отново.
мазах с бочко, лайка д-р тайс и кво ли не - по предписание на лекарката, но уви все повече стават. освен това и корички по главата над челцето и се появиха и косата започна да опадва под тях. абе ужас
кажете, опитните мами, какво да правя. мисля си, че май на дерматолог бих я завела, ама то има ли дерматолози за такива малки бебета?

незнам защо сигурно защото е шарен.
откачам.
Снимките са прекрасни, хубаво оформено бебче още от първия ден, да ти е жив и драв. Поздравления за килограмите. 
).
а иначе сиспинкаше добре детето,какво му стана незнам.снощи гооставих да си поспи преди банята не го бдувахме еда ама се успа-стана в 12