Април вече чука и всички малки МАРТЕНИЧКИ2010 са тука (1)

• 31 600
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
щастлива съм-как се прави това масажче на окото?
на нас едното ни око е по навлажнено от другото .

krasita1 масажчето се прави кутрето ти с въртеливо движение , все едно изписваш запетайка в ъгълчето на окото до нослето  и си придвижваш пръстчето надолу по нослето. Така правиш многократно, аз го правих докато го кърмя с току що измита ръка,като натиска е средно силен. Не знам дали вярваш в хомеопатия, но аз съм и се доверила и на нашата хомеопатичка ни каза за сребърната вода .При запушени каналчета също трябва да почистваш очичките. В началото я разреждах с преварена и почиствах така. А последните пъти направо само със сребърна. От опит казвам ефекта има  Hug

# 661
Здравейте момичета
 ХАХА ahoney Я кажи къде става това с връщането и смяната не че съм се засилила ма да знам за в бъдеще Joy Joy Joy

Относно очите нашите са много странни нямат определен цвят по края са очертани с тъмна ивица а в средата е станен цвет смесица от всички цветове леко прозиращ при посилна светлина - ние сме изцяло на кърма така че скоро сигурво няма да разберем какво ще се получи. Имам позната която синът и се е родил с тъмни очи и коса тъмна като нейната но бащата е Рус и белезникав и след една година детето си е променило и цвета на очите и цвета на косата и сега е на 5 години и е като баща си Joy Joy Joy там със сигурност се знае кой е бащата Joy Joy Joy

Относно ваксината ние утре сме на първа консултация и ще ни ваксинират доки каза да не купуваме нищо има ваксини осигурени от държаавата, каза че и за 2-рата ваксина също ще са осигурени от държавата просто в момента се забавяла доставката но към 27.04 ще им се доставят не е ясно как ще седи въпроса със 3-тата ваксина но дотогава има време.

# 662
Здравейте момичета!

За очите - Ахони
, разбира се, че си спазила законите на генетиката! Майка и баща с кафяви очи, могат и двамата да носят рецесивен син или зелен гени детето да получи тези два гена от тях, така че очите му да са сини, нищо, че родителите са с кафяви очи. Самият факт, че някъде по линията е имало човек със сини очи означава че в генома на семейството наистина има и ген за сини очи! Ние имаме в родата всякакви очи - кефяви, сини и зелени, а мъж ми и аз сме с пъстри - той сиво-кафяви, а аз кафяво-зелени... Бебка за сега е със сиви бебешки очи и се кърмиме та един господ знае кога ще и видим истинския цвят на очите! Аз самата съм била с много светли очи, но постопенно са потъмнели... иначе татко ми е с много хубави светло зелени очи. Много се надявам бебка и тя да е със светли, нооо каквото ни е дадено от горе - такова. Flutter

Мамчетата с контактния дерматит - сигурни ли сте, че не е обрив от топлината? Ние също имаме по личицето и вратлето и док ни каза, че е heat rash, не знам как се казва на български...  Embarassed С нищо не го третираме, защото кремовете само влошавали положението, понеже запушвали поричките. Аз съм сигурна, че е нещо от претопляне, понеже се появява само там където детенце се е потило... Ние много я гушкаме и все ми на гърдите (под брадичката) подпряна и мисля, че е от това, понеже е топличка и аз се потя и тя се поти и айде обривчето... Сега слагам една памучна пеленка под главичката на гърдите си да не сме в пряк контакт и, да чукна на дърво, вече ни минава.

Жал ми е като ви слушам за ваксините... На нас първата ще ни я слагат на 7ми май. Не знам точно каква е, тук са малко по-различни нещата. Док просто каза - ваксините ги почваме от следващия преглед.

Цвети, в случай, че не те засека в скайп - за бебе Ради пробвай това с капчица кърма в очето, но според мен е добре и с доктор да говориш, защото навсякъде пише, че какъвто и да е секрет от очетата не е нормален... Дано скоро се оправи очето на бебе Ради!  Hug

Лена, ти ли беше с варицелата? Адски неприятна история  ooooh! Стискам много палци и ти пращам положителни мисли.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Друго не мога да помогна освен с добри пожелания и съчувствие. Изобщо не знам как ще се оправиш самичка с двете дечица, пък и болна.  Rolling Eyes Ако може някой все пак да ти помогне ще е най-добре!  Hug

# 663
  • София
Tink, предполагам си писала, но съм пропуснала, искам от отдавна да те питам нещо.
Нали се бяхте спряли твърдо на име Ния, как така решихте малката да се казва Дара?

# 664
Карамелче аз мога да те посъветвам така-когато обуваш памперса подгъвай навътре към коремче частта с животинчето и после прилепвай лепенките почти една до друга.С Криско много ми пропускаха памперсите но откакто правя така сменям дрешки 1 път при банята Simple Smile

# 665
вера бяхме пак на преглед-е тез секрети неискат да си ходят,уморих го това дете от капки.изписаха ни тобрекс,антибиотични са,дано вече те да помогнат.
 Hug за всички ви.

