Нали е цица все пак ще я нападне бързо
))))))))) кой знае ако кърмех ще е същото като при вас
))
))))))))) кой знае ако кърмех ще е същото като при вас
))

И аз имам имен ден, виртуална почерпка 
И аз имамимен ден, виртуална почерпка 

На много майки помага да си намажат зърната след всяко кърмене с малко кърма и да ги оставят на въздух да изсъхнат. След това гърдите е добре се намажат с крем, чийто състав е 100% чист ланолин. Предимството му е, че след употребата не се налага измиване на гърдите и от там допълнително изсушаване на кожата. При болката, която изпитваш ползваш ли подложки за кърмачки? Ако се ползват и не се сменят достатъчно често те поддържат влага и влошават ситуацията.
Беше толкова груба.А аз хич не обичам да се разправям,Добре ,че си бях записала миналия път кои ме обслужваше и помолих да я викнат...!
И мен ме върнаха за още един оригинал от университета,аз ги питам не може ли да го снимаме,а те 2880 лева са все пак не може да ги отпуснем така?!Все едно има някакво значение това?
Служителките си придават важности и на мен така ми казаха първия път как можело с един акт за раждане да искам да подавам толкова декларации. И аз обяснявам че не знам кое кога и как и те затова са сложени там да обясняват не само да вземат заплати от нашите данъци. Та така всички декларации съм си подала и сега чакам след 20.04 еднократните помощи а майчински и детски след 20.05.