КРАСИТА 1,тъй като и на Вяра и се появи хрема-вероятно от Васко или София,
аз естествено много се притесних,тъй като досега съм нямала бебе с хрема и изчетох в интернет де що намерих,
важно е да изчистваш секретите с помпичка или аспиратор,аз намерих една страхотна на Маример,която е с накрайник от едната страна,а от другата ти издърпваш секретите с уста и те се събират в едно резервоарче-страхотия е ти казвам,що жълти секрети извадих в началто ooooh! ooooh!-направо онемях,сега вече преди всяко хранене ги "изсмуквам" и секретите са светли-т.е. мисля,че има промяна положителна-така ,че вземи си аспиратор,но от този вид,другите май не вършат работа,

за протокола-аз съм с пъстри очи,съпруга ми с тъмно кафеви-Васко и Вяра са със сини, а София с пъстри,
на болничките да оздравяват Hug
КАРАМЕЛ,за крустите има шампоан на А дерма-добри са отзивите,
аз също ще купувам 1-я пентаксим,в Бургас обаче в момента никъде го няма Confused

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 13:51 от maimp

# 666
Здравейте майчета!  Hug НАЙ-после сме си у дома с моята принцеса.  Grinning
Първо искам да честитя на майчетата, които съм пропуснала рожбичките и да им пожелая да са живи, здрави и много щастливи!   bouquet
Относно раждането беше по естествен път, макар и малко принудено, малко се преносихме с 1 седмица, но добрата новина беше, че водите бяха чисти, само малко се белим, но надявам се скоро да се оправим. На 6-ти моето АГ каза да ходим да ни види и да си спретна багажчето, че не бива да се пренася повече от седмица. В 9ч. ни приеха в болница в 10 ни сложиха хапче, в 16ч започнаха сериозните контракции, включиха ме на окситоцин и за 15 минути напъване в 21:00 се появи на бял свят моето слънце Никол. Като цяло най-болезнени ми бяха контракциите. Другото беше поносимо. За сега нямам много време за нищо, защото вечер не спинкаме много, почнаха и коликите.
Ето снимки на малката Никол, като се надявам скоро да пиша повече.

http://martenki2010.snimka.bg/baby/nashite-bebeta.470432.18224743
http://martenki2010.snimka.bg/baby/nashite-bebeta.470432.18224745
http://martenki2010.snimka.bg/baby/nashite-bebeta.470432.18224747

Много  Hug  Hug  Hug от нас.

# 667
декрио-добре си се завърнала,много сте сладки с Н икол.
маимп мерси за съвета за помпата,аз почиствам с клечка нослето.
щастлива съм -ще го пробвам това с кутрето Hug

# 668
Ахони, Тинк добре го е обяснила Peace Няколко поколения могат да носят скрити рецесивни гени и изведнъж да избият,просто си щастливка Peace

овесена вода за запек не бих давала - съдържа глутен, който е силен алерген Peace

я ми кажете какво е общото между кърменето и цвета на очите?  LaughingБих питала Бу,смин или елсе, но не икам да ги занимавам с щуротии...

декрио, много сте хубави с Никол  bouquet

# 669
Добро утро и от нас. тази сутрин Вики ме събуди с вик  Shocked Беше наакана и гладна, но така скочих, че свят ми се зави.
Lena R, много съжалявам за проблемите ти. Свеки не може ли да си вземе няколко дни отпуска да ти помага? Дано скоро се оправите.
Мама ив, радвам се че са ви харесали песничките. Аз не харесвам цялата серия на медикс, много я хвалят, а азз всичко, което съм пробвала е било боклук.
За пентаксина много лошо се е получило. но пък доки каза, че ще бъде по зк само за деца, ридени след 01.04, т.е. а нашите не. може да се оплачем някъде. ще говоря с моята аптекарка и тя ще ме уведоми, когато го пуснат и ще ви кажа.
Моля те,пусни линка с песничките пак  Praynig

# 670
  • Враца
Здравейте момичета.
Ние цял ден бяхме из улиците Grinning.Илиянка се сцепи да спи и се прибрахме преди малко.
Първо да поздравя Декрио с добре дошла ,малката Никол е страхотен бонбон Hug
И сега искам да ви почерпя,че днес имаме месечинка,станахме големи Mr. Green-цял месец кога мина и аз незнам
Да са живи и здрави всички бебчовци който се родиха на тази дата
От вчера сме на Био Гая и Инфаколик и има ефект да не чуе дяволчето,че вчера ни направи луди калинки.
Дари Hug Hug Hug

# 671

я ми кажете какво е общото между кърменето и цвета на очите?  LaughingБих питала Бу,смин или елсе, но не икам да ги занимавам с щуротии...

Joy Много добър въпрос! Идея си нямам, но съм чувала, че докато са на мляко бебетата не им се променя цвета на очите... Като се замисля, в това няма никаква логика!

# 672
  • София
Вени, честита ви месечинка!   bouquet
Тук в София времето е много неприятно, опитва се да завали дъжд и днес няма да се разхождаме.  Sad

# 673
dekryo добре сте си дошли у дома!  bouquet Никол е истинска красавица!  Heart Eyes

veni_sasi
честита ви месечинка!   bouquet

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 16:07 от Tink

# 674
  • Враца
Тинк,Антония благодаря момичета Hug Hug Hug
При нас времето е начумерено,но пък е много приятно и аз използвах момента,дано утре и при вас е хубаво и излезете и вие

Общи условия

Активация на акаунт